Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.12.2018 11:59:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Rosi klik samo umesto putera staviš mast.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.12.2018 12:10:50
|
|
|
|
Rosita
|
I ovi su odlicna ideja. Nadam se samo da su mast i puter u 1prema 1 odnosu.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.12.2018 12:18:23
|
|
|
|
bebilule
|
Ja sam spremala novogodišnje keksiće baš od vanilica. Samo treba paziti da se ne prepeku. Nekako mi ljepši bili kada sam ih ukrasila, nego od tamnijeg tijesta.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.12.2018 12:19:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Ako je lepljivo ti dodaj još brašna. Biće ok. Ja pravim prhku štrudlu sa rogačem i nekad stavim puter, nekad mast.
< Poruku je uredio Ana RR -- 7.12.2018 12:20:40 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.12.2018 12:22:49
|
|
|
|
Rosita
|
Super, Anci!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.12.2018 12:26:59
|
|
|
|
bebilule
|
Našla ih.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.12.2018 12:29:52
|
|
|
|
Rosita
|
Bebi, super su i ovi!!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.12.2018 22:30:44
|
|
|
|
Rosita
|
Ja pravila ove spekulans. Stavila mast i samp cimet, nemadoh kad da jurim začine. Ispalo ok. Umočilu u čokoladu. Prva tura mi malo sagorela, haha. Ja čekala da postanu tvrdji, a ono je masa takva da su vruci mekani i rasipni a kad se ohlade dobri. Drugu turu sam pekla 15 min i to je to+ čokolada, sasvim ok. Mm i D se sviđaju. Meni malo šmek masti nije po volji ali ok je. Čak sam i bebcu dala da grizne, sviđa mu se.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.12.2018 22:48:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Rosi, svi ti keksići su uglavnom takvi, mekani dok su vrući a posle budu krckavi.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.12.2018 23:09:19
|
|
|
|
Rosita
|
Sad znam :)
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.12.2018 8:27:14
|
|
|
|
bebilule
|
Tako su i meni znale izgoriti vanilice. Sto se tice masti, ja skoro sve kuham na njoj, tako da mi ne smeta. Kupim litar ulja godisnje. Koristim i maslac. Od svih tih slatkisa sa masti, omiljeni su mi saljnjaci, doduse oni i nisu bas sa masti. Ali ko ce ih praviti...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.12.2018 13:08:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Bebi, mislim da salčiće (salenjake) nisam jela od kako živim u Srbiji a ima tome 27 godina..
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.12.2018 13:10:23
|
|
|
|
Rosita
|
Bebi, ja isto koristim mast dosta u volim, samo vanilice vadi vanilin šećer, malo bih začine pojačala kod ovih keksića. Eh, salnjaci, salčići, mmm...
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.12.2018 13:20:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Rosi, ja te začine dodajem onako od oka mislim da retko kada napravim baš po receptu. Volim sa đumbirom ali Mare nije ljubitelj.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.12.2018 0:33:03
|
|
|
|
Rosita
|
Ni moj dečak ne voli đumbir.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.12.2018 8:22:52
|
|
|
|
pari
|
Šta mislite šta bi moglo umesto kisele vode? Da li moze topla voda ili voda i malo sode?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.12.2018 8:27:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moze voda i soda. Tako pravim palacinke ako nemam kiselu
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.12.2018 8:29:36
|
|
|
|
pari
|
Super Ivana, hvala! Probacu ako ne odem po kiselu 😉
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.12.2018 8:31:18
|
|
|
|
Maraj
|
Ma ja i placinke napravim sa vodom kad nemam kiselu
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.12.2018 22:44:49
|
|
|
|
jess021
|
Dajte predlog kako da spremim sutra krmenadle za rucak, imam bas neko veliko pakovanje, pa kad bi bilo jos nesto za dva dana to bi bio pun pogodak. Ja ih obicno dinstam na luku i sargarepi, ali tako su lepe samo tople. I da, nesto za prilog da nije krompirom ili pirinac. Zahvaljujem 😊
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.12.2018 23:05:33
|
|
|
|
emicaa
|
Jess prilog povrce,recimo mrkvica prokuvana pa onda proprzena na buteru.Uz to sampinjoni zapeceni sa buterom i mali bijelog luka.A sta da radis sa mesom pojma nemam 😂
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.12.2018 9:18:00
|
|
|
|
jess021
|
Emice, hvala! Nadam se da ce se neko javiti i za meso.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.12.2018 9:23:29
|
|
|
|
pari
|
A neki pilav ili djuvec u rerni? Poredjas i krmenadle i pirinač i povrće u tepsiju,začinis i peces u rerni...
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.12.2018 11:20:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, možeš da ih dinstaš kao lovačke, jedino tako će i sutradan biti sočne. Ili neki đuveč ali i tu ih prvo dobro izdinstaš pa tek onda zapečeš u rerni uz pirinač i povrće.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.12.2018 12:45:53
|
|
|
|
jess021
|
Bice kao sto je Pari predlozila. Meso i povrce u rernu pod foliju, pa pred kraj da se malo zapece. Jest da je opet krompir, ali sta da radim
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.