JAmy
|
Cure,hvala vam puno na podrsci i lijepim zeljama,nadam se da cemo se sve mi kroz par mjeseci naci na nekom forumu sa veselijim temama i da ce se uskoro svakoj od nas najzad posreciti da bezbrizno uzivamo u carima materinstva... Bea,vjeruj u sebe i svoju bebicu,ovog puta ce sigurno sve da bude u redu,samo misli pozitivno,mnogo je vazno da ne budes pod stresom od prethodne trudnoce i da se koliko god to mozes opustis... Evo meni je danas cetvrti dan od kiretaze,dva dana sam imala blag i sasvim podnosljiv bol u predjelu male karlice ali juce sam dobila uzasne bolove koji su licili na jake menstrualne,traju po sat vremena pa popuste ali se ponovo vracaju i budu istog inteziteta.Boli me podjednako i sa lijeve i desne strane kao i u sredini,osjecam da se materica nekad jako kontrahuje i to mi nekad ne dozvoljava da ustanem na noge ili da se ispravim.Krvarenje nije obilno,vise je prljavo roze nego je prava svjeza krv,povisenu temp.nemam,radila sam neke lab.nalaze iz krvi koji ne pokazuju povisene parametre infekcije,jedino je sedimentacija 15 ali mislim da je i to u granicama normale......Danas je kao malo bolje ali bol je i dalje tu.Pijem antibiotik 2x dnevno po 1g Pentrexyla, ergometrin kapi vise ne pijem,dr mi je rekao samo 3 dana...Kakva su vasa iskustva sa takvim bolovima,i koji ste vi antibiotik koristile?Nije da panicim ali ne mogu ni da kazem da me ovaj bol ne zabrinjava tim vise sto nije bio od pocetka nego tek 2 dana nakon,bojim se da se nesto nije iskomplikovalo,samo bi mi jos to trebalo .....
|