Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
"Feltro-učimo kroz igru" vam poklan... 31.3.2017 11:30:18
|
|
|
|
lesica
|
Dragi Ringerajci, "Feltro-učimo kroz igru" vam u aprilu na Ringeraji daruju divne nagrade kojima ćete obradovati svoje mališane: Jednu Igru memorije"( za stariju decu) Jednu Aktivnu kocku ( za bebe) Jedan set__ od tri 3D životinje( za uzrast 3 do 5 godina) Feltro igračke su namenjene deci uzrasta od 6 meseci do 7 godina. U želji da se neguje stari zanat, interaktivne tihe knjige, društvene igre, set__ovi "Uradi sam" i aktivne kocke napravljene su isključivo ručno pomoću igle i konca, od potpuno prirodnog materijala filca, tj. presovane vune. PROČITAJ VIŠE >>> Nagradni konkurs traje od 1.4. do 30.4.2017. (zaključno sa 30.4.), a pravo učešća imaju svi registrovani Ringerajini članovi. Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik jedne od sjajnih nagrada? Najpre, pišite nam u ovoj temi predloge za edukativnu igru sa decom, svaki predlog, donosi 10 bodova. Takođe, poset__ite stranicu https://www.facebook.com/feltromontessori/ i napišite nam koje Edukativne igračke vam se dopadaju uz kratko pojašnjenje zašto - aktivnost donosi takođe 10 bodova. Zatim, budite što aktivniji na forumima Beba i Dete, dakle pišite, pišite, pišite, što više postova, tim bolje!!! Podrazumeva se da ste ulogovani i registrovani korisnici i da poštujete opšta pravila portala i foruma. Brojanje postova obavlja se programski, i biće pod stalnom kontrolom Ringerajinih programera. Nagrade su sjajne - biće nagrađena 3 najvrednija korisnika koji tokom trajanja nagradnog konkursa osvoje najviše ukupnih bodova, a za nagradu konkurišu samo korisnici koji budu aktivni u ovoj sponzorisanoj temi. Osvojeni bodovi u temi + broj postova = ukupan broj bodova. "Feltro-učimo kroz igru" vam u aprilu na Ringeraji poklanjaju za 3 dobitnika po jedan poklon redom: 1. Jednu Igru memorije"( za stariju decu) 2. Jednu Aktivnu kocku ( za bebe) 3. Jedan set__ od tri 3D životinje( za uzrast 3 do 5 godina). Nakon završetka takmičenja, nagrade će u vidu poklon paketa biti poslate na adrese dobitnika, u Srbiji (poštarinu plaća sponzor). IGRAJMO SE I UČIMO!
< Poruku je uredio lesica RR -- 2.5.2017 22:08:12 >
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 31.3.2017 11:37:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jos jedna divna nagradna igra i pokloni. Ajde devojke pisite.
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 31.3.2017 11:38:57
|
|
|
|
Dragce86
|
April pun nagradica! Pa vi ste sjajni! <3
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 31.3.2017 11:40:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaooo divne nagradice
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 31.3.2017 11:47:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Fantasticne igracke! Ceo april se igramo
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 31.3.2017 11:53:53
|
|
|
|
emicaa
|
Divno
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 31.3.2017 13:22:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Sjajne edukativne igračke
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 31.3.2017 14:46:09
|
|
|
|
stihijaš
|
Imaju Tihu knjigu, divnooooo Bravo za sponzora, pregledaćemo šta sve imaju u ponudi :)
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 31.3.2017 15:08:40
|
|
|
|
Skockica
|
Vau, divno lepo sareno i edukativno. Meni se jako svidjaju ove ss slovima i brojevima posto moj cetvorogodisnji sin obozava sve sto je sa tim u vezi.
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 31.3.2017 18:10:47
|
|
|
|
Maraj
|
Predivno
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 31.3.2017 21:31:45
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 2.4.2017 0:37:40
|
|
|
|
stihijaš
|
Evo jednog predloga kako da razvijate pokazni gest kod beba kroz igru - uzmite slikovnicu i zajedno sa bebom posmatrajte životinje ili predmete, bebu uhvatite za kažiprst i kako imenujete pojmove tako ih i dodirujte bebinim prstom, i oponašajte to što pokažete. Posle nekog vremena beba će i sama početi da pokazuje prstićem a nakon prtstića kreće i govor :)
< Poruku je uredio stihijaš -- 2.4.2017 0:38:17 >
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 2.4.2017 10:21:03
|
|
|
|
Mariya
|
Jaaao, sad vidim da imaju Peppa finger family, to je kombinacija omiljenih stvari moje H
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 2.4.2017 17:33:29
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bas lepe igracke za bebice. Ja sam mojima kupovala knjige Bebo pipni. Na svakoj strani je pesmica i nesto sto beba moze da pipne a i nauci neki pojam, zivotinju boju i slicno. Mojim bekama su bile bas zanimljive i naucile su svasta
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 2.4.2017 17:57:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Divne nagrade,Nina ima suskavu knjigicu i bas se igra sa njom. Ovu kocku sam bas gledala,a tihu knjigu planiram da joj narucim bas mi se svidja. Bravo za rr i sponzora
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 4.4.2017 12:51:50
|
|
|
|
marketing RR
|
Pišite mamike
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 4.4.2017 17:40:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Meni se trenutno bas svidja ova aktivna kocka za moju Ninu bi bila idealna. klik Imaju bas divne knjige odusevljena sam.
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 5.4.2017 19:11:32
|
|
|
|
zlatka95
|
Super igrackice.Mekane su i sarene,moja devojcicica takvu vrstu igracaka obozava.
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 5.4.2017 19:16:05
|
|
|
|
Duškić
|
Izgledaju zanimljivo!!
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 7.4.2017 23:45:54
|
|
|
|
Dora89
|
Igračkice su divne, baš su dobro osmišljene. Čini mi se da baš podstiču kreativnost i stvaraju prilike za puno novih ideja. Sve pohvale!
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 7.4.2017 23:50:07
|
|
|
|
Dora89
|
Evo, da navedem svoje ideje za igru sa decom, da učestvujem u nagradnoj igri: Detetu pevam pesmicu "Glava, ramena, kolena i stopala" i pokazujem delove tela koji su navedeni u pesmici, kod sebe ili kod njega. S tim što pevam malo sporije, da bi dete upamtilo koliko može. A za roditelje koji žele da njihova deca uče engleski postoji i verzija pesmice na engleskom.
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 7.4.2017 23:58:34
|
|
|
|
Dora89
|
Igra koju sam "ukrala" od svog brata, koju on igra sa detetom: Uzmete bilo koji sitan predmet, i stisnete obe šake u pesnicu. Dete mora da pogodi u kojoj ruci je predmet i da otvori pesnicu. Mislim da ova igra nije edukativna, ali podstiče razvoj memorije, koncentracije i usmerenosti pažnje, jer dete mora da prati da li je predmet prebačen u drugu ruku ili je ostao u istoj ruci. Dobra je za treniranje strpljenja i volje, jer jako mala deca, kao i nestrpljiva deca i ona deca koja su navikla da sve odmah dobiju obično otvaraju obe pesnice odmah, ne želeći da prihvate izazov igre. Plus je jako zabavna za obe strane.
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 8.4.2017 0:03:11
|
|
|
|
Dora89
|
Uz pesmicu koju pevam detetu osmišljavam vrlo slikovite koreografije, npr. plivam kad se u pesmici spominje plivanje, pokazujem šetanje sa dva prsta, imitiram pticu sa raširenim krilima, povučem za kosu kad se spominje čuperak... Tako pokret tačno označava reč iz pesmice.
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 8.4.2017 0:05:46
|
|
|
|
Dora89
|
Imamo knjigu sa slikama voća, koju upoređujemo sa pravim voćem i imenujemo.
|
|
|
|
RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po... 8.4.2017 1:03:22
|
|
|
|
Dora89
|
Na ksilofonu sviramo pesmice koje mogu lako da se odsviraju na klavijaturi. Potrebno je samo znati raspored nota. 1."Na kraj sela žuta kuća ti-ti-ti žuta kuća ta-ta-ta žuta kućica" mi-fa-sol-sol-mi-fa-sol-sol-mi-fa-sol-mi-fa-sol-sol-mi-fa-sol-sol-sol-fa-fa-mi 2."Vivak" "Vi-vi-vi vi-vi-vi na straži smo mi; vi-vi-vi vi-vi-vi na straži smo mi; Zeleni se naše perje i blista se k'o biserje; A na glavi perjanica; To se zove stražar-ptica" sol-la-sol-sol-la-sol-fa-mi-fa-sol-mi sol-la-sol-sol-la-sol-fa-mi-fa-sol-mi do-re-mi-re-mi-fa-sol-fa-do-re-mi-re-mi-fa-sol-fa do-si-do-la-la-sol-sol-mi-re-mi-fa-re-la-sol-sol-mi Takođe, ako u nekon enciklopediji nađete pticu vivak, preporučujem da detetu otpevate ovu pesmu, pošto je u njoj baš dobro opisana ptica vivak.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.