Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 16.7.2015 21:34:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Hhaha pa u pravu je Buba Mira Sto ja mrzim kada se neko uporedjuje sa najgorima,pa valjda treba posmatrati najbolje i teziti tome da budes najbolji a ne tesiti se time sto si bolji od najgoreg
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 16.7.2015 21:42:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj,
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 16.7.2015 22:00:49
|
|
|
|
Buba Mira
|
Pa fala vi Jebga, takav vam je moj humor, malo hard kor, ali u poređenju sa drugima je dobar
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 16.7.2015 22:10:58
|
|
|
|
choopa choops
|
Jednoga dana ćeš imati svoj pejdž na Fejzbuku kao Mika Antić
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 16.7.2015 22:22:26
|
|
|
|
Buba Mira
|
Mira Bubić, med. sestra u penziji, tekstopisac i profesionalni upoređivač stvari. A ispod - Čupa Čupić just poked you
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 16.7.2015 22:25:43
|
|
|
|
QueenJ
|
Vi niste normalne!
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 30.7.2015 16:27:05
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Odem na bankomat da pogidnem pare za prokleti merkator, kad na bankomatu viri 30€ okrenem se levo, desno - uzmem i štura Sad čekam karmu da me spiči Trco kraljice
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 30.7.2015 17:00:12
|
|
|
|
NadaR
|
Jooooj! :-D :-D
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 30.7.2015 21:05:00
|
|
|
|
nata11
|
Hahhaha
|
RE: Najbolji citati sa RR 31.7.2015 23:32:12
|
|
|
|
choopa choops
|
Reci Trcos, pominjala si tamo neke ose i mašinu????
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 31.7.2015 23:44:49
|
|
|
|
dijana1*
|
Nego Trco samo da znas da svaki bankomat ima kameru koj stoji u visini glave korisnika
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 31.7.2015 23:51:22
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Nego Trco samo da znas da svaki bankomat ima kameru koj stoji u visini glave korisnika Ovako je i kod nas Trco, nadam se da si imala šešir i naočare
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 1.8.2015 13:53:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Jok vala ništa nisam imala Boli me paja što je neko zaboravan Nego, ose i karma i mašina. Ispisah tamo na razgvorima mama. Nije tako strašna karma neka najezda osa je ovog leta. Prošlih godina su bile aktuelne neke male sa nogama do poda, a sad one prave - prokletinje - samo tepam po kuhinji Bubo ljubim ja tebe, sad videh za proliv ahahahahhhaah obavezno da nam češće svraćaš
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 1.8.2015 22:47:55
|
|
|
|
choopa choops
|
A za ose namjesti onu zamku pivo šećer šta li već, pa u flašu. Užas, mrzim ih.
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.8.2015 17:54:17
|
|
|
|
milicicak
|
Mama krava, iz terase :) IZVORNA PORUKA: mama krava Pa Trćo što ih ne potamanite, tj sjeb*ite im to gnezdo...ima neka fora...da li dim ili šta već! Da sam bliže pa da dodjem ja da ih rasteram jednim podrigom
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.8.2015 21:59:18
|
|
|
|
wivern
|
Morala sam jos jednom da procitam, umreh od smeha.
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 6.8.2015 18:46:32
|
|
|
|
Trcosava
|
Mislim da je Emica zaslužila da se nađe u citatima Iz kafane (objašnjnje je sam dala ) IZVORNA PORUKA: emicaa Jaaao samo je mojoj mami uspjelo da rodi ovakvog debila.Odem na posao i taman kad sam izašla iz voza skontam da sam OPET zaboravila ključeve.Onda hvataj drugi voz pa nazad kući i opet ganjaj voz pa na posao Mod i ja živim u švici ali me nervira koliko se naši proseravaju kad dodju tu,jbt kao da ovde dvorce imaju a najviše kukaju kako nemaju para i kako i ovde nije lako.
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.8.2015 8:45:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Dijana RR na temi Da li sam trudna savetuje kako kilnuti spermiće fenom. IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Moj ginekolog inace ne voli da citam mnogo po internetu. Ali ja to krisom radim , jednostavno jace je od mene. Negde sam bas procitala da spermici ne mogu da prezive na visokim temperaturama . Zato sam mislila da je bolje da je gace osusila. I opet, napominjem da je MODERATOR na forumu
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.8.2015 8:49:47
|
|
|
|
dijana1*
|
Ahahahaha, e luda si Trco skroz
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.8.2015 11:04:59
|
|
|
|
emicaa
|
Juuu Trćo sad se tek ugledah ovde Meni je ipak veći hit dijanin fen
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 23.11.2017 20:31:27
|
|
|
|
milicicak
|
Izvini, milkice, ali morala sam. Obozavam tvoje izjave, steta da se izgube mama krava iz hrono ishrane IZVORNA PORUKA: mama krava Osećam da mi drugo dupe na dupetu raste
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 23.11.2017 20:46:19
|
|
|
|
emicaa
|
dupe na dupetu,genijalno
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 23.11.2017 20:47:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 23.11.2017 20:55:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Haha. Nisam skoro cula bolju izjavu
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 23.11.2017 21:22:34
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sjajno!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.