|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/20
10.6.2020 9:23:00   
emicaa
dobro jutro.D i ja upravo doruckovali.On nesto nije raspolozen,nije se naspavao.Iskren da budem nisam ni ja.Umornija se budim nego sto legnem.

Pari mozda ce malo kmeknuti ali sta da radis.Moras se nekad malo odvojiti od njih.Ti ne radis jel da?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 226
10.6.2020 9:25:51   
Milena18
Dobro jutro!
Pari, proći će to sve ok, ne brini.
Flamingos, vi ćete biti na selu duže? Jao blago vama, ja bih tako u neku prirodu...
Odvela sam moju veliku devojku u vrtić, pa došla na posao. Juče popodne smo baš dugo bile u parku sa drugarima iz vrtića, lepo su se izigrali i izjurili. Za danas smo planirale ili kod bake ili u kafić (njena ideja) user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 227
10.6.2020 11:11:12   
flamingos
Drage moje drugaRRke odosmo Da Miliena,do kraja avgusta smo u selu.Dolazimo da se pripremimo za školu.Dolazićrmo kad bude podela đačkih knjižica,pa za Anđelin rođendan,ali to sve na dan,dva i vraćamo se.Da,milina.Da uživa dete,a i mi sa njom.Neka nam je Bog u pomoći što se tiče vožnje.Čim stignem krećem sa sređivanjem kuće.Samo da ostane ovako lepo vreme.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 228
10.6.2020 11:43:12   
pari
Flamingos, bice sve u redu! 

Ja sama :) od marta nisam bila sama ni na minut...Cudan osecaj...Emice, ja ne radim jos uvek...nadam se da cu od sledece godine...Evo ofarbala me frizerka, sad cekam...Bila sam do knjizare, kupila njima neke knjizice, igrackice za avion. Ipak treba 10h sedeti u avionu.
Sta vi radite?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 229
10.6.2020 12:22:18   
flamingos
Pozdrav iz sela.Odoh da sređujem kuću.👍

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 230
10.6.2020 12:23:01   
flamingos
Pozdrav iz sela.Krećem sa sređivanjem kuće.❤

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 231
10.6.2020 12:26:04   
Ana RR
Flamingos, pa vama je blizu selo. Što kažeš neka vam je bog u pomoći zbog vožnje? Ja sam mislila da ćete putovati barem nekoliko sati.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 232
10.6.2020 16:53:49   
pari
Verovatno zbog ćerke jer joj je loše kad putuje koliko sam shvatila...

Ja se ofarbala, jupi! I bila kod zubara da očistim kamenac. Deca su bila super, T nije plakala, moji su bili presrećni. Sve sam obavila za 3h tako da ni nisu dugo bili sami sa njima. Bili smo napolju sve dok se nije skroz smračilo. Sad se kupaju pošto M ide posle kod tate, šišaće ga večeras.
Kako ste mame?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 233
10.6.2020 17:02:43   
emicaa
Jutros sam imala jednu scenu,jos se smjeskam.Ispratila T i cekam da D ostavi neke kamencice pa da krenemo dalje.Taman da krenem neki veliki kuca sjede ispred mene,zena ga drzi na spagi.Kaze mi dok su daleko bili vukao jr na sprotnu stranu ulice,i kad je presla sa njim nastavio vuci prema meni.Dodje sjece i ceka da ga ceskam.Posteno sam ga izmazila.Pari plava si i dalje?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 234
10.6.2020 17:11:46   
pari
Hehe emice, lepo...

Ja i dalje plava, verovatno ću duže biti takva...mlađe izgledam sa svetlijom kosom...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 235
10.6.2020 17:12:48   
mama Jo
Pari, je l' T bila dobra dok si bila kod frizera?

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 236
10.6.2020 17:13:28   
mama Jo
O, vidim da si pisala da su bili dobri😊
Super☺️

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 237
10.6.2020 17:13:32   
pari
Da da, super je bila! 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 238
10.6.2020 22:35:41   
pari
Koju sitnicu kupiti bebi od 8 meseci, devojčici? Nešto sam skroz bez ideja... Baš sitnicu

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 239
10.6.2020 23:14:09   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: pari

Koju sitnicu kupiti bebi od 8 meseci, devojčici? Nešto sam skroz bez ideja... Baš sitnicu

Neku Pino igracku slagalicu. Imaju lepe iz dva dela. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 240
11.6.2020 7:52:40   
jess021
Dobro jutro!

Mi cemo na Strand, sad cu da budim decu da idemo ranije, tamo bas bude toplo. 
Pari, neku igracku, to ti je najzgodnije. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 241
11.6.2020 8:54:26   
emicaa
jutro 🙂

Pari onu igrackicu sto navijes i sama hoda.One su bas sitnica.Ne znam dal kontas na sta mislis 😁Dora danas dan provodi u sumu,do 14:30 ostaje A vrijeme idealno za sumu,cijelu noc padala kisa 🤦‍♀️

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 242
11.6.2020 9:08:07   
pari
Ajoj emice, baš idealno za šumu 😁

Jess, uživajte na štrandu ..moji baš vole da idu tamo, a i ja...Ja vežbala jutros standardno. Kasnije ćemo napolje.
Hvala za predloge! Videću nešto, to mom bratu treba da pokloni večeras. 
Danas ću polako da spremam malo stvari, čisto da vidim šta mi treba. 
Šta radite ostale mame?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 243
11.6.2020 9:21:10   
mama Jo
Te igrackice na navijanje su odlicne i mala dec ih obozavaju. Mi smo jednom dobili i ondasmo stalno isli da kupujemo... Imamo ih sad 10tak sigurno, i kad ih nadju opet se silno oduseve i igraju.

Mi cemo popodne u neku posetu verovatno, tako da cemo sad tu da se motamo na igralistu ili u skolsko dvoriste, J tamo voli da vozi trotinet.

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 244
11.6.2020 9:48:08   
emicaa
mi smo jednom u Doboju dobili za D jednj.On se odusevio.Kupili posle jos 5 raznih.Prije par danas sam ih nasla na tavanu.

David i ja sno danas trebali na cas fizickog ali otvorenom,odgodila sam.Opet se naoblacilo,jos da radim fizicko dok po meni kisa pada 🤦‍♀️

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 245
11.6.2020 9:51:31   
Mirko Svirko
Moj sin prekjuce dobio tu igrackicu od prodavca kod kog smo kupili magnete. Kao vilica i navijr se i otvara se i hoda.. a on kaze coveku "vau pa vi prodajete bakine zube" 😂
Pari,  to je dobro. Ili kockice one mekane ili loptice koje imaju one zveckalice u sredini.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 246
11.6.2020 10:19:09   
flamingos
Drage mohe,mislim na vas.Haos je sa internetom.Sinic nevreme,grmljavina,kiša.Podrav svima.Nadam se da bude bolji internet.❤

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 247
11.6.2020 11:13:35   
Milena18
Dobar dan!
Flamingos, nadam se da će vam danas biti lepše vreme. Kod nas su male šanse za to. Juče mi je crkao monitor na poslu kad je nestajala struja, popodne isto duvao neki baš jak vetar kad smo bile u parku. Hoću leto, pravo leto...
Pari, drago mi je da je tako lepo prošlo tročasovno odvajanje user posted image

Direktna veza do poruke: 248
11.6.2020 11:52:24   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Ja sam nesto kilava. Sinoc sam legla rano. Danas nigde nisam isla. Trebalo je da idem na sahranu, ali ne vredi. Ne mogu. Sredih kucu, pa sedoh 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 249
11.6.2020 13:31:31   
pari
Nas dve bile nspolju jedno 2h, toplo je i sparno...vidim opet neke oblake u daljini, a evo i grmi... neće valjda opet kiša danas...

Polako odvajam neke stvari koje mi trebaju za avion, za kofer, pravim spisak.Fali mi M, kod tate je, dolazi sutra predveče...
Sa T baš imam problem oko pranja kose, svaki put plače i stalno govori kako neće da pere kosu, a jako vodim računa da joj ne ide voda na lice, da joj što brže operem...M joj je pokazivao kako on pere,ja isto. Voli da se kupa, ali oko kose haos...
Sanjice,kako si?Druge mame?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...

Anketa

TV PREDPLATA
mejvis

Da li plaćate TV pretplatu za RTS?

Ne (62%)

Od skoro sam prestala (4%)

Plaćam redovno (33%)

Ukupan broj glasova: 212

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here