Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 17.9.2015 23:03:48
|
|
|
|
lesica
|
Ahoj! Ja sam muerto! Oboje su bolesni, ja na ivici snage noooo sve u rok sluzbe.Doduse, cekam da i mene zakaci...pocelo grlo da me grebucka. Vidim da nije dosadno ovde
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 0:25:48
|
|
|
|
wivern
|
Ma najbolje je da ja vise nikada nista ne radim Les drmni neku kuvanu rakijicu kao preventivu, valja se. A i D ce lepse da spava .
< Poruku je uredio wivern RR -- 18.9.2015 0:27:18 >
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 7:43:39
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,zene! ajde na
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 7:52:41
|
|
|
|
emicaa
|
Jutroo,divno se osjećam naspavana ali rame me rasturi.Brzo će zaova da čuva T pa neka se snalazi,mada ja ću danas brzo završiti,petkom ostanem najviše sat vremena.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 10:32:58
|
|
|
|
wivern
|
Evo mene tek sad na kafici. Sta je bre ovo, nigde nikoga nema. Mislila sam da ce biti bolje u septembru kad ono sipak. Sad moram kafu da pijem sama.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 10:56:12
|
|
|
|
mama krava
|
Nema nigde nikoga...kad je lepo vreme... Mene nema...u frci, na poslu luuudnica, a ni kod kuće nije bolje. Realno, bedak mi je da sedimo u kući kad je lepo vreme! Aaaa...ček, ček...Wiv...? Ti to dobila neko unapredjenje??? RR???
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 11:03:32
|
|
|
|
vocicana
|
Ma lepo je vreme, naravno, ovde je posle dosta kise osvanulo prelepo jutro, rekla bih da ce I dan biti isto takav. Kafica moze? Ja sada skuvala drugu od jutros, bas mi nesto prija.mogla bi u setnju danas, opet malo sopinga... , a uz ovu mogla binjedna belgijska cokolada, neka mala ....
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 11:13:53
|
|
|
|
wivern
|
Milkice pa gde si bre zeno.. Jeste sad imam cvarak na ramenu Vocicana uvek neki izgovori te lepo vreme, te krenula skola... Valjda cu i ja tako uskoro
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 11:45:48
|
|
|
|
emicaa
|
E kod nas je pravo novembarsko vrijede već par dana,od subote je ovako.Kad li će opet usjeti sunce pojma nemam,za sad ga nema ni u najavi.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 11:50:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo mene,dajte neku kafu da se povratim.Bila da uzmem S iz vrtica,skuvale smo se koliko je vruce.Ona se jadna sva zacrvenela.popila je punu flasicu vode dok smo stigli kod kuce.Sada jede,muz ode neke racune da plati,A. u skolu a ja treba da rasirim ves,operem neko cebe,ali me sve mrzi
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 11:53:15
|
|
|
|
wivern
|
e kod nas bolesno vruce. Kad izadjes napolje momentalno se preznojis. ali neka
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 11:56:43
|
|
|
|
mama krava
|
Evo me...smucam se po malo, ali ne stižem da pišem.... Moji bolestni oboje, pa mi je haos reealno.....
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 11:56:55
|
|
|
|
emicaa
|
Meni mama a sad i sveki svaki dan kukaju da je prevruće.Juče su došle na ideju da se poskidaju i u bazen ali svekar im pokvario planove
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 12:06:36
|
|
|
|
mila83
|
Evo jedna muzicka kafa za vas, malo da se povratite od vrucine
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 12:10:28
|
|
|
|
veselicaa
|
Najavili kisu od nedelje,mada ne bi bilo lose da ceo septembar bude lepo vreme secam se prosle godine kako je bilo lose vreme,kisa i samo kisa. Moje dete gleda crtani a ja je teram na spavanje,odkako im predskolsko pocinje u 8,spava na podne jer je inace uzasno neraspolozena ceo dan.Inace obozava sto ide u skolicu,stalno nam prica kako je tamo najbolja hvalisavac mali,petkom imaju engleski sva tri sata i evo vec me 55 put pitala "What's your name?"
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 12:23:42
|
|
|
|
lesica
|
Da ugrabim minut dva, dok drekavac drema. Šta se radi? Ste dobre? Mi danas na kontrolu, a već vidim kako će mu neku terapiju produžiti
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 12:33:08
|
|
|
|
milicicak
|
De ste zene, majke, kraljice ja kao radim, pravim neku prezentaciju da budem kao pametna al mi sve nesto ne ide, pocevsi od izbora pozadine... Nadam se da ce ovo lepo vreme jos malo da potraje... ne radujem se jeseni... veselice, bravo za pametnicu
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 15:34:26
|
|
|
|
mila83
|
Mi smo upravo rucali,oprala sam sudove,sad malo cituckam sta ima na RR.Planiramo popodne sa decom malo do Sotskog jezera i Lipovace,malo setnje po sumi,da iskoristimo ovo lepo vreme. Sta ima kod vas devojke ? ide li se negde za vikend? Ja planiram nesto od zimnice da pozavrsavam.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 16:45:50
|
|
|
|
wivern
|
Eh žene napolju je pakao, i nek potraje.. Na žalost već u nedelju zahladjenje. Mi ćemo sutra u školicu rolera pa na bazen. A danas peglanje
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 18.9.2015 16:53:46
|
|
|
|
Rosita
|
Zenske, pozdrav :). Ja ne znam de bijem, posla preko glave, dva tri puta nedeljno autoskola popodne, cesto ne dodjem pre pola sedam, sedam :(. Mene vrucina izludjuje iako sam do ovog leta dobro podnosila.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 19.9.2015 8:43:13
|
|
|
|
wivern
|
Kuc kuuuc. Kafa? Ništa, nigde nikoga a?
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 19.9.2015 8:58:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Šta hoćeš ti? Za tebe spešl jedan rekbu Stigla je kafica (stigla je i murija, stigla je i marica )
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 19.9.2015 9:02:04
|
|
|
|
emicaa
|
Jutroooo,posle častim,kupili smo auto
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 19.9.2015 9:08:27
|
|
|
|
wivern
|
Ja hocu dzak i bokserske rukavice, inace ce itepam nekoga Na ivici sam zivaca. Emice bravo, sta ste uzeli? Ne ocekujem cast nista manju od nekog praseta, jagnjeta...
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 19.9.2015 9:23:13
|
|
|
|
Trcosava
|
E sad vaala mo+nogo hoćeš. Eno ti burek, jogurt sis ama kupi Emice u zdralvje ga vozili i da vi lepo služi. Koji ste uzeli, koliko para? Novo / polovno? De ispiši u temi tamo
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?