|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: GAK Narodni Front
10.4.2016 20:35:22   
preddeveti
Ja sam se porodila 29.2. I moje iskustvo je fenomenalno i sa samim porodjajem i sa ustanovom a i sa osobljem(izuzev pojedinih pedij.sestara).Ljudi su ludi sto izbegavaju Front jer je kao na pokretnoj traci. Pa ljudi,bas zato je tamo najstrucnije osoblje i osoblje sa najvecim iskustvom. Sve komplikacije iz dr porodilista salju u Front. Ja sam u salu usla u 14h i sve gotovo u 17h. A jos nisam imala kontrakcije vec su mi dali indukciju. Doduse imala sam epidural i svakom bih preporucila. Ali da znate da situacija po tom pitanju nije sjajna. Ako nekako mozetepre da "sredite" sve bilo bi bolje. Nekada daju svima koji traze, a nekada... Bolje jebilopre, platis i siguran si daces dobiti. Ovako... Kako god dr Naida Stankovic, dr Mihajlovic, anesteziolog Pastar(ili slicno) kao i dr Ana ili Anja i NABICA SLADJA su genijalni skroz. Eto ja sam imala predivno iskustvo i zelim svimma isto. Preporuka-ko moze da priusti neka trazi apartman dvokrevetni, ali i to bi trebalo unapred jer je velika potraznja. Srecno devojke 😉

(odgovor članu liki86)
Direktna veza do poruke: 851
   RE: GAK Narodni Front
10.4.2016 20:39:20   
preddeveti
Zaboravih da kazem, cim udjete u deveti imate pravo na konsultaciju sa anesteziologom u Frontu. Tako da sto da ne iskoristite i da cujete sve sto treba. Oni su svi super likovi. Eto izreklamira ja Front samo tako 😝 Ne znam, mozda sam ja imala srece... Kako god mislim da bi trebalo i pohvaliti ljude kada dobro odrade svoj posao a ne samo pricati o onome cime smo nezadovoljni...

(odgovor članu liki86)
Direktna veza do poruke: 852
   RE: GAK Narodni Front
12.4.2016 14:35:22   
liki86
Hvala puno na odgovoru,drago mi je da cujem pozitivna iskustvauser posted image ...Pozdrav!

(odgovor članu preddeveti)
Direktna veza do poruke: 853
   RE: GAK Narodni Front
17.4.2016 23:47:17   
tuzna29
treba mi predlog za nekog dr u frontu koji je dobar za carske rezove?
Tamo vodim trudnocu kod dr Elene koja je fenomenalna ali radi na uz ne na porodjaju, izlazila sma tamo i na konzilijume i detaljne preglede na patologiji ali niko da mi kaze tacno proceduru pre porodjaja komne se javljam gde se zakazuje carski sta i kako?
moja situacija je specificna i ne sme da se desi ni slucajno kao sto se desilo mojoj drugarici da je imala zakazan carski 2 avgusta dosla sa trudovima 17 jula i vratili je da nije vreme da bi hitno dosla uvece ponovo otvorena skroz gde nisu mogli naci anasteziologa pa su je udarali u stomak i pokusali spustiti i okrenuti bebu da bi dete rodjeno polu zivu sa ostecenim plucima gde joj dr kazu mrtvi ladni da nece preziveti!!!

ja tu situaciju ne zelim jer meni zavisi vid od tog carskog reza kao i moja pokretnost ukoliko ne odem na carski rez i to sa opstom anastezijom krupnim slovima imam u nalazu da rizikuju moj vid kao i to da ostanem nepokretna zbog problema kojih imam sa ocima i kicmom, i zbog cele te neodgovornosti lekara jako se zaista plasim, pogotovo posle toga sto se desilo nekome koga znam, sto je najgore i meni je termin bas 2, avgusta ali kao bebac je napredn pa moze biti i 10ak danba pre.
molim za savet.

Hvala vam puno

(odgovor članu liki86)
Direktna veza do poruke: 854
   RE: GAK Narodni Front
18.4.2016 7:57:12   
Maraj
Tuzna , molim te , osmeh na lice user posted image nemoj razmisljati negativno. Ppzitivnim mislima , prizivas i lepe stvari. To sto se tvojoj drugarici desilo ne znaci da ce se i tebi. Da li si pitala tvoju dr Elenu za savet tj za preporuku dr i sta i kako dalje oko tebe. Mene je vodila dr Ana Mitrovic Jovanovic. Ona je nacelnik dnevne bolnice u Frontu. Mislim da bi trebalo da zakazes ultrazvuk kod dr koji ce ti viti na porodjaju i da se dogovoris tada sa tim dr za porodjaj. Imas vremena , jos neka 3- 4 meseca , pa vreme je da promenis dr na ultrazvuku. Eto , ja ti predlazem moju dr , naravno i ostali lekari su divni

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 855
   RE: GAK Narodni Front
18.4.2016 10:32:18   
mama krava
Tužna sve ti je Maraj rekla...samo pozitivno. Lekari su u Frontu ok i savesni. Ukoliko je tvoje stanje takvo kako jeste, lekari će sigurno postupiti po preporukama. Kada udješ u 9.mesec krenućeš u Savetovalište za trudnice u NF i tamo će te redovno pratiti minimum jednom nedeljno i reagovati na sve eventualne signale i nepravilnosti.

Ali kao PRVO - samo opušteno i bez crnih misli.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 856
   RE: GAK Narodni Front
18.4.2016 15:01:05   
Rosita
Sve potpisujem. Svim lekarima u Frontu kapa dole od mene. Mene je poradjao specijalizant bez dogovora ikakvog i sve je bilo ok.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 857
   RE: GAK Narodni Front
18.4.2016 21:13:08   
tuzna29
divne ste pomogle ste mi puno da se bar malo opustim i ako su eto bas u tom frontu pre 30 godina sa mojom majkom napravili istu gresku i pustili je na porodjaju da izgubi vid zato sam se jatoliko i plasila jos kad cujem i druge ali sad mi je lakse ako su zaista lekari u frontu toliko savesni. lezala sam u drugom mesecu tamo zbog kriticne trudnoce i bili su svi divni tu ne mogu da se zalim, ali bolje pitati da znam na vreme kako ide taj ceo postupak. hvalaaaaaaaa :***

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 858
   RE: GAK Narodni Front
20.4.2016 11:28:29   
SmileM
Devojke, da li znate mozda raspored lekara u savetovalistu za trudnice?
Neko je napisao ovde da moze da se nazove Front i pita. Upravo sam zvala i sestre rekose da se to ne prica vec dodjes pa koga ubodes u smeni, osim ako ne znas nekoga iz bolnice. Mrtva ladna tako kaze preko telefona.

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 859
   RE: GAK Narodni Front
20.4.2016 18:22:01   
Tiziana
Mislim da imas istaknut raspored na vratima savetovalista.ako ti je front blizu...:-)

(odgovor članu SmileM)
Direktna veza do poruke: 860
   RE: GAK Narodni Front
25.5.2016 11:31:10   
jelenaa84
Trebala bi u petak u savetovalište, doktor kod koga bi išla radi od 12.30...kakva je procedura oko ctg, koliko se dugo čeka, da li se zaista čeka 4-5h na red?

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 861
   RE: GAK Narodni Front
25.5.2016 22:00:08   
suzi kju
Tužna meni je trudnoću vodila dr Ana Jovanović Mitrović, kao i Maraj, ona me je i porodila. Jedna divna žena, malo je i reći divna!
Ona me pred porođaj bodrila, bili jako nežne, fina. Posle porođaja obilazila dva puta da odeljenju carskih rezova, moje beke obilazilau u boksu. Sve reči hvale za nju a i za ostale lekare jer sam ja veći deo trudnoće preležala u frontu.


(odgovor članu jelenaa84)
Direktna veza do poruke: 862
   RE: GAK Narodni Front
20.11.2016 12:51:16   
skipe
Cure, da li neko ima iskustva sa dr Draganom Kikanovićem? :)

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 863
   RE: GAK Narodni Front
20.12.2016 23:38:08   
Lokica994
Zdravo zene!
Ja sam nova na forumu i treba mi preporuka/savet kod koga da vodim trudnocu u Frontu? Naime moja situacija je malo drugacija trudna sam 6 nedelja, zivim u Banjoj Luci medjutim zbog novonastale situacije selim se u Beograd da zivim sa mojim deckom i buducim suprugom. Ja se zaista o tome nisam ni raspitivala tako da sam skroz na nepoznatom terenu. U BL imam doktoricu koja mi je pocela sa vodjenjem trudnoce i zaista bih htela da nadjem dobrog lekara kojem cu moci da verujem. Za NF sam se odlucila bas iz razloga sto je kao na pokretnoj traci i verujem da su tu i najbolji strucnjaci. Dosta pozitivnih stvari sam cula i za porodiliste Dragisa Misovic ali cula sam da imaju problem sa brojem mesta, pa se cesto desava da porodjaj krene i posalju porodilju u Visegradsku. Sada vas pitam kod kojeg dr da vodim trudnocu musko/zensko zaista niije bitno samo da je dobar strucnjak.
Hvala vam unapred

(odgovor članu skipe)
Direktna veza do poruke: 864
   RE: GAK Narodni Front
17.2.2017 20:15:40   
Sasaj
Pozdrav svima ja sam novi član i htela bih da podelim iskustva sa vama.
Porodila sam se u Frontu skoro i veže me samo loše iskustvo,grozno je bilo manje više hrana itd.ali doktori osoblje katastrofa,nega odnos krš nikad više...Pozuser posted image

(odgovor članu Lokica994)
Direktna veza do poruke: 865
   RE: GAK Narodni Front
18.2.2017 11:07:58   
Suncepravde
Ja sam se poradjala u Frontu 2014 god i imam lepa iskustva.Sada sam opet trudna u 38nedelji,opet sam u Frontu ali sad je malo drugacije,dosta su vece guzve i puno se ceka na ctg.Mene interesuje od onih svezih mama sto su se porodile u frontu kakva je sada procedura oko epidurala jer se sada ne placa i strah me da ga ne dobijem.Kako se dogovoriti sa anesteziologom?da li neko ima iskustvo sta kako doci do epidurala u Nf.

(odgovor članu Sasaj)
Direktna veza do poruke: 866
   RE: GAK Narodni Front
18.2.2017 22:52:10   
preddeveti
Najbolje da odes i zakazes razgovor s nacelnikom anestezije (ja sam zaboravila kako se zove ali pretpostavljam da je i dalje isti kao pre godinu dana, ima neko cudno prezime a zovu ga Miki). Super je lik. Odes i iskreno mu kazes da hoces i da se bojis da ga neces dobiti, mislim epi...Bolje je bilo pre-platis i znas da ces dobiti, a sada je situacija user posted image I ne mozes nikada biti sigurna ako odes na bum i na trefku da ces dobiti epi

(odgovor članu Suncepravde)
Direktna veza do poruke: 867
   RE: GAK Narodni Front
6.7.2017 21:44:24   
Petra123
Pozdrav,
Ja sam nova na ovom portalu.
Zanima me koji je doktor najbolji u Frontu? Hvala u napred

(odgovor članu preddeveti)
Direktna veza do poruke: 868
   RE: GAK Narodni Front
14.9.2017 12:56:26   
PetarAleks
Cao!
Proslog meseca sam se poradjala u GAK Narodni Front, prirodno, epidural. Svima preporucujem da izbegavaju ovo porodiliste. Satima sam lezala na stolu, dok su doktori i sestre i anesteziolog isli da veceraju. Nagledala sam se tudjih, upravo izvadjenih posteljica, porodjaja i naslusala krikova. Razumem da ti doktori i osoblje nemaju vremena da svakome titraju, ali bas i ne moraju da jedan od najvaznijih dana u tvom zivotu pretore u horor. Isekli su me vise nego sto treba, to je komentar doktora koji me je posle pregledao, kao i da nije bas nesto usiveno. Verujte mi, strasno je kad cujete ovako nesto. Ako trazite vezu za porodjaj, neka to bude neko od osoblja, babica,spremacica, negovateljica...izbegavajte sujetne dokotre i anesteziologe. Doktor Dejan Filimonovic je bio dezuran, bolje da nije. Jako umisljen i nezainteresovan. Baby friendly program je super stvar, ali je jako naporan, posebno ako ste imale veliku epiziotomiju. Inace,bebu smo odmah prijavili, adresa, prebivaliste, sve, dokumeta jos uvek nisu stigla na kucnu adresu, kazu da se posiljka izgubilauser posted image Proslo je tri nedelje.
Ako budem imala drugo dete, moj izbor svakako nece biti GAK Narodni Front!
Podrav!


(odgovor članu Petra123)
Direktna veza do poruke: 869
   RE: GAK Narodni Front
14.9.2017 13:00:54   
IvanaSK RR
Uf, sto ne volim kad ovako nesto procitamuser posted image
I ja sam lose prosla u Frontu, zato mi je za drugi porodjaj izbor bio na Zvezdari, i nisam se pokajala.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu PetarAleks)
Direktna veza do poruke: 870
   RE: GAK Narodni Front
14.9.2017 13:07:55   
Duškić
E ja sam imala vezu ovaj put i porodila se u Frontu i bilo je super sve! Posto sam ujutru saznala strasne vesti (imala sam smrtni slucaj u porodici) ne bih znala sta bih bez moje dr. Predivna je!
A lose iskustvo u Visegradskoj .uzasnoooooo..

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 871
   RE: GAK Narodni Front
14.9.2017 16:11:18   
Rosita
Prvi put iskustva su mi bila dobra, planiram i sad. Prvi odlazak u Front na dabl mi je za 10ak dana. Kako da nastavim tamo da vodim trudnocu i imam svog dr? Ne znam da l jos radi dr Zaga, mozda bih nju.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 872
   RE: GAK Narodni Front
14.9.2017 18:58:32   
krin 40
Eto Duškić a meni bilo u Višegradskoj vrh a u Frontu su me primili u pola noći kada je pukao hematom u onoj izgubljenoj trudnoći.Svih sefam dana su bili predivni prema meni

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 873
   RE: GAK Narodni Front
15.9.2017 9:31:40   
AnaTamara
Ja sam u Frontu operisana, verujte da sam odusevljena osobljem, od cistacica do dr.

_____________________________

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 874
   RE: GAK Narodni Front
15.9.2017 9:56:33   
krin 40
To je sve izgleda"kako ti se zalomi"user posted image

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu AnaTamara)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Engimengi: Moja porođajna priča
photo
Ctg je pokazao velike kontrakcije, doktor je rekao da me spremaju za 5 min u salu na carski rez! Ja sam samo stigla da j...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here