|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 16.9.2008 17:30:29
|
|
|
|
BINCE
|
Draga moje to je najljepse sto se moze desiti u zivotu,saznati da si u drugom stanju,ma koliko god da si ti stidna to se ne moze kriti i sutiti o tome jer ce stomacic da raste,najbolje ti je otici odmah doktoru i on ce ti sve reci i posvjetovati te...ali neznamo sta planiras dalje da li si udata il sta vec....u svakom slucaju puno srece,,,
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 16.9.2008 17:35:12
|
|
|
|
BINCE
|
a,pogotovo zbog toga sto imas bolove u stomaku,,trebala bih otoci ginekologu,u svakom slucaju javi nam sta si odlucila....a i ja ocekujem menstruaciju 19-og i molim Boga da je ne dobijem jer zelim ....pa se nadam da ce mi kasniti 9 mjeseci heheheh
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 16.9.2008 17:37:47
|
|
|
|
lady
|
udajem se za 12 dana!v
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 16.9.2008 17:46:09
|
|
|
|
BINCE
|
super cestitam ti......na bebici.......moj ti je savjet da odes na pregled jer ti nije rano i da kazes svojima.....naravno sa buducim suprugom se dogovori o tome.....
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 17.9.2008 0:02:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Kanda kasnim-sve su ti već rekle, a meni je ostalo samo da ti čestitam, lady!
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 17.9.2008 8:09:36
|
|
|
|
gracija
|
Lady cestitke i od mene...Sve naj,naj...
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 17.9.2008 11:06:40
|
|
|
|
MERYEN
|
Cestitam.
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 17.9.2008 15:13:19
|
|
|
|
ebru
|
Cestitam i ja lady!Nek je sa srecom!Odma to svima objavi jer kao sto je neko napisao stomacic ce vec da raste,i neces to moc sakrit...ne stidi se trudnoce vec se ponosi njome i svojim tibom
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 17.9.2008 15:24:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao, naplašiste devojku! Pa neće još da joj raste stomak. Ja sam se udala kada sam bila trudna punih 5 meseci i stomak mi je bio-kao da sam se malo ugojila. Prvih 4 meseca se stomak uopšte ne bi trebao videti, nego bi se kg trebali ravnomerno raspoređivati po telu. A druga je stvar što mi žene, čim saznamo da smo trudne, čekamo da nam naraste stomak, pa nam valjda mozak utiče na rast stomaka... Imam drugaricu koja 5 meseci nikome nije rekla da je trudna-čak ni ja, koja sam bila sa njom skoro svaki dan, ni njeni roditelji, ma niko nije primetio.
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 1.10.2008 15:00:35
|
|
|
|
Anoniman
|
lady... javi nam šta se dešava! Trebalo bi da si se udala - ČESTITKE! Jesi bila kod lekara? Šta kaže? Kako se osećaš?
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 4.10.2008 18:13:36
|
|
|
|
lady
|
Ovako prvo hvala na cestitkama!Udala sam se!Svima sa rekla za bebu!Ali na zalost dva dana posle svadbe se dogodio spontani tako da moje bebe vise nema!Jako mi je zaosbog toga!ni doktor a, ni ja neznamo razlg pobacaja!!!
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 4.10.2008 18:37:56
|
|
|
|
gracija
|
Lady jako mi je zao zbog bebe,ali sta se moze...Glavu gore, ako Bog da bice beba.Cuvaj se i zelim ti sve naj,naj...
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 4.10.2008 22:05:50
|
|
|
|
MERYEN
|
Jako mi je zao sto ti se to dogodilo,nemoj da se sekiras potrudi se da ne mislis i oporavi se brzo,jer sad ne mozes da promenis nista,pa na prolece ponovo bebica.Pozzzz....
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 5.10.2008 13:53:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Žao mi je lady!
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 6.10.2008 10:04:54
|
|
|
|
lady
|
da nezna neko sta znaci ovo CUIN.EX HPP???????
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 6.10.2008 11:33:17
|
|
|
|
guppy RR
|
Žao mi je, lady :( BUDI HRABRA!! A .. reci nam, u kom kontekstu je taj text koji tražiš, da li je to nalaz nekog lekara? Pitam, da znam na koga da se obratim za pomoć oko tumačenja.
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 6.10.2008 12:39:01
|
|
|
|
lady
|
Posto ja idem tek u cetvrtak kod doktora a,meni je danas stigao nalaz koji je uradjen posle kiretaze i na njemu pise to kao bolest ili nekakva bakterija ja neznam latinski ja sam ipak stilski krojac!tako da me to malo zabrinjava pa rekoh da pitam dali neko zna.....
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 9.10.2008 10:45:47
|
|
|
|
lady
|
uf nije nista strasno obicni rezultati! neko mi je rekao posto je moja beba imala 2meseca i jedan dan da mi isto toliko treba da se materica oporavi!Sta misli te kad bih ja smela opet da zatrudnim?????
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 9.10.2008 11:05:55
|
|
|
|
gracija
|
Smatram da je najbolje da to pitanje postaviš svom ginekologu,jer ipak on ima uvid u cijelo to "dešavanje",a mi ovdje iako imamo želju da ti pomognemo,mislim da nismo kompetentni da dajemo takve savjete...U svakom slučaju od srca ti želim da što prije dobiješ svoju .Lijep pozdrav
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 9.10.2008 20:12:48
|
|
|
|
guppy RR
|
I ja ti šaljem naj naj želje !!!!!
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 10.10.2008 10:42:41
|
|
|
|
MERYEN
|
Moja drugarica je imala dva spontana,i posle prvog i posle drugog moralo je da prodje sest meseci da bi smela da ostane u drugom stanju,i sad je trudna hvala Bogu i za sad je sve ok.
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 17.12.2008 21:44:41
|
|
|
|
BINCE
|
lady..bas nam je zao svima,,,,,javljaj nam se sta se desava kod tebe...kako si sada...jesi li stupila ponovo u akciju...pozdrav
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 11.1.2009 14:06:18
|
|
|
|
lady
|
kad se setim svega ovoga!!!!!! Bice bolje bacili smo se u akciju i sad cekam rezuldate!!
|
|
|
|
|
RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!! 11.1.2009 15:43:53
|
|
|
|
guppy RR
|
za našu lady
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNaravno da želim da moj muž bude pored men...To dete nije nastalo samo od mene. U njemu kuca i njegovo srce, njegova krv, njegovi geni, njegova ljubav. To dete je za...
DA LI POROĐAJ MORA DA BOLI?Hoćemo li uspeti? Hoće li lekar dodavati sredstva protiv bolova po našim željama? Šta ću uraditi kada bolovi postanu nep...
Anketa
"Promaja."
пеперутка16
Да ли верујете у „промају“ и да ли штитите себе и своје дете од ње? Занима ме колико смо ми у Србији оптерећени промајом, док у неким деловима света, на пример, чак ни не знају шта је промаја?