|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat]
5.9.2015 0:35:57   
Klarita
I jaaaaaaaaa user posted image
Ima tema "Osecanja prema drugom detetu" tako nesto kucaj u pretrazivacuser posted image 100% ima samo nisam sigurna kako se tacno zove, a videla sam da vas muceuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 226
5.9.2015 7:11:18   
emicaa
Na jutro me nasmije ovo od Viw "kao podgrijan leš" user posted image
Dobro jutro,mi smo ustale u 6,čekamo da se tajo probudi pa idemo Dori kupit odjela za jesen.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 227
5.9.2015 8:07:16   
milicicak
Jutar u kafanu :)
Izvolte na palacinke :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 228
5.9.2015 8:56:43   
mamin mish
Jutro.
Kod mene radna subota. Mrzim je!!!
Dajte ljudi kafuuuuu.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 229
5.9.2015 9:43:16   
Kata90
Jutro,a fuj i kod nas kisa uzas....za citav dan su i najavili.....
Mm i bebac se igraju,moram sudove oprati sinoc me bas mrzelo.....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 230
5.9.2015 11:04:59   
wivern
Bardan. Evo i mene..
Lepo se naspavali kao i uvek. Sad na pijacu po neke sitnice i kafu.
Pa kući na spremanje za sutrašnje krečenje kuhinje.

Pa ja znam da meni neko fali i tek sad se set_im. Pa Torbica mi fali bre, nje bas dugo nema da nam se javi user posted image

< Poruku je uredio wivern RR -- 5.9.2015 11:28:12 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 231
5.9.2015 12:33:37   
emicaa
Dobar da,ovde je pravi novembarski dan,fuje vrijeme.
Dora spava a ja ležim,spavala bih ali biću posle još gora.Kupila sam si majičicu na dječijem,bravo ja user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 232
5.9.2015 13:15:22   
Klarita
Emiceuser posted image blago tebi...
Dobar dan i od mene. Ocekujem Nikolaja da se probudi svakog trenutka. Sinoc je povratio, tj ispovracao sve sto je pojeo sinoc na rodjendanu. Nisam mogla da verujem sta je to dete ispovracalo i pre toga pojelo. Pa majku mu, mm tetka ga cuvala prilicno i ocigledno mu davala sta je stigla...no mozda je i virus, ali svejedno nije smela da mu daje bez pitanja. Hvala Bogu pa se vidjamo samo na rodjendanima i slavama, te ne moram da se nerviram. Jutros je jeo normalno, a onda se nalio sa dve flasice vode i povratio (ne sav dorucak) sto me zbunilo. Odmah sam ukljucila orosal za svaki slucaj, u toku dana cu mu dati i probiotik, a spava vec dva sata, pa cemo videti...
I tako, popodne idem sa K kod drugarice iz vrtica, idemo sve majke koje se druzimo (kako danas, tako i naredni vikend na tri rodjendana) pa se bas radujem. Smorila me K sa pitanjima zasto sada svi pune 5, a ona ima jos 4g i ubih se objasnjavajuci i poludela sam i izdrala sam se na kraju...pa majku mu...

Moze kafa, neko da stavi?

Wiv, da, nema Torbiceuser posted image verovatno ne stize od posla skolarca i decaka...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 233
5.9.2015 13:21:29   
Sanjica26 RR
Mi smo se naruckali. Sofi spava. Sad cu malo da prilegnem i da citam knjigu.
Nema Torbice. Verovatno je puna posla, a i plus je curica krenula u skolu.
Juce sam videla da je pisala u temi o maticnim celijama.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 234
5.9.2015 13:40:41   
Rosita
Cao zene. D spava, ja kuvam. Smlacena sam nacisto, al to je kod mene vec hronicno... juce smo D i ja isli da kupimo patofne. Jedva smo utrefili broj. On nosi patike 25- realno 24, ali ove su takav kalup, patofne 24 mu sve velike, a da kupujem 23 mi van pameti... Na kraju kupili neke 24, nisu bogzna sta ali mu odgovara broj. Posle isli do Vulkana, kupili Alisu i neku klett knjizicu za razmisljanje. Trazio djevrek i u slast ga pojeo user posted image . Vozili se busom, bas je uzivao. I tako... zivac mi svaki pojede moj stomak i antikandida dijeta. Ljubim vas.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 235
5.9.2015 18:20:18   
emicaa
Joj žene najela sam se pečenja ne znam kako ću ići na posao,ima u Bazelu neki naš,peče svaki dan i mm palo na pamet,nazove da vidi ima li još kaže još vruće user posted image Dora kraljica čopkika i viče jos jos user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 236
5.9.2015 21:49:54   
Klarita
Emice, voda mi ide na usta zeno dragauser posted image

Mi dosli s rodjendana, Nikolaj vec spava, mm sa drustvom na Rostiljijadu u Le upravo ode, Klara i ja kuliramo. Znaci pakao je i dalje, jedva disemo, ali ne mozemo u dvoriste zbog Nikolaja.
Sta se radi ovde?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 237
5.9.2015 21:53:30   
emicaa
Joj klari i meni je išla neki dan kad je Wiv pisala da jede user posted image
Zar to u Leskovcu još traje,hoću i ja user posted image
Da se iskukam,sledeću subotu ću radit od po podne pa do naveče nekad,ima neka svadba,150 gostiju.Ima haos da bude,gore se uspaniče kad ih je 50 a kamoli duplo.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 238
5.9.2015 23:15:47   
mali_mis
Vece user posted image
Ne mogu da se naviknem na smene na poslu, 2 dana druga, pa 2 dana medjusmena. Jbg ja navikla da se budim u 7, pa vec oko 18h poslepodne dremam na poslu user posted image Srecom juce stigla isporuka, pa lepim deklaracije i verem se po policama u magacinu user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 239
6.9.2015 0:11:43   
Klarita
Misu, radno user posted image bas lepouser posted image navikne se covek brzo na sve, ne brini...

Emice, traje, da...valjda jos veceras i sutra. I jedva cekam da se zavrsi jer ja radim u Le kad je to user posted image blokirana je glavna ulica pa mi treba bar 10/15 minuta vise da stignem do posla...sto realno nije mnogo, ali meni inace treba pola sata do posla, pa kad odam ovih 10/15 minuta sa sve guzvom po sporednim ulicama, onda jeuser posted image jos cceo grad mirise na rostilj...a, ja na dijetiuser posted image xaxaxaxaxaxa, salim se, inace nikad ne kupujem po standovima, bila na dijeti ili neuser posted image Bice ti veselo sledece subote...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 240
6.9.2015 0:23:10   
superm
Klarita, dobaci malo rostiljauser posted image
Gde baš sad da budeš na dijeti.
Ovde je divno, pada kiša, svežije je, konačno!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 241
6.9.2015 0:30:50   
Klarita
Superm, sve za tebeuser posted image samo kazi cega i kolikouser posted image
Ma ja ne volim te dane, i svake godine se zgrazavamuser posted image ali to sam samo ja, Klaritauser posted image

Inace, ja se topim od vrucine...kod nas i danas 36 stepeni...i evo sad ne smem ni da pomislim koliko je...mada, ja volim vrucine, i leto i bas ce da mi nedostajuuser posted image acitam ovde i malocas se dopisivah sa drugaricom koja zivi u Bg, kaze prava jesen...vala, vama gore na sfaltu i ako je osvezilo. Mi smo nekako lakse prezivljavali pored rekeuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 6.9.2015 0:33:26 >

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 242
6.9.2015 0:37:20   
superm
Ja ne volim vrućine, naročito kada sam trudnauser posted image celog leta maštam o sneguuser posted image
Mada, ne mogu lako da zaspim, razmišljam o odlasku u porodilište, o CR, o svemu što me čeka...sada mi je žao što se nijednom neću porađati prirodnim putem...luda žena!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 243
6.9.2015 0:50:30   
wivern
Helllooooooouuu zene.
Meni se vec smucila ova kisa. Pogotovo sto sam zaboravila da zatvorim prozor na kolima i vozacevo sediste je natopljeno vodom user posted image
Bravo za ja!

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 244
6.9.2015 8:37:25   
emicaa
Dobro jutro,vani 12 stepeni,ma divnije ne može biti user posted image
Drugarica me zvala sled.gidine kadbudu dani roštilja da dodjemo ali nema od toga ništa,možda kad mi djete odraste user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 245
6.9.2015 9:47:33   
mali_mis
Jutro user posted image
Konacno zahladnelo user posted image
Malo da vam se javim, dok pijuckam kafu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 246
6.9.2015 9:56:31   
wivern
Di ste žene. Evo ja se prijavljujem za lonac kafe. Danas krećemo sa krečenjem. Trebaće mi i bensedin verovatno.
Meni je već dosta ovog vremena, hoću sunce i toplo. :(

Honey, I'm Home

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 247
6.9.2015 10:34:05   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

Dobro jutro,vani 12 stepeni,ma divnije ne može biti user posted image
Drugarica me zvala sled.gidine kadbudu dani roštilja da dodjemo ali nema od toga ništa,možda kad mi djete odraste user posted image

ššššš kod mene jutros 10 user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 248
6.9.2015 10:39:49   
emicaa
Trćo to onda kod nas opet kao ljeto user posted image uh kako ćemo izdržati zimu majko majko user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 249
6.9.2015 11:47:01   
wivern
Ćuti Emice ti ćeš se skoro osoliti :)

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here