|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 21.1.2026 14:40:56
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Dobar dan. Beban ima 2 ipo meseca i nema redovnu stolicu, samo sisa, nije kakio najviše 5 dana. Šta raditi? Koliko znam bebe bi trebale svaki dan da kake, bar su moje prve dve tako. Bebe mogu nemati stolicu 7 dana i to se smatra normalnim, a preko 7 dana mora bebu da podleda deciji hirurg. Da li neko od roditelja ima problem sa stolicom.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 21.1.2026 14:46:58
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Dobro veče, dečak 11god ima preterano znojenje dlanova i stopala, baš ga nervira. Molim vas šta preporučujete za to probali smo dr scholl sprej i neku kremu ali nepomaže. Hvala. Preterano znojenje se javlja kod rahitisa i moj savet je da uranite Ca, Mg i alkalnu fosfatazu iz krvi. Ako su nalazi uredi onda lepo. Da li neko od roditelja ima taj problem. Ja stvarno ne znam te preparate, strucni za to su dermatolozi, pitajte njih.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 21.1.2026 14:50:49
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Postovanje, Dete ima godinu i po i ima 11 kg mislim da je to malo visoka je 85 Ona jede bas dobro i sve jede. Kome se treba javiti sta raditi? Sacekace te sistematski pregled sa 1 godinom. Mozda je metabolizam na nekoga od roditelja ili nekog iz familije. zasto zuriti, ako dete jede sve i ako se normalno ponasa. Polako.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 21.1.2026 14:54:40
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Postovanje beba rodjena sa distazom rektus rekli su nam da će izic.On sad ima 7 mjeseci to I dalje ima.Neki su rekli da je kila. [url=https://postimages.org/sr/] Nemojte molim vas neki su rekli, pitajte i ponasajte se po savetu i upustvu abdominalnog decije hirurga. on jedini zna i ume da resi taj problem.
|
|
|
|
Anketa
Дојење.
пеперутка16
Колико дуго мислите да дете треба да се доји?