Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 15.3.2020 15:29:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi ne idemo de kod babe i dede a tu su nam, kuca do nas. Mm nasao neku kutiju sa nekom kočoladnom tortom od nekog praznika, valjda od nove godine pa se sad sladimo 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 15.3.2020 15:59:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi učimo svet oko nas i pesmice iz srpskog i muzičkog
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 15.3.2020 18:20:15
|
|
|
|
pari
|
Ja samo jedem i jedem...sinoć napravila brauni, danas kolač sa jagodama...više od pola sam pojela sama...od sutra moram da pazim,inače ću iz ovoga izaći sa nekoliko kg više... Znači čekamo večeras u 8 da čujemo šta će biti...
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 15.3.2020 18:25:11
|
|
|
|
flamingos
|
Da,Pari,čekamo osam,da čujemo šta i kako dalje.Ako,jedi.Mmmm,kolačići.Hajd po jednu kafu❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 15.3.2020 18:28:53
|
|
|
|
princezica1
|
Ja verujem da ce doneti odluke kao i zemlje u regionu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 15.3.2020 19:19:03
|
|
|
|
pari
|
Jedino sto bi bilo neverovatno da veceras kaze da ce sve biti zatvoreno od ujutru...kako ce se ljudi organizovati?? Ali dobro, bice kako bude... U Holandiji je od veceras vanredno stanje sledece dve nedelje...sve je zatvoreno.
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 15.3.2020 19:52:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari.ne moze to tako odjednom..nesto i neko,nazalost mora da radi..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 15.3.2020 22:46:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Nema nam ljishe?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 15.3.2020 22:55:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo dobili obavestenje da ce biti dezurstva u školama. Dobro vece. T i ja citamo svako svoju knjigu. S se inhalira i gleda film sa ocem. Bice zabavno od sutra. 😀
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 15.3.2020 23:08:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Delfi knjige daju kod za besplatno citanje online jedne knjige..razmisljam da uzmem neku..neka preporuka? Neku laganu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 15.3.2020 23:18:03
|
|
|
|
princezica1
|
Koji zanr bi zelela?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 15.3.2020 23:21:00
|
|
|
|
Milena18
|
Von, kakve knjige voliš? Ja sam skoro čitala "Harfa za Eli", nije teška, ali nije ni limunada, jako lepo napisana. Ja spremih stvari za posao sutra. Sreća pa mm radi u školi pa će on moći da bude sa M.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 15.3.2020 23:24:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Devojke, imamo temu o knjigama. Divne su preporuke tamo. 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 16.3.2020 7:27:12
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame. Ja popila kafu, ostavim M kod moje mame (uzela je godisnji), pa na posao. Mislim da ce danas ici neka organizacija, najavili su redukovan broj radnika po javnim ustanovama. Ja sam juce tati i babi dezinfikovala stanove, poslije isla sa M u prirodu. Nekako mislim da je to neoohodno. U auto, odvezes se malo dalje od grada i set_nja. Poslije pravo kući. Nadam se da ce se Maslacak javiti sa dobrim vijestima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 16.3.2020 9:21:06
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao mame! Kako ste? Ja na poslu, mm i Marta kod kuće, smišljaju šta će raditi danas. Moraćemo da osmislimo razne aktivnosti da joj ne bude dosadno u narednom periodu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 16.3.2020 9:24:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moja Ivka jos spava 😊 Trebalo bi da je budim, ja izlazim oko pola 11, ali necu. Nek spava, raspust je 😊 Inace, ona se nada da ako nema skole nema ni ucenja. Reko varas se cerko. Ima od tebe da napravim genijalca 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 16.3.2020 10:00:15
|
|
|
|
flamingos
|
Cao mame.Ako Ivanka,neka se naspavka.Anđela sad ustala.Učićemo-na daljinu😁Takva je situacija.Bog neka nam je u pomoći da što pre prođe i ta propast-a tek je počela.Čuvajte se❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 16.3.2020 10:05:24
|
|
|
|
pari
|
Ja nemam pojma sta cu sa njima po ceo dan...ona je mala za neke aktivnosti, crtanje, bojenje...za njega cu lakse... Tako je kako je...Jos plus ce mi sudjenje biti odlozeno...sve mi to komplikuje zivot prilicno...jbg Ali dobro, da ne kukam...Trudicemo se da budemo pozitivni i da izvucemo i dobre stvari iz ovoga...
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 16.3.2020 10:13:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro! Ja raduckam, pijem kafu, gledamo Brain games.. napolju je sunčano ali rekla bih da je hladno. Mm će malo do pijace, nemamo ni krompira ni šargarepice. Noćas sam nešto bila u nekom grču, valjda me ova situacija vratila u period rata u Hr, pa bombardovanja... nekako se čudno osećam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 16.3.2020 10:18:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj,Ana,da znas i mene..iako sam bila "mala"...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 16.3.2020 10:20:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja nisam bila toliko mala... rata u hr se sećam kao da je juče bio, imala sam 11 godina.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 16.3.2020 11:57:15
|
|
|
|
smeško
|
Maslacak, kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 16.3.2020 14:07:16
|
|
|
|
princezica1
|
Ne radi link za sutrasnji raspored casova na sajtu ministarstva prosvete.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 16.3.2020 14:19:37
|
|
|
|
princezica1
|
Uciteljica prenosi da ce se raspored tv nastave znati tek posle sastanaka u skoli koji ce biti sutra. Tako da ne razumem zasto je najavljen pocetak nastave za sutra ujutru u 8 sati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/20 16.3.2020 14:26:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Ima raspored..radi..za II razred od 9 i 15.. Svaka skola ima interni dogovor..moja sestra ima tek sutra,ali nastava pocinje od sutra.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?