Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 0:35:57
|
|
|
|
Klarita
|
I jaaaaaaaaa Ima tema "Osecanja prema drugom detetu" tako nesto kucaj u pretrazivac 100% ima samo nisam sigurna kako se tacno zove, a videla sam da vas muce
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 7:11:18
|
|
|
|
emicaa
|
Na jutro me nasmije ovo od Viw "kao podgrijan leš" Dobro jutro,mi smo ustale u 6,čekamo da se tajo probudi pa idemo Dori kupit odjela za jesen.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 8:07:16
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar u kafanu :) Izvolte na palacinke :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 8:56:43
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Kod mene radna subota. Mrzim je!!! Dajte ljudi kafuuuuu.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 9:43:16
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro,a fuj i kod nas kisa uzas....za citav dan su i najavili..... Mm i bebac se igraju,moram sudove oprati sinoc me bas mrzelo.....
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 11:04:59
|
|
|
|
wivern
|
Bardan. Evo i mene.. Lepo se naspavali kao i uvek. Sad na pijacu po neke sitnice i kafu. Pa kući na spremanje za sutrašnje krečenje kuhinje. Pa ja znam da meni neko fali i tek sad se set_im. Pa Torbica mi fali bre, nje bas dugo nema da nam se javi
< Poruku je uredio wivern RR -- 5.9.2015 11:28:12 >
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 12:33:37
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar da,ovde je pravi novembarski dan,fuje vrijeme. Dora spava a ja ležim,spavala bih ali biću posle još gora.Kupila sam si majičicu na dječijem,bravo ja
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 13:15:22
|
|
|
|
Klarita
|
Emice blago tebi... Dobar dan i od mene. Ocekujem Nikolaja da se probudi svakog trenutka. Sinoc je povratio, tj ispovracao sve sto je pojeo sinoc na rodjendanu. Nisam mogla da verujem sta je to dete ispovracalo i pre toga pojelo. Pa majku mu, mm tetka ga cuvala prilicno i ocigledno mu davala sta je stigla...no mozda je i virus, ali svejedno nije smela da mu daje bez pitanja. Hvala Bogu pa se vidjamo samo na rodjendanima i slavama, te ne moram da se nerviram. Jutros je jeo normalno, a onda se nalio sa dve flasice vode i povratio (ne sav dorucak) sto me zbunilo. Odmah sam ukljucila orosal za svaki slucaj, u toku dana cu mu dati i probiotik, a spava vec dva sata, pa cemo videti... I tako, popodne idem sa K kod drugarice iz vrtica, idemo sve majke koje se druzimo (kako danas, tako i naredni vikend na tri rodjendana) pa se bas radujem. Smorila me K sa pitanjima zasto sada svi pune 5, a ona ima jos 4g i ubih se objasnjavajuci i poludela sam i izdrala sam se na kraju...pa majku mu... Moze kafa, neko da stavi? Wiv, da, nema Torbice verovatno ne stize od posla skolarca i decaka...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 13:21:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo se naruckali. Sofi spava. Sad cu malo da prilegnem i da citam knjigu. Nema Torbice. Verovatno je puna posla, a i plus je curica krenula u skolu. Juce sam videla da je pisala u temi o maticnim celijama.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 13:40:41
|
|
|
|
Rosita
|
Cao zene. D spava, ja kuvam. Smlacena sam nacisto, al to je kod mene vec hronicno... juce smo D i ja isli da kupimo patofne. Jedva smo utrefili broj. On nosi patike 25- realno 24, ali ove su takav kalup, patofne 24 mu sve velike, a da kupujem 23 mi van pameti... Na kraju kupili neke 24, nisu bogzna sta ali mu odgovara broj. Posle isli do Vulkana, kupili Alisu i neku klett knjizicu za razmisljanje. Trazio djevrek i u slast ga pojeo . Vozili se busom, bas je uzivao. I tako... zivac mi svaki pojede moj stomak i antikandida dijeta. Ljubim vas.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 18:20:18
|
|
|
|
emicaa
|
Joj žene najela sam se pečenja ne znam kako ću ići na posao,ima u Bazelu neki naš,peče svaki dan i mm palo na pamet,nazove da vidi ima li još kaže još vruće Dora kraljica čopkika i viče jos jos
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 21:49:54
|
|
|
|
Klarita
|
Emice, voda mi ide na usta zeno draga Mi dosli s rodjendana, Nikolaj vec spava, mm sa drustvom na Rostiljijadu u Le upravo ode, Klara i ja kuliramo. Znaci pakao je i dalje, jedva disemo, ali ne mozemo u dvoriste zbog Nikolaja. Sta se radi ovde?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 21:53:30
|
|
|
|
emicaa
|
Joj klari i meni je išla neki dan kad je Wiv pisala da jede Zar to u Leskovcu još traje,hoću i ja Da se iskukam,sledeću subotu ću radit od po podne pa do naveče nekad,ima neka svadba,150 gostiju.Ima haos da bude,gore se uspaniče kad ih je 50 a kamoli duplo.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 5.9.2015 23:15:47
|
|
|
|
mali_mis
|
Vece Ne mogu da se naviknem na smene na poslu, 2 dana druga, pa 2 dana medjusmena. Jbg ja navikla da se budim u 7, pa vec oko 18h poslepodne dremam na poslu Srecom juce stigla isporuka, pa lepim deklaracije i verem se po policama u magacinu
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 0:11:43
|
|
|
|
Klarita
|
Misu, radno bas lepo navikne se covek brzo na sve, ne brini... Emice, traje, da...valjda jos veceras i sutra. I jedva cekam da se zavrsi jer ja radim u Le kad je to blokirana je glavna ulica pa mi treba bar 10/15 minuta vise da stignem do posla...sto realno nije mnogo, ali meni inace treba pola sata do posla, pa kad odam ovih 10/15 minuta sa sve guzvom po sporednim ulicama, onda je jos cceo grad mirise na rostilj...a, ja na dijeti xaxaxaxaxaxa, salim se, inace nikad ne kupujem po standovima, bila na dijeti ili ne Bice ti veselo sledece subote...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 0:23:10
|
|
|
|
superm
|
Klarita, dobaci malo rostilja Gde baš sad da budeš na dijeti. Ovde je divno, pada kiša, svežije je, konačno!
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 0:30:50
|
|
|
|
Klarita
|
Superm, sve za tebe samo kazi cega i koliko Ma ja ne volim te dane, i svake godine se zgrazavam ali to sam samo ja, Klarita Inace, ja se topim od vrucine...kod nas i danas 36 stepeni...i evo sad ne smem ni da pomislim koliko je...mada, ja volim vrucine, i leto i bas ce da mi nedostaju acitam ovde i malocas se dopisivah sa drugaricom koja zivi u Bg, kaze prava jesen...vala, vama gore na sfaltu i ako je osvezilo. Mi smo nekako lakse prezivljavali pored reke
< Poruku je uredio Klarita -- 6.9.2015 0:33:26 >
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 0:37:20
|
|
|
|
superm
|
Ja ne volim vrućine, naročito kada sam trudna celog leta maštam o snegu Mada, ne mogu lako da zaspim, razmišljam o odlasku u porodilište, o CR, o svemu što me čeka...sada mi je žao što se nijednom neću porađati prirodnim putem...luda žena!
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 0:50:30
|
|
|
|
wivern
|
Helllooooooouuu zene. Meni se vec smucila ova kisa. Pogotovo sto sam zaboravila da zatvorim prozor na kolima i vozacevo sediste je natopljeno vodom Bravo za ja!
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 8:37:25
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,vani 12 stepeni,ma divnije ne može biti Drugarica me zvala sled.gidine kadbudu dani roštilja da dodjemo ali nema od toga ništa,možda kad mi djete odraste
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 9:47:33
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Konacno zahladnelo Malo da vam se javim, dok pijuckam kafu.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 9:56:31
|
|
|
|
wivern
|
Di ste žene. Evo ja se prijavljujem za lonac kafe. Danas krećemo sa krečenjem. Trebaće mi i bensedin verovatno. Meni je već dosta ovog vremena, hoću sunce i toplo. :(
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 10:34:05
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Dobro jutro,vani 12 stepeni,ma divnije ne može biti Drugarica me zvala sled.gidine kadbudu dani roštilja da dodjemo ali nema od toga ništa,možda kad mi djete odraste ššššš kod mene jutros 10
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 10:39:49
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo to onda kod nas opet kao ljeto uh kako ćemo izdržati zimu majko majko
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 6.9.2015 11:47:01
|
|
|
|
wivern
|
Ćuti Emice ti ćeš se skoro osoliti :)
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?