|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najčudnije ime za koje ste čuli 3.1.2011 11:38:37
|
|
|
|
Anoniman
|
A sta je po nacionalnosti???
< Poruku je uredio viking RR -- 18.1.2011 14:02:09 >
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 11:41:37
|
|
|
|
Maryna1
|
ja imam normalno ime Marina, samo sto u mojih papirah se pise Maryna, tako na ukrajinskom jeziku se pise, a za prezime uobste cutam, niko nije mogao da procita, i kad sam bila u porodilistu mene su svi zvali Gde je ta devojka sa cudnim imenem!!! bas je bilo ruzno!!!!
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 11:44:03
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: verolino A sta je po nacionalnosti??? pojma nemam nisam je nikad pitala
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 11:44:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Verovatno nisu znali kao da procitaju tvoje ime...Ovde se Y vezuje za englesko slovo i to ne neprocitljivo u kombinaciji slova tvoga imena...Pretpostavljam da niko nije pomislio na JERI u ruskom jeziku i da to procita kao I..Tako da, nemoj im zameriti na neznanju
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 11:52:06
|
|
|
|
zoća
|
devojačko prezime moje pokojne nane je Kenjalo zafrkavala sam je da je jedva čekala da se uda
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 11:52:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 IZVORNA PORUKA: verolino A sta je po nacionalnosti??? pojma nemam nisam je nikad pitala Pitam, zato sto mi ime nije uobicajeno ni za jednu postojecu nacionalnost kod nas....
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 11:53:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: zoća devojačko prezime moje pokojne nane je Kenjalo zafrkavala sam je da je jedva čekala da se uda
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 11:55:40
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 Samnom u srednu je isa devojka koja se zvala MIMOZA NELAJ juuuuuuuu...mozda je na forumu a ja tako Imala sam drugaricu za igru kad sam isla kod bake u Zajecar, zvala se Mimoza, albanka je. Sestra joj se zove Primvera.
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 12:05:11
|
|
|
|
Pretty78
|
hahaha podsetim me sad minavb...moj muz je sa Kosova i zove se Jeton a Martina ga ne zove tata već Jeton-Žeton-Beton
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 12:07:02
|
|
|
|
minavb
|
To je tako slaaaatko!
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 12:26:17
|
|
|
|
Olga75
|
ja znam jednu Orhideju , nije glupo nego mi je
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 12:29:24
|
|
|
|
minavb
|
Sad jedan offtopia li moram da kazem. Mnogo volim ime Olga i nevidjeno sam se iznervirala kad je moj tata svom psu dao to ime. Ako jednog dana dobijem cerku , kako da joj dam ime Olga kad se tatina kuca tako zove?
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 12:33:09
|
|
|
|
Pretty78
|
meni je moje ime bilo UZAAAAAAAAAAAAAAAS godinama (pubertetskim) ali sad mi je super jer je veomaaaa retkoooooooooo
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 12:36:38
|
|
|
|
Olga75
|
Minavb , sta da kazem sem : ''''fala tata , ''''fala. Mada je i to bolje nego ovo . Komsija kod mojih pokojnih majke i dede se jedan dan dere : Olgaaaa , Olgaaaaaa i ja trk tamo ( ima da se trci jedno 500-600 metara , znate ono , salas pa njiva pa komsija) i kad sam stigla imam sta i da vidim . Komsija londra kobilu , preti joj korbacem i vice : ho ,Olga , hoo Rezime : bolje kuca nego kobila Sorry na ot
< Poruku je uredio olga75 -- 3.1.2011 12:45:15 >
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 12:39:57
|
|
|
|
Pretty78
|
olga izvini ali
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 12:43:14
|
|
|
|
maja19
|
Pretty a kako se zoves...ako nije problem..
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 12:45:06
|
|
|
|
Pretty78
|
ma nije Radoslava
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 12:49:18
|
|
|
|
maja19
|
Bas fino ime i stvarno retko....
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 12:51:32
|
|
|
|
Pretty78
|
ma cuti trebala sam biti Sunčica ali se mama predomislila u poslednjem momentu i dala mi ime po stricu :)) a babica je rekla mami: pa lepo, Radost i Slava
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 12:56:09
|
|
|
|
maja19
|
Meni su bas simpaticna ta stara srpska imena..i vidim da su ponovo u trendu...
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 3.1.2011 22:18:59
|
|
|
|
Petkovici
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Petkovici Imala sam priliku da upoznam devojku koja se zove Tratincica...Verujem da mi je izraz lica bio katastrofalan! Ono što je kod nas bela rada (cvet) to je u Hrvatskoj tratinčica E, to nisam znala...kako god, prilicno je smesno ime...
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 18.1.2011 0:33:04
|
|
|
|
bubilend
|
favorit za najruznije musko ime Sladjan,Miloje, Milojko,Sredoje,Želimir... a zenska Dobrinka,Perunika,Rumenka,Grozda... bolje da stanem
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 18.1.2011 0:36:30
|
|
|
|
IVA 11
|
Sredoje i Zelimir, ahahahahhaa!
|
|
|
|
|
RE: Najgluplje ime za koje ste čuli 18.1.2011 0:38:07
|
|
|
|
Brana
|
Dasmira i Djenasije!
|
|
|
|
Anketa
Длаке по грудима.
пеперутка16
Да ли имате длаке по грудима? И како се носите са њима... да ли вам сметају и да ли их уклањате?