|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Čorba od mirođije

Ringerajina kuhinja, 26.11.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • 5 glavica crnog luka
  • manji celer
  • veza mirođije
  • kiselo mleko
  • 1 žumance
  • sirće
  • so


  1. Crni luk iseći na rebarca, naliti vodom i kuvati dok ne omekša.
  2. Zatim izgnječiti, propasirati tako da se dobije gusta masa (gusta tečnost).
  3. Dodati još vode, celer, mirođiju i kuvati dok celer ne omekša. Začiniti žumancetom i kiselim mlekom.
  4. Sirće dodati po ukusu.


Kada zahladi čorbe i supe služe da nas pošteno zagreju. Eksperimentišite sa sastojcima, nećete požaliti.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Baklava (Turska)
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Praziluk čorba
Ringerajin kuvar: lelaigor
Paradajz čorba
Ringerajin kuvar: ksena



Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here