|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za devojcicu
9.5.2015 21:40:11   
mila83
Ja isto nisam bas za nadimke.Tepanje je nesto drugo,to kao duso,milice ....user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 976
9.5.2015 21:47:29   
World
ja sam dala kratko ime, ali su joj ipak nasli nadimak user posted image
aleksi jos niko nije dao nadimak, ali ga ja zovem aleksic user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 977
10.5.2015 14:14:37   
Sanja19
Od neobicnih imena (za nasu sredinu) mi se svidjaju: Aurora, Karla, Vasilisa, Katja, Nela, Nera, Aneta, Nikoleta, Iskra, Alisa, Dimitra, Senka, Neva. Mada bi ja svom detetu pre dala neko obicnije ime a opet ne bi volela da sa njom u razred ide jos neko ko ima to ime.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 978
11.5.2015 14:22:45   
branki*
Uopste ne volim neobicna imena.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanja19)
Direktna veza do poruke: 979
11.5.2015 14:25:54   
jess021

IZVORNA PORUKA: branki RR

Uopste ne volim neobicna imena.

Isto tako, iskreno malo mi je vec i preterano to sto svi nesto zele da im dete ima neko posebno ime, pa to ode u krajnost.
Danas, ako das neko obicno ime sigurno ce biti jedina u razredu.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 980
11.5.2015 14:29:57   
Maraj
Bravo slazem se sa vama. Nase ime iz crkvenog kalendara i da peva. Kakva Nora Dora Luna....
Moje ce biti Milica po zelji mm samo ako budemo imali devojcicu user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 981
11.5.2015 14:31:50   
jess021
Drugarica mi je vaspitacica i kad je pocela da nabraja imena dece Danja, Manja, Zoja....za mene je to stvarno preterano.
Joj Maraj i u kalendaru ima svega.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 982
11.5.2015 14:32:17   
mama krava
Jojjj...meni nekako to Milica izvikano, pa mislim da ga svaka 5a devojčica ima...nemoj da se ljutiš!user posted image

A tek ta kučeća imena što mi idu na nerve!!! Mislim Asja, Aja, Mea.... Užas!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 983
11.5.2015 14:34:15   
branki*
Moje drugarice dale deci imena sena I darina.kakva su to imena?!
Muslim,njihova stvar,Ali sto kaze jess,danas samo da je sto neobicnije ime!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 984
11.5.2015 14:37:09   
mama krava
Ja sam volela da dam ime Vida da je drugo bila devojčica...pa bi bile Nada i Vida...... ali rodio se car user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 985
11.5.2015 14:37:20   
Anoniman
Jaoj zene sto ste staromodneuser posted image , naravno svako ima ime koje voli, ja bas volim neobicnauser posted image sada svi uglavno beze iz Srbije i dam detetu ime Daliborka samo zato sto je srpsko, ima stranci jezik da izlomeuser posted image

Mk slazem se sa tobom, jeste lepo, ali izvikano, meni nikkada nije bilo favorit....

Ja ostajem pri svom ako bude kojim slucajem devojcica bice Norauser posted image

Direktna veza do poruke: 986
11.5.2015 14:42:14   
Maraj
Zelja mm je da ima cerku Milicu. Kako to da mu uskratim. Naravno ako budemo imali devojcicu
Prvo sam se bunila al popustihuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 987
11.5.2015 14:46:27   
Anoniman
Pa dobro Maraj ako bas moras da popustis. Milica je lepo ime, ali u mom kraju ih ima previse...

Neko je pomenuo Katraina to ime je prelepo.

Meni se Elena ne svidja, tako se zove mog devra cerka, hajde Helena, ili Lena, ali Elena nekako lomim jezik dok izgovorim..

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 988
11.5.2015 14:47:22   
jess021
Ma nema ko da se ovde ljuti, svako ima svoje misljenje.
Mislim da je za Milicu zabluda da je cesto, bilo je pre nekih 10-tak godina, ali ja sad stvarno ne znam nijednu bebu Milicu. Meni je lepo, ali kod nas ne dolazi u obzir. Moja mama se tako zove, od mm mama se tako zvala, a i jetrva mi je Milicauser posted image
Um, i meni nije lose Katarina, ali mm kaze da ce je zvati Katicauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 989
11.5.2015 14:48:14   
mama krava
Juuuuu, ma šta se bre, oni pitajuuser posted image user posted image !

A što onda on ne popusti, pa da ti budeš neuskraćena?user posted image

A ja znam bar 15 Milica koje su uzrasta kao moja ćerka (6 godina).....

< Poruku je uredio mama krava -- 11.5.2015 14:49:27 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 990
11.5.2015 14:49:15   
Anoniman
Jess ipak ces ti na kraju prihvatiti izbor tm, posto si neodlucnauser posted image

Meni se Ksenija svidjauser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 11.5.2015 14:50:02 >

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 991
11.5.2015 14:51:53   
jess021
E da znas, jos kad ga vidim kako to kaze, prosto mi bude zao da mu ne ispunim zelju. Iskreno i nije tako lose. Rekla sam vec od Lene sam odustala.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 992
11.5.2015 14:52:21   
Anoniman
Ja sam za U imala smisljeno ime 6 godina unazad, ma pousavali svi da me odgovore, mm nije, cak mi drugarica donosila i toalet papir sa imenom Unauser posted image ali neee...

I porodim se ja u nedelju ujutru, zove mene moja baba i kaze, jaojjjj rodila se Nedauser posted image mislim baba malo si se zenula.

I tako ja moju U nikada ne bih mogla da zamislim sa drugim imenom, jer je bas jedna jedina kako joj ime kazeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 993
11.5.2015 14:52:23   
mama krava
najčešća imena u Srbiji...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 994
11.5.2015 14:56:18   
jess021
Um, ma neka si, ako je to bila tvoja zelja, ai svakako joj pristaje.
Meni je favorit duuugooo bila Dunja, ali tako se zove cerka od mm brata, pa ne moze i nasa, mislim moze, ali je malo bzvz.

Direktna veza do poruke: 995
11.5.2015 15:16:20   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Pa dobro Maraj ako bas moras da popustis. Milica je lepo ime, ali u mom kraju ih ima previse...

Neko je pomenuo Katraina to ime je prelepo.

Meni se Elena ne svidja, tako se zove mog devra cerka, hajde Helena, ili Lena, ali Elena nekako lomim jezik dok izgovorim..

Molim bre? ? user posted image
I meni se Una ne svidja user posted image
Ksenija ok.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 996
11.5.2015 15:22:06   
jess021
ME, meni je lepo, ali sad kod nas ima puno Elena, Lena, Helena...to mi dodje na isto.

Bice moja na kraju jos Ksenijauser posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 997
11.5.2015 15:24:42   
jovicaa
meni je una bas lepo..uvek sam zamisljala da ce mi se cerka tako zvati, ali nista od cerkeuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 998
11.5.2015 15:25:13   
jess021
Jovice, bice cetvrto zenskouser posted image
Ja i ne znam kako ti se zove treci sin?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 999
11.5.2015 15:26:38   
Maraj
Ja nesto ne znam da se danas devojčicama daje ime Marija. Mislim da se redje daje. A posto se ja tako zovem navijam za Marija user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here