Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 11:12:01
|
|
|
|
wivern
|
Kakvi bre alkosi. Lepo su moja baba i moj cale govorili "svaki dan malo rakijice spolja i iznutra i ima da budes kao nov". To malo naravno moze biti i litar Mijuce kupili prvu turu farbe za krecenje, kaze mm sad kuhinju pa za mesec dana sobu???? On je lud ja da se razvlacim pola godine sa krecenjem. Pa zadavicu ga golim rukama.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 12:41:34
|
|
|
|
Kata90
|
Di ste i ovaj moj mm planira kreciti kuhinju i kupatilo,sad kad je vec na godisnjem.....inace mrzim krecenje ne volim da se kilavi sa tim.....
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 13:03:37
|
|
|
|
emicaa
|
Ahoj žene,ja radila,sad se uhvatila čokolade a nisam još ručala,čekam Doru.Krme može sve Wiv moja baba svako jutro cugne malo rakije,i još po koji put u toku dana ili naveče i nagurala je do 87
< Poruku je uredio emicaa -- 4.9.2015 13:05:23 >
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 20:40:05
|
|
|
|
Kata90
|
Nigde nikog skoro citav dan ccccc Uf nama danas stigla drva,pa smo unosili i slagali,crkla sam..... Sad mi jos fali jedno jako picence da me dotuce skroz,pa mogu spavati
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 22:13:55
|
|
|
|
emicaa
|
Ja radila,sad se istuširala,pojedem nešto slatko i na spavanje.Fino sam se umorila.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 22:17:12
|
|
|
|
lesica
|
Ahoooj!!! Pada kiša, malo dete iz trećeg uspavano, veliko vriska i krije se ispod prekrivača od grmljavine. Ja čekam da izađem na terasu da se hladim, smišljam da možda pošaljem mužića po punjenu pljesku... razmišljam da li da krenem da pokušavam nešto sa zimnicom illi lepo odustanem ove godine... I tako hit i zabava.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 22:20:49
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste,zene! Punjena pljeska,ocima bih je pojela,gladna sam kao vuk! Ovde nema kise,bilo sparno danas.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 22:21:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Coolirate a Ja usla u bus a u njemu ledenooooo klima i vise nego oladila, smrzoh se Sutra ne radiiiiim
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 22:41:39
|
|
|
|
wivern
|
Stigoh i ja. Bila danas kod frizera, namestila frizuru i veceras tako pokisnem dok sam setala psa da su mi gace i brus bili skroz mokri. Isla sam bosa po ulici jer su mi se japanke klizale, a sve se cedilo na meni. Frizura niks, sve otislo u tri lepe
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 22:44:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kod nas nema kise.... Poceo Veliki brat, jupiiiiii
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 22:51:43
|
|
|
|
wivern
|
Ima li na TV-u ista drugo osim rijalitija. Mi nas TV palimo samo na crtace ili fox crime.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 22:53:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kod mene ili Nick junior ili neki radio ukljucen, prosetam po kanalima pa vratim neki film unazad, ali ovo je stvarno previse za ovako malu drzavu.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 22:53:26
|
|
|
|
Jole84
|
Ćao ženske, ni ovde nema kiše mnogooo je sparno. Ja se nešto ceo dan majala i baš sam umorna. Mm je na pecanju na 3 dana, a meni došla mama na spavanje, pa mi fino IZVORNA PORUKA: branki RR Punjena pljeska,ocima bih je pojela,gladna sam kao vuk! e sad imam probleeeeem
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 22:56:46
|
|
|
|
wivern
|
Pogotovo sa likovima koji se takmice. Postenije su mi prostitutke od tih likova. A najgore mi je to sto to gomila ljudi prati i sta onda mi mozemo da ocekujemo od drustva u kojem zivimo.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 23:00:36
|
|
|
|
lesica
|
I šta ja radim sad- žderem ofkors I listam destinacije za sledeće letovanje, mada bih se sad spakovala da mi iko ponudi, pa taman sama s'' malecku dečicu zapucala i autobusom. a televiziju ne gledamo, novine sam prestala da čitam, i lepo mi.
< Poruku je uredio lesica RR -- 4.9.2015 23:01:57 >
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 23:04:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi ipak gledamo Djokovica
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 23:11:40
|
|
|
|
Jole84
|
I mi ne gledamo tv, nema se k'd samo baby tv. Mislim, ipak je mačak Henri likčina u odnosu na ove što muzu krave Les da nije rano za letovanje? Baš mi pre neki dan jedna žena pričala kako je putovala sama u Grčku sa dvoje male dece, i to vozom Svake godine.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 23:14:41
|
|
|
|
lesica
|
Jole, mi bili već, i lepo nam bilo toliko da sam se bacila za sledeću godinu da na vreme sve odradim.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 23:16:31
|
|
|
|
Jole84
|
Mislila sam rano za iduću godinu superiška, bitno da ste uživali
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 23:30:21
|
|
|
|
amdn
|
vece mame, ja navratih da vidim sta radite, popila malo pre casu piva pa sam se uspavala, kao citam knjihu a sve dremam, Sutra idem na neki razgovor za posao pa odoh da spavam da se psihicki priprremina na glupa pitanja, izmedju ostalog i koliku platu ocekujete
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 4.9.2015 23:55:09
|
|
|
|
wivern
|
Amdn bas pre neki dan odgovorih na to pitanje. Stvarno je bzvz. Ja veceras ne znam sta bih sama sa sobom. Nit bi gledala nesto, nit spavala, nit igrala igrice. veceras sam kao podgrejan les.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 0:02:21
|
|
|
|
Klarita
|
Ола, комо естас?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 0:11:41
|
|
|
|
Jole84
|
Ola mućaćita kude si be
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 0:14:55
|
|
|
|
Klarita
|
Evo me u dvoristu izvinjavam se za cirilicnu tastaturu, radila sam nesto za posao pa ostala Vidimo se u nedelju?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 0:16:00
|
|
|
|
Jole84
|
Daaa, jedva čekam
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?