Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 9:02:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Bar dan kulerke! Kojo se radi. Danas ću kao imati više vremena. Kaaaao. Imam ručak od juče (suljpa) pa danas samo za Luku spremam. Ana danas ide sa školom u Ljubljanu na neku baletsku predstavu, pa ću ranije po nju. Kuća manje više spremna, tako da će biti kulijana. Inače, šta se desi samnom kad pijem zdrava i prava čaj?
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 9:15:47
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro i od nas. super naspavana,malisa se zaigro ni necuje se
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 10:07:02
|
|
|
|
milicicak
|
Kupila sam mindjuse dan je vec mnogooo lepsi :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 10:13:45
|
|
|
|
mamin mish
|
Uffff. Ovaj dan stvarno nije za mene. Trebalo bi da se vratim nazad u krevet. Donesem ja na posao musli da imam za dorucak da se manem peciva. I naravno jutros izrucim punu ciniju na pod. i sad opet u pekaru po pecivo. Dajte jednu dupli da dodjem sebi!
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 10:28:54
|
|
|
|
emicaa
|
Ranim jutrom sam popila tabletu za glavu,Teodoru nisam poljubila od prekjuče zbog herpesa a ona stalno oko mene da se cmačemo i kako da kuliram Trebam uspremit veš a neda mi se.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 10:42:09
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Inače, šta se desi samnom kad pijem zdrava i prava čaj? postaješ dama
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 10:44:44
|
|
|
|
Modessty
|
konačno doručaaak!!!
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 10:46:50
|
|
|
|
branki*
|
mod,kakav je ovo dorucak kude je pljeskavica ili bar burek!
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 11:04:06
|
|
|
|
Modessty
|
Nema Branki burek. Zakasnili smo za burek
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 11:16:16
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Inače, šta se desi samnom kad pijem zdrava i prava čaj? postaješ dama Eeee da je barem to . Jok mori - grlo me boli! Tako mi i treba Inače, skočanjila sam se. DAnas nema sunceta. Jutros sam sabajle obula VUNENE čarape, ali sad sam skinula jer mi i u njima zma, pa sam obula patike za po kući. U kući jedva 19°C.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 11:36:33
|
|
|
|
wivern
|
Mod pa kakav je to bljaks doručak. Ja ipak volEm one nezdrave bele 'lebove. A tek burek što volEm, ih. Mili tako i treba, ulepšala si sebi dan. Mm a zamisli da nemaš pored ni pekaru pa da moraš biti gladna. Trco sad vidim odgovor na moju poruku. Bljaks.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 14:00:01
|
|
|
|
emicaa
|
Ili li koga da posluži kaficu ili da ja mada radije bih neki kolač nego kafu
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 14:55:28
|
|
|
|
branki*
|
ja sam tu malo da kuliram!boka zaspala,al verovatno nece dugo...muz javio da ce da kasni s posla,pih...
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 18:35:58
|
|
|
|
emicaa
|
Ajte da nešto pojedemo,ja sam gladna baš baš
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 18:55:12
|
|
|
|
Ana RR
|
O Emice, kod tebe baš konkretno Moje dete spava već sat vremena, možda i duže. Juče je zaslinio, nos mu je užasan. Samo da ne dobije temperaturu. Ja stavila sudove u mašinu, skuvala kafu, dobila sam danas i sad ću da se umotam u ćebence i da nešto čitam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 20:06:41
|
|
|
|
wivern
|
Evo i mene, uvek sam tu kad se nešto jede Ja uspavala mališu oko 5, ležala pored njega čitala novine i zaspala i probudili se malopre Komirani Nismo ni osetili kad nam se tata priključio. Sad bih drmnula jednu krem kafu oz coffee dream-a.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 20:16:44
|
|
|
|
emicaa
|
Ana ja sam pravi balkanac,samo da je konkretno Ja okupala miška pa se sad igra sa tajom da odmorim
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 9.9.2015 23:13:32
|
|
|
|
Kata90
|
Vece....ja citav dan spremala kucu,sad sam mirna neko vreme,pa sam pravila virsle u testu malopre zavrsila....i sad konacno se sredila pa u krevet...zazpacu ko beba jos sam i dobila danas.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 10.9.2015 7:57:36
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,jeste se naspavale?
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 10.9.2015 8:19:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro! Nisam se naspavala, a ni kafe nemam dovoljno!!! Lomi me neka prehlada, kao da će i tempertura da me drmne. Samo mi još to treba.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 10.9.2015 9:12:56
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro!!! Ja se jutros smrzoh. Jos i kad sam videla da pada kisa. Grrrrrr. Naj radije bi ostala u krevetu ovako Ali kad se mora raditi sta je tu je. Izvolte caj da se zagrejete.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 10.9.2015 9:24:08
|
|
|
|
Modessty
|
Danas ja častim!!! Nikolzili je rođendan!!! Jedva dočekao da kaže da ima dve godine, a meni žao što tako brzo rastu!!!
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 10.9.2015 9:45:02
|
|
|
|
Kata90
|
Hellloooo Mod sretan vam rodjendan Jako sam lose spavala,em je tako zahladnelo da mi hladno unutri.....jos pijuckam kafu u krevetu.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 10.9.2015 9:49:54
|
|
|
|
bubulence
|
Dobar dan! Mod srecan vam rodjendanko jos jednom. Kod nas je divno vreme. Kisa oada ali ne jako. Hladno... milina jedna
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 10.9.2015 10:22:33
|
|
|
|
emicaa
|
Mod prebrzo rastu,koliko sam puta rekla šta bih da je Doda bar jedan dan još ona mala bebica,nisam je takvu dovoljno izljubila i nagledala se. Ovde sunce sija ali je svježe,vidjećemo do kad će biti ovako.
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?