Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 16.9.2015 16:02:39
|
|
|
|
mila83
|
Tacno sam osetila miris ove kafice ! Zdravo devojke,da vam se malo javim ! nedostajete mi ali imam bas puno obaveza oko njih troje,pocela skola,vrtic,Teodora puzi i hoda kao brzi gonzales,treba je stici ,samo dira nesto i "posprema" mami po kuci Slazem se sa Amdn i Branki,u isoj situaciji sam bila nebrojeno puta....
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 16.9.2015 21:14:28
|
|
|
|
emicaa
|
Gdje ste žene,ja konačno istuširana i mirišljava sjedim ko čovjek i odmaram
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 16.9.2015 21:47:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice ja sam tu.Da pijemo nesto?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 16.9.2015 21:56:21
|
|
|
|
emicaa
|
Ajd nešto kratko sa nogu pa idem na spavanje i sutra čuvam indijance pa da nakupim snage
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 16.9.2015 22:21:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo Emice Uspavljivala dete pa malo kasnim ali ajde jedno drmni na brzinu Nego gde nam je Wiv a i Bubi obeca neku cas_t za rodjus,a i fali nam ona ovde,nema hm,hm tema kada ona ne svraca
< Poruku je uredio veselica -- 16.9.2015 22:22:14 >
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 16.9.2015 22:25:27
|
|
|
|
Kata90
|
Di ste bre.....joj obavim ja danas konacno,zubara nije mi htela izvaditi zub,nego je blombirala i posle jos jedan. Ovi zubari,kaze ako treba i sedmi put cu ti popravljati,ali nece vaditi e pa onda mislim se icu kod drugoga. Malopre uspavala dete,sad cu i ja na spavanje.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 16.9.2015 23:08:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj Kato, pa zašto da vadiš zub ako ne mora? Bolje plombiran zub nego rupa u vilici. Dobro veče, inače. Ja popih čašu bambusa, to nisam pila čini mi se od srednjoškolskih žurki odakle nam koka kola, nemam pojma, jer mi to ne pijemo, a vina bilo nešto malo i mm smućkao da bude više Moje dete i ja smo se našetali danas, išli do mojih pa posle sa mojom mamom malo svratili do Taša, Mare se izigrao (mada mu nije preterano zanimljivo ako nema neko svoje društvo) pa smo šetali i posle mi je zaspao čim smo seli u bus. Morala sam da zovem mm da nas sačeka jer nisam mogla da ga probudim koliko se komirao.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 0:42:05
|
|
|
|
wivern
|
Okasnih danas, bili da se pozdravimo sa kumovima. A vala sutra me ceka trcanje na 100 strana. Kontrola kod fizijatra, pa da zakazem komisiju za porodiljsko, pa popodne prvi roditeljski u vrticu Anci kako je to dobro kad se izmore tako i zakucaju . Dobro, ne bas u busu
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 8:28:54
|
|
|
|
Modessty
|
Žene ja ne mogu uveče nikako da vam se pridružim! Osam sati sam prepodne uz komp pa me baaaš boli ruka, a uveče se komiram zajedno s decom! ja mogu ovako ujutru da kuvam kafu i služim burek!
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 8:37:55
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ja sam sinoć zaspala u 10 i jutros do 8,sreća pa se Dora probudila prije mene,ja bih do 12 mogla
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 8:43:11
|
|
|
|
Modessty
|
emice ja sanjam o tome da spavam do 7h makar!
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 8:52:18
|
|
|
|
emicaa
|
Mod vjeruj mi da sam i ja još u šoku,njeno je u pola 7 uglavnom.Znam već da će mi ovo izaći na nos
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 8:57:09
|
|
|
|
Modessty
|
Ko što obećah, kafa i burek!
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 8:59:24
|
|
|
|
milicicak
|
Mod, hvala za kafu :) burek cu da preskocim Moje dete jutros od 6:30 bilo orno za pedikir i manikir :) sama sebi je mazala nokte, sou
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 10:10:47
|
|
|
|
wivern
|
Ja cu burek Mili videla sam, bogami lepu boju izabrala za jutro Emice nemoj posle da kukas, vidis da te D katkad i pusti da odspavas ljudski. Jao ja danas u kaciju na 100 strana. Malo me muka hvata od ove komisije ali sta cu. Sta je tu je. U medjuvremenu se nadam da ce iskrsnuti neki posao, i tako .. Nada poslednja umire
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 10:41:28
|
|
|
|
emicaa
|
Da Wiv,pusti me jednu noć pa narednih 20 nadoknadjujem
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 15:36:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene,opet prazno.Kuvam corbicu,S spava,A treba sada da se vrati iz skole,a napolju je uzasno toplo,muz ode po platu.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 18:48:13
|
|
|
|
wivern
|
Prazno, prazno..... nigde nikoga.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 20:20:50
|
|
|
|
emicaa
|
Evo mene konačno,slomila su me djeca danas,nemogući su bili,pisaću u temi mama detalje,imam i jedno pitanjce.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 20:47:56
|
|
|
|
milicicak
|
Emice, daj pivce da smirimo zivce :) Mm otisao u kafanu na caj, mini buba i ja gledamo Zvoncicu milioniti put... Tj. ja blejim na netu a ona gleda i glumi... A sto se pitanjca tice, ja bih klincu rekla da u tvojoj kuci ne tolerises takav govor a mami bih razvukla jednu vaspitnu da se trgne i prestane da zivi u zabludi da vredjanje i ruzne reci ignorisanjem nestaju
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 21:10:32
|
|
|
|
wivern
|
Ispisem post i zaboravim da uradim copy Ne mogu vise, ovaj dan zelim da se sto pre zavrsi. Fuj.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 21:10:36
|
|
|
|
emicaa
|
Evo ga Mili Ne znam,ali odvratno je čuti da petogodišnjak tako nešto kaže,ne samo mami nego bilo kome.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 22:48:27
|
|
|
|
Kata90
|
Vece.....opet pijete treba vas odvici od alkohola Nego,ma salim se..... Mi bili danas u setnji do parka,tako je bio dobar Ogi u kolicima samo je gledao kako se decica igraju
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 22:49:58
|
|
|
|
wivern
|
Cek pre nego sto prespavam kraj ovog dana da stucem jedan efes Za kraj mi je pala flasa pepsi kole od 2 litra i eksplodirala na patosu. Pepsi je sikljala na sve strane u kuhinji, nije mi jasno kako ni jedan zid nije uprskan
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 22:53:00
|
|
|
|
Kata90
|
Wiw,to znaci da nemoj vise nista raditi danas
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?