Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:04:32
|
|
|
|
Olga75
|
ako budete kafenisala sledece subote mozda se i ja pojavim sa zvercicom
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:08:36
|
|
|
|
bokicans
|
Mi ruckamo oko 17.30 ali valjda bih nesto uspela da smislim!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:10:38
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ako budete kafenisala sledece subote mozda se i ja pojavim sa zvercicom Taman bih Nadja imala drustvo!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:20:53
|
|
|
|
simke
|
Meni bi sledeća subota više odgovarala
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:21:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Eto . Neka se jave i ostale pa da padne dogovor . Samo , zna li se mesto ?
< Poruku je uredio BubaMira -- 9.3.2011 21:23:07 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:23:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovako-gradska kafana nije opcija, jer je već neko vreme zatvorena Možemo u O klub, mislim da to svima odgovara, a ima i mesta za nas puno? Sledeća subota, u 17h? I moram da podelim nešto sa vama, u centru u pasažu u dunavskoj ima jedan frizerski salon, gde šišaju decu, i za dečije šišanje se dobija kao poklon vaučer za igraonicu u tom klubu...čisto da znate ( nemam veze sa tim salonom, niti ga reklamiram, ali je po meni to jako velikodušno, pa da podelim sa vama )
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:25:49
|
|
|
|
isidora88
|
i ja se prijavljujem,naravno ako me primate
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:27:01
|
|
|
|
Maya21
|
jooj sister i sve ostale, ja ne znam kad radim sledece nedelje a tako bih da se druzim
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:27:27
|
|
|
|
Olga75
|
znaci kad stignemo u NS prvo na sisanje pa u igraonicu a gde je O klub u pozoristu mladih ?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:28:41
|
|
|
|
Anoniman
|
JEste Olga Isidora, naravno, baš bih volela da te upoznam Sister...iskombinuj se nekako,makar da radiš prvu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:29:02
|
|
|
|
simke
|
Ja se slažem Ko pravi spisak i zove O klub?Neđo,mislim ti si šefica,da li bi ti to preuzela na sebe
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:29:21
|
|
|
|
Maya21
|
olga, pored pozorista mladih, ako ulazis iz dunavske ulice onda je prvo o klub pa pozoriste :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:30:05
|
|
|
|
Olga75
|
super do tamo nemam nikakvog lomatanja , mogu i da je dovucem a da se ne iscepa
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:30:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Super . Eto , baš mi je milo , znači većini odgovara sledeća subota . Znači , u 17h , O klub ? Nadam se da će i ostalima biti ok .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:32:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja bih volela da dodjem. Vidim da je sjajno drustvo .
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:33:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 I ja bih volela da dodjem. Vidim da je sjajno drustvo . Pa hoćeš liiiii ??
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:35:58
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: simke Ja se slažem Ko pravi spisak i zove O klub?Neđo,mislim ti si šefica,da li bi ti to preuzela na sebe Khm,khm znam da sam dosadna,ali moramo da rezervišemo mesta u klubu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:36:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubo, bas bih volela..ali ipak je bolje da sacekam barem april ili maj. Kad budem dolazila, zovem te
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:36:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam za! Sledeca subota u 5! O klub
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:37:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Bubo, bas bih volela..ali ipak je bolje da sacekam barem april ili maj. Ako budem dolazila, zovem te Obavezno , dušice .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:37:08
|
|
|
|
Didy
|
Mi se selimo sledećeg vikenda ako sve bude po planu. Ako ne bude, pridružićemo vam se. Šalim se malo. Verovatno vam se onda neću moći pridružiti, ali biće još prilika i povoda za druženje.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:38:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cak ako ne mozes sa Ninom taksijem, a mi lepo dodjemo po vas kolima. I lepo u set_nju.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.3.2011 21:39:23 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:38:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Pravim spisak, treba mi vremena
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:40:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Može li neko da izračuna procenat vas koji vode decu ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:41:28
|
|
|
|
Maya21
|
mene metni na spisak, mozda i stignem malo off... se vidimo tomorrow?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?