Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 3.2.2011 16:19:37
|
|
|
|
vonavoj
|
prava tema za mene..konstatovala sam danas da ne znam sta bi me usrecilo..sem ...hm..skromna sam! ali stvarno ne znam zasto se tako lose osecam,da me neko pita kazi sta da radimo,gde da idemo,sta da se desi..jednostavano ne znam!
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 3.2.2011 16:20:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mene bi danas usrećio skuvan ručak. Mene bi svaki dan usrećio skuvan ručak.
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 3.2.2011 16:22:56
|
|
|
|
Lu
|
Putovanje bilo gdje, sad bi se spakovala za pet minuta
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 3.2.2011 16:22:58
|
|
|
|
majared
|
Usrecilo bi me da MM dodje po mene i poveze me kuci.
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 3.2.2011 16:24:44
|
|
|
|
Snelle
|
Da mi dete ozdravi brzo
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 3.2.2011 16:31:02
|
|
|
|
Ana007
|
da smažem jedan Cheesecake
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 3.2.2011 16:34:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Da mi dete ozdravi brzo Ozdravice oni brzom brzinom
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 3.2.2011 16:38:10
|
|
|
|
Snelle
|
Magi, sapatnice moja, šaljem ti jedan hug
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 3.2.2011 17:02:28
|
|
|
|
NadaR
|
... da Milos pocne normalno da jede ...
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 3.2.2011 18:57:06
|
|
|
|
bebać
|
Danas mi je nekako sve po taman i baš sam raspoložena evo razmišljam šta bi me usrećilo i nemam pojma
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 3.2.2011 19:00:51
|
|
|
|
jabudic
|
Da danas nije ni postojalo, da je danas sjutra, pa bi mi sve bolje bilo... Ovakvim danima je najbolje ne ustati...
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 3.2.2011 20:06:59
|
|
|
|
Olga75
|
jabudic
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 12:45:18
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
ma ja sam u principu sretan lik sama od sebe sretna sam što smo zdravi sretna sam što radim sretna sam što imam s kim kafu popiti što imam vas ali danas ...pa recimo da dobijem neku lovu neočekivanu
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 12:49:13
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ma ja sam u principu sretan lik sama od sebe sretna sam što smo zdravi sretna sam što radim sretna sam što imam s kim kafu popiti što imam vas ali danas ...pa recimo da dobijem neku lovu neočekivanu ovo ko da sam ja napisala a usrecilo bi me i kad bi mi sad neko rekao: ajd idi kuci
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 12:52:08
|
|
|
|
bebać
|
Može ta lova neočekivana,to me uvijek prodrma u pozitivnom smislu
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 12:52:41
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
e pa mogla bi i ja kući vala
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 12:53:59
|
|
|
|
viking
|
Ja sam srećna kad mi neko ne traži lovu, takvo je vreme došlo IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ali danas ...pa recimo da dobijem neku lovu neočekivanu
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 12:55:00
|
|
|
|
jekiki
|
Da otputujem sa mm gde nas niko ne poznaje i da prestanem da razmisljam da li cu pocetkom sledeceg meseca napokon ugledati
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 12:55:11
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
a da...i to naravno Viking al sam srećna i što si me nasmijala do suza sad u temi za istresanje negativne enrgije
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 12:56:05
|
|
|
|
Anoniman
|
nesto sasvim jednostavno - da dodje mm i da kaze - ajde veceras da uzmemo neki dobar film iz dvd kluba, narucimo pizzu i kuliramo...al njemu te hedonisticke ideje mogu da padnu na pamet samo ako mu ih ja umilno predlozim...
|
|
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 13:01:17
|
|
|
|
Nensi*
|
Da svekrva ode negde,ne mogu da je gledam...
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 13:03:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
da vise pronadjem stan!
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 13:03:33
|
|
|
|
tijana86
|
Kao i obicno da smrsam 30kg munjevitom brzinom i da budem kao prut tanka ! Mada dobro mi ide dijeta ali bilo bi bolje da to preko noci ode!
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 13:03:54
|
|
|
|
viking
|
A šta tražiš Pepuljugo? Možda neko do nas nešto zna IZVORNA PORUKA: pepeljuga da vise pronadjem stan!
< Poruku je uredio viking RR -- 16.2.2011 13:04:32 >
|
|
RE: Sta bi vas danas usrecilo?! 16.2.2011 13:04:56
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
da neko slozi ovaj ves umesto mene
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?