|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat]
16.9.2015 16:02:39   
mila83
Tacno sam osetila miris ove kafice ! Zdravo devojke,da vam se malo javim ! nedostajete miuser posted image ali imam bas puno obaveza oko njih troje,pocela skola,vrtic,Teodora puzi i hoda kao brzi gonzales,treba je stici ,samo dira nesto i "posprema" mami po kuci user posted image

Slazem se sa Amdn i Branki,u isoj situaciji sam bila nebrojeno puta....

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 426
16.9.2015 21:14:28   
emicaa
Gdje ste žene,ja konačno istuširana i mirišljava sjedim ko čovjek i odmaram user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 427
16.9.2015 21:47:44   
veselicaa
Emice ja sam tu.Da pijemo nesto? user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 428
16.9.2015 21:56:21   
emicaa
Ajd nešto kratko sa nogu pa idem na spavanje user posted image i sutra čuvam indijance pa da nakupim snage user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 429
16.9.2015 22:21:01   
veselicaa
Evo Emice
user posted image
Uspavljivala dete pa malo kasnim ali ajde jedno drmni na brzinuuser posted image
Nego gde nam je Wiv a i Bubi obeca neku cas_t za rodjus,a i fali nam ona ovde,nema hm,hm tema kada ona ne svracauser posted image

< Poruku je uredio veselica -- 16.9.2015 22:22:14 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 430
16.9.2015 22:25:27   
Kata90
Di ste bre.....joj obavim ja danas konacno,zubara nije mi htela izvaditi zub,nego je blombirala i posle jos jedan.
Ovi zubari,kaze ako treba i sedmi put cu ti popravljati,ali nece vaditiuser posted image e pa onda mislim se icu kod drugoga.
Malopre uspavala dete,sad cu i ja na spavanje.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 431
16.9.2015 23:08:04   
Ana RR
Joj Kato, pa zašto da vadiš zub ako ne mora? Bolje plombiran zub nego rupa u vilici.

Dobro veče, inače. Ja popih čašu bambusa, to nisam pila čini mi se od srednjoškolskih žurki user posted image odakle nam koka kola, nemam pojma, jer mi to ne pijemo, a vina bilo nešto malo i mm smućkao da bude više user posted image

Moje dete i ja smo se našetali danas, išli do mojih pa posle sa mojom mamom malo svratili do Taša, Mare se izigrao (mada mu nije preterano zanimljivo ako nema neko svoje društvo) pa smo šetali i posle mi je zaspao čim smo seli u bus. Morala sam da zovem mm da nas sačeka jer nisam mogla da ga probudim koliko se komirao.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 432
17.9.2015 0:42:05   
wivern
Okasnih danas, bili da se pozdravimo sa kumovima.
A vala sutra me ceka trcanje na 100 strana. Kontrola kod fizijatra, pa da zakazem komisiju za porodiljsko, pa popodne prvi roditeljski u vrticu user posted image
Anci kako je to dobro kad se izmore tako i zakucaju user posted image . Dobro, ne bas u busu user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 433
17.9.2015 8:28:54   
Modessty
Žene ja ne mogu uveče nikako da vam se pridružim! Osam sati sam prepodne uz komp pa me baaaš boli ruka, a uveče se komiram zajedno s decom!

ja mogu ovako ujutru da kuvam kafu i služim burek! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 434
17.9.2015 8:37:55   
emicaa
Dobro jutro,ja sam sinoć zaspala u 10 i jutros do 8,sreća pa se Dora probudila prije mene,ja bih do 12 mogla user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 435
17.9.2015 8:43:11   
Modessty
emice ja sanjam o tome da spavam do 7h makar! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 436
17.9.2015 8:52:18   
emicaa
Mod vjeruj mi da sam i ja još u šoku,njeno je u pola 7 uglavnom.Znam već da će mi ovo izaći na nos user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 437
17.9.2015 8:57:09   
Modessty
Ko što obećah, kafa i burek! user posted image

user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 438
17.9.2015 8:59:24   
milicicak
Mod, hvala za kafu :) burek cu da preskocimuser posted image
Moje dete jutros od 6:30 bilo orno za pedikir i manikir :) sama sebi je mazala nokte, sou user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 439
17.9.2015 10:10:47   
wivern
Ja cu burek user posted image
Mili videla sam, bogami lepu boju izabrala za jutro user posted image
Emice nemoj posle da kukas, vidis da te D katkad i pusti da odspavas ljudski.
Jao ja danas u kaciju na 100 strana. Malo me muka hvata od ove komisije ali sta cu. Sta je tu je.
U medjuvremenu se nadam da ce iskrsnuti neki posao, i tako .. Nada poslednja umire user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 440
17.9.2015 10:41:28   
emicaa
Da Wiv,pusti me jednu noć pa narednih 20 nadoknadjujem user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 441
17.9.2015 15:36:34   
veselicaa
Gde ste zene,opet prazno.Kuvam corbicu,S spava,A treba sada da se vrati iz skole,a napolju je uzasno toplo,muz ode po platu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 442
17.9.2015 18:48:13   
wivern
Prazno, prazno..... nigde nikoga.

Honey, I'm Home

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 443
17.9.2015 20:20:50   
emicaa
Evo mene konačno,slomila su me djeca danas,nemogući su bili,pisaću u temi mama detalje,imam i jedno pitanjce.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 444
17.9.2015 20:47:56   
milicicak
Emice, daj pivce da smirimo zivce :)
Mm otisao u kafanu na caj, mini buba i ja gledamo Zvoncicu milioniti put... Tj. ja blejim na netu a ona gleda i glumi... A sto se pitanjca tice, ja bih klincu rekla da u tvojoj kuci ne tolerises takav govor a mami bih razvukla jednu vaspitnu da se trgne i prestane da zivi u zabludi da vredjanje i ruzne reci ignorisanjem nestaju

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 445
17.9.2015 21:10:32   
wivern
Ispisem post i zaboravim da uradim copy user posted image
Ne mogu vise, ovaj dan zelim da se sto pre zavrsi. Fuj.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 446
17.9.2015 21:10:36   
emicaa
user posted image
Evo ga Mili user posted image
Ne znam,ali odvratno je čuti da petogodišnjak tako nešto kaže,ne samo mami nego bilo kome.

Direktna veza do poruke: 447
17.9.2015 22:48:27   
Kata90
Vece.....opet pijete user posted image treba vas odvici od alkoholauser posted image
Nego,ma salim se.....
Mi bili danas u setnji do parka,tako je bio dobar Ogi u kolicima samo je gledao kako se decica igraju user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 448
17.9.2015 22:49:58   
wivern
Cek pre nego sto prespavam kraj ovog dana da stucem jedan efes user posted image
Za kraj mi je pala flasa pepsi kole od 2 litra i eksplodirala na patosu. Pepsi je sikljala na sve strane u kuhinji, nije mi jasno kako ni jedan zid nije uprskan user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 449
17.9.2015 22:53:00   
Kata90
Wiw,to znaci da nemoj vise nista raditi danasuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here