Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 17:06:31
|
|
|
|
flamingos
|
Kako mikserom sliš fil da se u kaladontu hvataju po 5 poena?
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 17:08:37
|
|
|
|
mama ivane
|
I meni pise da sam na 12 a nema me nigde na spisku
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 17:11:01
|
|
|
|
flamingos
|
Ne znam šta je u pitanju,srećno mama ivane.Igrajmo se,znaju u redakciji❤
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 17:13:06
|
|
|
|
mama ivane
|
Da sigurno je sve pod kontrolom😘 , ja se igram jos nekih pola sata , pa nastavljam opet od sutra
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 17:13:33
|
|
|
|
Filadendronka
|
Pa svaka objava na forumu 5 poena. A na tom kaladontu samo napises rec. Sekund posla, a pet poena. IZVORNA PORUKA: flamingos Kako mikserom sliš fil da se u kaladontu hvataju po 5 poena?
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 17:31:12
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Fil❤
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 17:33:18
|
|
|
|
lepic
|
Srecno svima!
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 17:35:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Igrajte svakako za glavnu nagradu!
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 17:37:24
|
|
|
|
mama ivane
|
Da da netreba gubiti nadu
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 18:53:04
|
|
|
|
marketing RR
|
Ako ste osvajali nagrade u prethodnom periodu, moguće da je zbog pravila koje je jasno navedeno u pravilniku, na zahtev sponzora: Korisnici koji su u nekom od bilo koja prethodna 5 takmičenja sa sakupljanjem ikonica i u nekom od konkursa realizovanih pod sponzorstvom kompanije Keprom (u poslednjih 6 meseci) na portalu i facebook stranici Ringeraja.rs već osvojili nagrade, nemaju mogućnost osvajanja nagrada u aktuelnom WOW takmičenju sa ikonicama, u decembru 2019. IZVORNA PORUKA: mama ivane I meni pise da sam na 12 a nema me nigde na spisku
< Poruku je uredio marketing RR -- 11.12.2019 18:55:50 >
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 18:55:22
|
|
|
|
marketing RR
|
Nije vam potreban FB, jer je Lista aktivnosti, koje donose bodove: 1. Registracija na portal donosi 20 bodova 2. Prijava na portal donosi dnevno jednom 5 bodova 3. Otvaranje nove teme na forumu donosi 10 bodova 4. Pisanje komentara na forumu donosi 5 bodova 5. Ulaz u Moja Ringeraja donosi dnevno jednom 3 boda 6. Prijava za newsletter - kalendar trudnoće (samo novo prijavljeni) donosi 25 bodova 7. Prijava za newsletter - kalendar razvoja deteta (samo novo prijavljeni) donosi 25 bodova 8. Prijava za editorial newsletter (samo novo prijavljeni) donosi 10 bodova 9. Ikona sponzora - tokom tаkmičenjа, na portalu će se pojavljivati slučаjne ikone sponzora koje će tаkmičаri moći dа sakupljaju klikom na ikonu. Zа svаku sakupljenu ikonu sponzora, tаkmičаr dobijа 1 bod Dodatni bodovi - za svakih 100 sakupljenih ikona sponzora takmičar dobija 50 bonus bodova Specijalna nagrada – osvaja je korisnik koji pronađe i sakupi specijalnu ikonu sponzora IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Sto nema te specijalne?Lele ovde se bre boduje svasta. Ja nemam fb. Zato i klikcem.. i nove teme i sve... hehe e pa to je drugooo.. Gdr je mama ivane? Jel se igra?
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 18:56:52
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Svirko, hajde veceras kad deca zaspe da igramo kaladont. Tu ces brzo da hvatas po 5 poena. Ja ne mogu da klikcem, nema sanse. Ali ti imas sanse. Nakon tri posta u jednoj temi,morate preci u drugu.
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 18:59:09
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Nije vam potreban FB, jer je Lista aktivnosti, koje donose bodove: 1. Registracija na portal donosi 20 bodova 2. Prijava na portal donosi dnevno jednom 5 bodova 3. Otvaranje nove teme na forumu donosi 10 bodova 4. Pisanje komentara na forumu donosi 5 bodova 5. Ulaz u Moja Ringeraja donosi dnevno jednom 3 boda 6. Prijava za newsletter - kalendar trudnoće (samo novo prijavljeni) donosi 25 bodova 7. Prijava za newsletter - kalendar razvoja deteta (samo novo prijavljeni) donosi 25 bodova 8. Prijava za editorial newsletter (samo novo prijavljeni) donosi 10 bodova 9. Ikona sponzora - tokom tаkmičenjа, na portalu će se pojavljivati slučаjne ikone sponzora koje će tаkmičаri moći dа sakupljaju klikom na ikonu. Zа svаku sakupljenu ikonu sponzora, tаkmičаr dobijа 1 bod Dodatni bodovi - za svakih 100 sakupljenih ikona sponzora takmičar dobija 50 bonus bodova Specijalna nagrada – osvaja je korisnik koji pronađe i sakupi specijalnu ikonu sponzora IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Sto nema te specijalne?Lele ovde se bre boduje svasta. Ja nemam fb. Zato i klikcem.. i nove teme i sve... hehe e pa to je drugooo.. Gdr je mama ivane? Jel se igra? Ja sam mislila da se pisu i komentari na tekstovima i da se lajkuju. Zene,pisite i klikcite
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 19:33:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Eto, i ja sam pogresno mislila. Gomila tekstova ima na RR, procitas i napises svoj komentar, ne moze biti jednostavnije
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 19:35:36
|
|
|
|
marketing RR
|
Facebook ima trenutno određenih problema sa funkcijom lajk i komentar, pa nismo hteli da rizikujemo da neko bude oštećen, te ovaj put idemo bez bodovanja za ove aktivnosti, kako je i navedeno u pravilniku.
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 19:52:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja se izvinjavam, ja sam rekla da treba fb profil, i stvarno sam mislila da treba, nisam namerno, i ja sam pogresno razumela. Svakako je bolje jer mogu da ucestvuju i oni koji nemaju fb, ovo su jos bolja pravila!
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 19:56:10
|
|
|
|
veselicaa
|
I ja sam mislila da idu lajkovi i komentari na tekstove,juce sam citala pravilnik,danas nisam.
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 20:06:21
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sad je sve jasno. ;)
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 20:22:16
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala našoj redakciji na objašnjenju.Igramo se i dalje❤Hajde,sad če specijalna ikonuca😀
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 21:05:39
|
|
|
|
Filadendronka
|
Boze, ovo kliktanje je sekta. 😂 I kad neces ono te napada i mami.
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 21:07:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Prosto te mami, ne mozes da odolis
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 21:08:11
|
|
|
|
Filadendronka
|
Prva ima 17.000 😧 IZVORNA PORUKA: mama Jo Prosto te mami, ne mozes da odolis
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 21:09:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Zezas? Nisam uopste videla... covece
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 21:09:49
|
|
|
|
Filadendronka
|
Da covek ne poveruje koliko su ljudi spremni da se bore.
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 11.12.2019 21:10:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Haos
|
|
Anketa
Кофеин током трудноће.
пеперутка16
Да ли је здраво пити пуно кофеина током трудноће, да ли то утиче на здравље бебе? Колико кафе мислите да је „дозвољено“ пити дневно током трудноће?