|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 8.4.2011 9:55:55
|
|
|
|
eni26
|
Ide tata ulicom s djetetom u kolicima i djete plače, a tata govori: "Smiri se Mujo, smiri se." Tada naiđe starica i reče: "O kako ste dobar tata, ne tučete svoje dijete. Mujo, tako vam se zove dijete?" A tata odgovara: "Ne tako se ja zovem."
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 8.4.2011 9:59:12
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.4.2011 16:48:58
|
|
|
|
eni26
|
Za docek nove 2002. god vodimo vas u eksplozivni World Trade Center gdje ce nastupati Osama Bin Laden i grupa "The Talibanes" sa pjesmom "It was not me"!
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.4.2011 16:52:32
|
|
|
|
eni26
|
Pitali Muju na birou za zaposljavanje sta je po zanimanju on odgovori: - Pomocni bagerista. - A sta vam je to? - Pa ono sto bager ne moze, ja to lopatom...
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.4.2011 16:54:36
|
|
|
|
eni26
|
Pita Haso Muju: - Sta je gore neznanje ili nezainteresiranost ? A Mujo rece: - Ne znam i ne zanima me.
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.4.2011 16:55:10
|
|
|
|
eni26
|
Pricaju 2 bebe u rodilistu: 1. jel' pavas? 2. ne pavam. 1. ta jadis? 2. jedem keks 1. dat meni? 2. pavam!
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.4.2011 17:06:27
|
|
|
|
jelenadunja
|
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.4.2011 17:07:09
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Pricaju 2 bebe u rodilistu: 1. jel' pavas? 2. ne pavam. 1. ta jadis? 2. jedem keks 1. dat meni? 2. pavam! jaoj mice male
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.4.2011 17:08:41
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Pricaju 2 bebe u rodilistu: 1. jel' pavas? 2. ne pavam. 1. ta jadis? 2. jedem keks 1. dat meni? 2. pavam! Jaoooj što je sladak!
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.4.2011 17:13:55
|
|
|
|
eni26
|
Doktore, napokon sam kupio slusni aparat! - Izvrsno! Nego, kako vasa krasna supruga? - I to jeftino - samo 2700 din!
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.4.2011 17:16:06
|
|
|
|
jelenadunja
|
Hej,eno ti zena u Zikinom zitu!!!Pa sta meni govoris,kad je to Zikino zito?
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.4.2011 17:22:49
|
|
|
|
eni26
|
Izvadak iz bosansko-japanskog dzepnog rjecnika.. Moj otac je u kupatilu = Tatami Setushira Mislim da mu se dopadas = Chetekara Mislim da mu se jako dopadas = Chetekara Samotako Molim vas, odbijte, ili cu morati da upotrebim fizicku silu = Begamore Tuchichute On voli sljivovicu = Piyeraki Yudo Yaya Vreme je da krenem = Odokuchi Lepo sto ste svratili = Idikuchi Odspavaj malo = Idikuchi Ubisowu Trenutno je zauzet = Ribukara On se sali s vama = Ate Zayebawa On ne moze da ostavi cigarete = Nasugushi Kokopushi Nasi konkurenti su ozbiljni = Onitamo Yebukewu On ne predstavlja pretnju = Neka Migaduwa Mislim da smo se izgubili = Yao Kudasada Trebalo bi kupiti krompir i mleveno meso = Yedemi Semusaka Prijatno = Malodishi On je jako dobar muz = Agatura Doyaya On se toga plasi = Nemamuda Ocuh = Mamukara Maceha = Mometati Pushikaru Svekrva = Wadidushu Pol muski = Imakitu Pol zenski = Imapitsu Homoseksualac = Kituima Kitupushi Lezbijka = Imapitsu Ocheribu Nju ne interesuju muskarci = Owariba Nechekara Imamo zenu za direktora = Namadisha Imapitsu Gatara = Chiribuchi Riba On voli gledanje u karte = Ochegata On ne veruje u vradzbine = Nechegata Super mi je s njim = Tura Miduboko On je spavao s njom = Natako Yenakitu Seks = Kita Upitsu Zelim seks (M) = Nakitu Minayashi Zelim seks (Z) = Udjimi Upitsu Analni seks = Kitakara Teudupe Oralni seks = Aypopu Shimikitu
< Poruku je uredio eni26 -- 11.4.2011 17:23:17 >
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.4.2011 23:38:29
|
|
|
|
lidija 011
|
hahahahahahahaha...e looda si skroz...hahahahahahahaha
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 11:17:04
|
|
|
|
eni26
|
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 13:46:57
|
|
|
|
eni26
|
NOVI ZANR KOD NARODNJAKA: SAJBER FOLK Ime pesme: SINOC SAM TE GUGLO Sinoc sam te guglo trazio po fejsu twitao ti majku kliko po majspejsu Cito komentare nepoznatih ljudi. Ko se s giikom petlja pravo mu i budi! Milo gledam heder i na blogu entry u arhivu dane kad smo bili sretny Ali ti si autooooooooooor i ja nemam praaavaaaaaaaaaa. Sve o nama svijetuuuuuuuuuuuu rekla si na netuuuuuuuuuuuuuu! Slike si na fliker okacila ziher ja vise ne mooooguuuuuuuuuuuu citat to na bloooguuuuuuuuuuu (ref.) Necu forum! ni jutjubaaa! je*em i taj! veb dva nulaaaaaaaa! Da bar jednom! preko danaaaaaaaaaa! vidimo seeee! bez ekranaaaaa!
< Poruku je uredio eni26 -- 12.4.2011 13:47:36 >
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 13:59:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Izvadak iz bosansko-japanskog dzepnog rjecnika.. ovi su vrh Mislim da mu se dopadas = Chetekara Mislim da mu se jako dopadas = Chetekara Samotako Ali ova dva su van granice Nasi konkurenti su ozbiljni = Onitamo Yebukewu On ne predstavlja pretnju = Neka Migaduwa
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 14:11:13
|
|
|
|
eni26
|
hahaha ja ne mogu da izdvojim nijedan , svi su oridjinalni
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 17:48:26
|
|
|
|
Brana
|
Zaglavio se jednoj ženi vibrator i ona ode u bolnicu. Posle obavljene operacije, doktor kaže: • Imam za vas dobru i lošu vest. Loša vest je da nismo uspeli da ga izvadimo, a dobra je da smo promenili baterije!
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 17:50:20
|
|
|
|
Brana
|
Udala žena svoje tri ćerke istog dana. Na rastanku kaže ona njima: • Pišite mi kako vam je u braku, a umesto reči seks napišite kolači, da vaš otac ne sazna. Posle nekog vremena piše najstarija ćerka: • Dragi mama i tata, meni je u braku lepo, ali kolača slabo, jednom nedeljno. Sledećeg dana piše druga ćerka: • Dragi roditelji, ja živim ko u bajci, imam sve što poželim, a kolača samo, jednom mesečno. I na kraju stiže pismo i od najmlađe ćerke: • Dragi mama i tata, moj muž i ja nemamo skoro ništa i jedva imamo za hranu. Ali zato kolača ima svaki dan. Ako nema kolača, moj muž liže tepsiju, a ja oklagiju.
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 17:51:22
|
|
|
|
Brana
|
Kako se zove vaginalni otvor Jelene Karleuše? Tošin bunar.
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 17:51:53
|
|
|
|
Brana
|
Sede dva ortaka u sobi kad dođe baba i upita: • Hoćete da vam stavim kafu? • Ma posle, baba, nema frke. Opet dolazi baba i pita: • Da stavim kafu? • Ma posle, baba, nema frke. Dolazi baba za pola sata sa kafama i kaže: • Evo vama kafa, pa kad Frke dođe, skuvaću i njemu.
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 17:54:47
|
|
|
|
madre
|
znam ovaj, odlican je
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 17:54:53
|
|
|
|
Brana
|
Pacijent će doktoru: • Doktore, pomozite mi, pod velikim sam stresom i stalno gubim živce u razgovoru sa ljudima. Kažite mi šta da radim? • U redu, samo mi polako ispričajte u čemu je problem. • Upravo sam ti rek'o, glupi retarde!!
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 17:55:14
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: madre znam ovaj, odlican je
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 12.4.2011 17:56:31
|
|
|
|
Brana
|
Doktor će pacijentu: • Bio si u toj novoj privatnoj lekarskoj ordinaciji? • Da. • I, šta je rekao lekar? • 200 evra! • Ma ne mislim na to, nego šta imaš? • 50 evra! • Ej, ne zezaj se, ozbiljno te pitam. Šta ti fali? • 150 evra!
|
|
Anketa
Trudnocaelenica4everKada ste bile trudne, sta ste vise prizeljkivale?Devojcicu (
83%)

Decaka (
17%)
Ukupan broj glasova: 29Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!