|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat]
8.9.2015 9:01:34   
veselicaa
Ja se spremam od letos,tj narucujem sta mi treba.Napravila peciva,mada ja to skoro uvek imam,to mi je posao,A trazila tortu grcki sladoled,pa nema nekog velikog spremanja tu,jos mafine da napravim,evo cekam da naraste testo za prasice,jos neke kolace i mi smo spremni.I da ukrasimo pinjatu krep papirom i napunimo je slatkisima,kao i tortu od kartona.Tortu od kartona nosimo u skolu a ovu obicnu kada dodju drugari kuci.

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 276
8.9.2015 10:49:10   
emicaa
user posted image
Izvolite kaficu,i ja ću jednu da malo odmorim pa na posao.Počeo mi izlaziti herpes user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 277
8.9.2015 11:42:41   
wivern
E zene evo i mene, taman za Emicinu kaficu.
Vreme je grozno, navlace se neki oblaci kao da ce da rokne gadna kisurina.
Nama rodjos u novembru, vec. Kako vreme leti to je strasno.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 278
8.9.2015 12:10:24   
emicaa
Wiv i nama je u novembru dva dana posle vašeg,dvije godinice samo što nisu.Odoh sad na posao,bye bye

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 279
8.9.2015 13:53:01   
mamin mish
Drage, izvolte pice za jednu malu princezu!!!!
Rodila mi se kumica!!
Nek je ziva i zdrava!
user posted image

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 280
8.9.2015 14:33:55   
mali_mis
Dan zene user posted image
Borim se sa A. oko tastature, ima da mu namestim stari komp, pa nek cvaka po njemu, ovako ne mozemo.
Danas slobodan dan user posted image Isli smo u prodavnicu, pa u setnju, pa cemo poslepodne opet, da iskoristim sto vise vremena da budem sa azdajicom.

Direktna veza do poruke: 281
8.9.2015 14:37:21   
wivern
Cestitam na kumici, neka je ziva i zdrava user posted image
Mali misu kako je na poslu?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 282
8.9.2015 14:41:36   
Modessty
helou drage!user posted image
Čestitam za kumicu!user posted image

Padaoh od buljenja u komp. user posted image Još malo pa idem po decu pa kući. U četvrtak je Nikoli rođendan pa da danas malo poprisredim ako mogu, a sutra da napravim neku malu torticu čisto da obeležimo. U nedelju idemo u igraonicu, za tamo ću veliku tortu.
Jao ja se unervozim kad je mojoj deci rođendan. Dođe mi da ih spakujem i da pobegnemo od kuće!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 283
8.9.2015 14:45:19   
mali_mis
wiv dobro je. Ulazim u fazon polako. Nekad je i previse dosadno, niko ne udje i po 2 sata. S'obzirom kakve su nam cene, ni ne cudi me. Ima par azdaja koje pokusavaju da me izbace iz takta, ali ne dam se.
Pre neki dan sam prodala set kofera za 14 hiljada, ne znam ni sama kako mi je to poslo za rukom, izgleda da sam imala srece, zena je samo usla, rekla koji hoce, ispregledala ga i rekla uzimam. A ja kao pocetnik prvo moram da imam obuku za kofere, na koju jos uvek cekam. Jer koferi su "jako teska stvar", kao sto je i slanje izvestaja, ali dobro, kad krenem kuci, smejem se kao luda na sve nebuloze koje u toku dana cujem user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 284
8.9.2015 14:55:31   
Modessty
mišu nije bitno dal je sreća u pitanju, bitnoje da si ih TI prodala user posted image Sve legne na svoje mesto posle par dana. Dok malo naviknu na tebe.

odoh svojim zverima!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 285
8.9.2015 15:20:09   
emicaa
Evo i mene opet,sad ručale i mazile se pa sam joj izgleda dosadila ode se sama igrati user posted image
Mišu samo polako,bitno da se snalaziš polako user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 286
8.9.2015 15:30:28   
amdn
pozdrav mamike, nikako da se javim i a vidim sta se radi, sigurno ima svasta novo,
evo dodje septembar i klinci se vratise u vrtic, pa tako i razne bolesti,
mucimo muku sa upalom limfnih cvorova, temperatura, pocetak upale usiju, zakazivanje u Tirsovoj na hematologiji,
ma ludilo,
svim mamikama kojima se ovih dana nesto lepo desilo cestitam ovako, jer ne mogu da citam i da pregleddam sve,
i sve vas ljubim pa se javim kad ugrabim slobodno vreme, a i pocela skola i posao, pa sam sad na razapeta skola vs dom zdravlja :(

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 287
8.9.2015 21:10:03   
wivern
IZVORNA PORUKA: mali_mis
smejem se kao luda na sve nebuloze koje u toku dana cujem user posted image

Hahahah ja ih slisam 15 godina, i gde god predjem da radim dvi su u fazonu "sad ces sve nauciti, ovaj brend je najzahtevniji". Budalastine. Da ti ne pricam da su od nas, u jednom brendu, trazili da musterijama objasnjavamo koji tip tela imaju, boju koze i kose i na osnovu toga predlazemo garderobu. A sve ce kao neko da me saslusa, boli ih uvo. Bravo za kofere user posted image
Amdn bas lep pocetak septembra user posted image
Ja nesto mrtva, oci mi se sklapaju.

E sad se set_ih. Najbolji je lik koji nam drzi sastanak i kaze kako treba energiju da crpimo iz Nike-ovog znaka, jer on zraci i to je najbolji brend.

< Poruku je uredio wivern RR -- 8.9.2015 21:12:44 >

Honey, I'm Home

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 288
8.9.2015 22:08:59   
milicicak
Vece zene :) meni danas bas bio stresno uzbudljiv dan... Moze jedan Somersby da se opustim pred spavanje?user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 289
8.9.2015 22:13:03   
bubulence
mnogo ste mi se propile od kada me nema... manje pica, vise sexa zene moje
!salim se, kakve ste mi?
konacno je vreme po mom ukusu pa smo stalno napolju i ne stizem da se javim... ali bacim pogled nekad na brzinu i vidim sta ste pisale...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 290
8.9.2015 22:29:49   
milicicak
Bubi, uzivaj sa devojkama, Ema je genije :)
Hmmm, sex, sta to bese user posted image nama su tradicionalno septembar i decembar najgori meseci u godini, bukvalno se mm i ja ne vidjamo... Al bice bolje od oktobra user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 291
8.9.2015 22:39:04   
bubulence

IZVORNA PORUKA: milicicak

Bubi, uzivaj sa devojkama, Ema je genije :)
Hmmm, sex, sta to bese user posted image nama su tradicionalno septembar i decembar najgori meseci u godini, bukvalno se mm i ja ne vidjamo... Al bice bolje od oktobra user posted image

da ti budem iskrena ne mogu bas ni ja da se setim sta to bese user posted image ...
nama su poslednji meseci teski da se uskladimo... ali ide mi rodjendan, valjda ce biti nesto user posted image

Direktna veza do poruke: 292
8.9.2015 22:49:41   
milicicak
Ijao ako treba do rodjendana da cekam uvenucu user posted image salim se, samo septembar da prodje i sve ce biti supeer.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 293
8.9.2015 23:00:33   
wivern
Mili ne moze. MM kupio sebi covek pivo a meni sipak. Ni pepsi ni somersbi...nista... Ja nisam zedna, sta.
Grrrrrrrrrr

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 294
9.9.2015 7:55:07   
Modessty
Dobro jutro! Da popijem jednu brzinsku kafu sa vama pa da se bacam na posao. Imam u 9 sastanak sa dekanatom - novim user posted image biće veselo. i nadam se kratko.
evo kafa

user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 295
9.9.2015 8:03:04   
emicaa
Dobro jutro,mod hvala za kafu.
Danas će biti toplo,planiram Miška svog za ruku i idemo u skitnju user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 296
9.9.2015 8:18:06   
mamin mish
Jutro!
Mod hvala za kafu, mada mi nebi pomogle ni tri takve. Sve me boli. Kasno smo dosli sa slavlja od kuma pa se nisam ni naspavala, a od jutros na poslu opste rasulo pola firme nema a ja od rane zore u petoj brzini.
Inace kako ste vi?

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 297
9.9.2015 8:21:14   
Modessty
jao mamin mishu razumem te skroz. ja još i dobila jutros! bljak user posted image

Direktna veza do poruke: 298
9.9.2015 8:27:18   
milicicak
Jutar u kafanu :)
Mod, hvala za kaficu :)
Ja jos nisam ni krenula na posao a vec bih da se vratim kuci user posted image jedan od onih dana, valjda...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 299
9.9.2015 8:29:14   
Modessty
dobro je! bar sam se našminkala malo! da ne budem totalni akrep! user posted image

Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here