smeško
|
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA Mi smo samo mesec dana pokusavali i jedno hladno januarsko jutro, u 7h ja sam se nesto probudila i skocila sam na mm, probudila sam ga a on mene kao normalno neodbijam. I to je bilo 14 januara, necu zaboraviti. Na moj rodjendan! Extra! Mi smo, prvog puta, proslavljali moj rodjendan! 15 dana pre i posle toga se nismo pipkali, jer smo bili raydvojeni (tada smo jos bili studenti u vezi)! Samo jednom! I to ja odozgo! Uspelo je iz prve! I to nam je pukao kondom! Kazem ja suprugu:,, Necu pilule za dan posle, necu da se kljukam hormonima! u stabilnoj smo vezi, pa stai ako se desi. Ljudi se trude po par meseci i kad je planirana trudnoca u pitanju, nismo mi sad neki fenomeni, pa odjednom!"Bili smo iznenadjeni. Mada se ta trudnoca kasnije, na veliku zalost prekinula. Drugog puta je radio od 8 do 22h! Vratio se mrtav umoran, a ja raspolozena, ko za inat! On proba, ne ide mu i izadje. Kaze:,,Malo sam mlitav, pusti me da spavam, ali mozda sam malo s....o"! I opet je bila trudnoca. Sada, treca sreca (verujem da cemo ovoga puta uspeti da dobijemo nase cedo) krenuli smo planski. I imali smo 3 neuspela meseca. Onda ja promenim posao i uopste se nismo vidjali. Dodje 1. maj, par slobodnih dana. Izracunam plodne dane i vidim da su prosli. Reko, ajde bar da uzivamo, kad nece biti bebe! I, opet, neplanirano, TRUDNOCA!
|