|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 2025
27.4.2025 22:31:14   
flamingos
Tizi,naša razredna je objavila na grupi da,za sada,termini ostaju isti za juni.Ali,možda budu pomereni za nedelju dana.Javiće nam.Odmarajte.Laku noć.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 176
28.4.2025 12:42:39   
Ivanka 75
Nama se sve skupilo ovaj vikend, i probni i takmičenje. Imamo zlato 😁
Zaspala sinoć u 9, tri dana aktivnosti, opterećenje i mentalno i fizički. Ali postiglo se 😉

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 177
30.4.2025 11:02:34   
IvanaSK RR
Dobar dan. Super za decu! I oni milion obaveza. Maca je prekjuče imala 8 strana za domaci iz matematike i 3 iz srpskog 🙄. Danas opet kontrolni. 

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 178
1.5.2025 5:42:34   
Ivanka 75
Ivana, dušu nemaju. Ovi imali probli iz mat u petak pa kontrolni u utorak. Probmi iz srpskog u subotu pa kontrolni u sredu.
Popadaše deca od umora. Previše je. 
Ja nisam trenula noćas, takva noć. 

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 179
1.5.2025 10:29:47   
Kata90
Žene samo da vam mahnem😊 uživajte danas u prelepom danu.....sretan vam bio 1 maj😊

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 180
1.5.2025 10:53:50   
flamingos
Pozdrav i od mene.Lepo provedite praznik.Uživajte u lepom vremenu.❤️

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 181
9.5.2025 10:57:25   
IvanaSK RR
Gde ste, sta radite? 

Direktna veza do poruke: 182
10.5.2025 8:51:42   
flamingos
Samo da vam mahnem i poželim prijatan vikend.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️

Direktna veza do poruke: 183
12.5.2025 17:45:58   
Sanjica26 RR
Здраво амигос. Ја спремам неку припрему за час, што се да приметити по писмуuser posted image
Само да вас поздравим. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 184
12.5.2025 19:14:12   
lesica
Mah, mah!
Ne sećam se kad sam pisala... Ali ne stižem user posted image Virnem tu i tamo, vidim da ste svi oke i to je dovoljno.

Kod nas ništa zanimljivo, non stop neke obaveze i trčanje na sve strane, a vreme leti.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 185
12.5.2025 20:43:15   
Tiziana
Cao devojke. Nesto dugo nisam kuckala. Selila se sa kancelarijom, bilo jako puno posla, seca jedno islo u skolu,drugo blejalo :-). Sad su konacno oboje u skoli. Vec je pocelo da me nervira jer sam prestala da vdim poentu u blokadi tj shvatila sam da ce samo deca biti na gubitku i nitsta vise.Sad ce narednih mesec i po biti udarnicki, svaka subota ce biti radna, do kraja..ali dobro..
Ostalo sve po starom.U cetvrtak idem na neki sluzbeni put, kakvo je ovo ludo vreme ne znam sta da spakujem.Smrzla sam se danas ceo dan.
Kako ste vi?

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 186
18.5.2025 23:12:42   
IvanaSK RR
Dobro vece. Kako ste mi?Vreme je baš nezgodno, ali takav je maj. Mi smo juče proslavili rodjendanac. Devet godina, vreme proletelo. Mada, I sin ove godine 18. Ne znam gde su prošle ove godine. Ja sam nesto sentimentalna ovih dana 😁

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 187
19.5.2025 22:24:33   
flamingos
Dobro veče.Ivana,srećan rođendan.Vreme leti,deca porasla.Moje dete je imalo sistematski prošlog četvrtka.Nadam se da ste dobro.Odoh na spavanje.Pozdrav svima.❤️

Direktna veza do poruke: 188
21.5.2025 9:26:59   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Sta se radi? Ja se ofarbala, da spremim grasak pa posle po macu. Jutros kiša opet, nadam se da ce se razvedriti.Hvala Flamingos na čestitkama ❤️

Direktna veza do poruke: 189
22.5.2025 10:59:11   
IvanaSK RR
Sta radite, gde ste? Ja bila na treningu, sad polako kući pa da sredjujem veš 😁

Direktna veza do poruke: 190
28.5.2025 18:00:54   
flamingos
Dobar dan.Mašemo vam moje dete i ja iz Beograda.Izabran je moj recept i mesile smo štrudlu sa još 5 žena čiji su recpepti odabrani.Bilo je lepo druženje.Dobile smo pregršt poklona i sad u Delta City u šoping,u McDonald''sda jedemo i vraćamo se kući.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️

Direktna veza do poruke: 191
29.5.2025 8:02:31   
Tiziana
Bravo Flam.Nadam se da vam je bilo lepo u Bgd i da ste fino sopingovale.Cao zene, kako ste? 

Nesto sam slabo ulazila na forum,a nemam neki poseban razlog. Na poslu se pritisak malo smanjio,tj soali su neki novi ljudi pa smo preraspodelili posao i lakse se dise.

Bila sam malo sluzbeno u Hrvatskoj na moru. Bilo nam je super. Sledece nedelje cu malo na odmor. Ne idem nigde,ali moram da iskoristim stari odmor da mi ne propadne. Sredjivacu po kuci,sredjivacu malo sebe- frizer,kozmeticar itd..malo cu da ispijam kafe u toku radnog vremena :-)
Kako ste? Pisala sam i u grupi srednja skola. Kako su maturanti?

Direktna veza do poruke: 192
29.5.2025 17:19:32   
flamingos
Hvala Tizi.Da,super smo se provele,a lepo šopingovale.Uživaj na odmoru.Naši maturanti su spremni za sutrašnju žurku u školi,pa kreću u centar grada i tamo se sastaju sa maturantima iz ostalih škola.Nešto sam se raznežila...Brzo su proletele godine i krećemo u novo životno poglavlje.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 193
29.5.2025 18:12:44   
IvanaSK RR
Super, Flam za nagrade!Mi jurili neke papire i to je naravno muka uvek. Sva sam iscedjena. 

Direktna veza do poruke: 194
30.5.2025 10:36:00   
flamingos
Hvala Ivana.❤️

Direktna veza do poruke: 195
30.5.2025 21:08:20   
Tiziana
Dobro vece devojke.
Mame maturanata kako ste danas? Jel emotivno?Grad je pun dece u isaranim majicama...

Moja cerka je ocajna sto su im otisli osmaci i sto su oni od ponedeljka najstariji u skoli. Doduse i prosle god je bila ocajna kad joj je brat odlazio,odnosno cela ta generacija..kukala je da su ovi osmaci ocajni,a sad pati za njima :-)
Meni su svi ti zavrset_ci emotivni. Tesko mi bilo kad subisli iz jasli u vrtic,kad su isli iz vrtica u osnovnu, kad je sin iz osnovne u gimnaziju..sledece cu biti i zbog cerke. Ne volim zavrset_ke..

Direktna veza do poruke: 196
30.5.2025 23:13:13   
flamingos
Tizi,baš emotivno...Isplakah se od ranog jutra.Skupilo se sve.Kao juče da je krenula u prvi razred.Išarane su i majice,a i oni.🤣Iduće godine slavimo sa tvojim detetom.Lepo je bilo.Išli smo do parka da ih vidimo.Posle oni kud koji,mili moji,a mi smo išli sa prijateljima i zaovom da se počastimo.Sad nas čeka završni,matura i upis u srednju školu.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 197
31.5.2025 15:41:54   
Sanjica26 RR
Dobar dan.
Tizi nadam se da si uzivala.

T je ove nedelje sve zavrsila i osnovnu i muzicku. U stvari osnovna ce.da bude gotova posle zavrsnoguser posted image .
Imala je prvo vatreno krstenje. Pocela je da svira u orkestru. Bio ie koncert povodom Slovenske pismenosti. Bila je presrecna. Njena nastavnica nas je sacekala da nam kaze da se super snasla i ako joj je sve nepoznato.
Sofi je otisla na takmicenje u Vrnjacku. I tako. Vrlo nam je bogat ovaj period. Da prezivim zavrsni i da odmorim.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 31.5.2025 15:42:24 >

Direktna veza do poruke: 198
1.6.2025 12:28:49   
Tiziana
Imaju puno obaveza,zato kad se sve zavrsi sledi leto i pravo uzivanje.Ja sam bila vrlo prijatno iznenadjena oko upisa i mss sajta. Stvarno je sve na klik,nema nikakvih peripetija,papira,nosenja dokumenata negde itd. Svako moze da vidi skenirani test sa odgovorima svog deteta.Upis je jedan klik,odmah stize povratno email skole koju je dete upisalo.Hajde da nesto u ovoj zemlji  funkcionise kako treba.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 199
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

ime
mamara

imam sina i zove se jovan.opet ocekujem decaka pa se dvoumim izmedju ova dva imena.koje ime dati?

lazar (73%)

nenad (27%)

Ukupan broj glasova: 83

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here