Mariya
|
Veče mame! Hvala vam svima na čestitkama I na rečima podrške. Nekad zaista ne znam kako uspem da prebrodim dan, odakle mi snage. I onda pogledam u moje tri srećice, te male zlatokose glavice i njihovi osmesi mi daju snagu i volju za sve. A da vam ne pričam da je pomak u L oporavku očigledan, pa bar znam zašto sve ovo i radim. I danas smo bili na rođendanu i sad kuliramo, najzad su nam vikendi slobodni. Moje cure su se onesvestile u krevetu od umora, i H je bila na rođendanu, ostavila sam je sa šestogodišnjacima, Lu drugarima iz vrtića, i bila je dobra, kažu čak i bolja nego ovi veliki A jedna devojčica je obožava, stalno je nosa i grli i ljubi, mnogo su slatke. Pa su je svi čuvali danas, baš se videlo na njoj da uživa u pažnji. Od sutra je dečja nedelja, Lu ide cele nedelje prepodne u vrtić, već je frka ko će da ustaje da je budi jer mi ne ustajemo pre 8 a u vrtić se ide od 7 Ne znam još koliko ćemo na terapije, trenutno smo na pauzi, prvoj dužoj (3 nedelje, dosad smo samo po 1 nedelju odmarali) a nismo bili kod naše dr već 2 meseca, idemo 11.10.i tad ćemo videti šta ona kaže. Ruka mu je inače super, koristi je najnormalnije, skoro podjednako kao i desnu, puzi pravilno, prihvata predmete, prebacuje iz ruke u ruku, sad hoće i da tapše! Ima još pokreta koje treba ispraviti, ali nema više onaj tzv.konobarski položaj ruke, skoro svaki dan ima pomaka, ja sam oduševljena! Baš se vidi napredak! Sestra mi je dobro, primila je 5.terapiju, dobro je podnosi, a nakon 6.te ide na mr, ct i neke preglede da vide kakvo je stanje. Degu, vidim istu muku mučimo sa ovim našim đavolcima on je u svemu kao Lu, divan je i dobar, ali u (ne)spavanju je povukao skroz na H. I ona je bila takva, jedino što je bila tiha. I ona se stalno vrpoljila, sedela, stajala, satima bila budna, ali je bar bila tiha. Ovaj dečak se dernja kao magarac i sve ih probudi. Eco, piši nam sutra kako je na poslu. Jesu li bolesni bolje?
|