|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica!
20.7.2011 23:15:25   
Silvi TD
i ja sam antitalenat! popunila sam anketu i kada sam trebala da napisem komentar odustala sam user posted image

al jedva cekam da vidim vase pricice...

(odgovor članu galovic)
Direktna veza do poruke: 26
21.7.2011 15:10:24   
bajkica
trebalo mi je mnogo vremena ali smo smislili neku pricicuuser posted image user posted image
videcemo da li vam se svidja

(odgovor članu Silvi TD)
Direktna veza do poruke: 27
21.7.2011 21:51:29   
Crvenkapa85
Popunili smo test tacno....i napisali pricicu user posted image ,nadam se da je stiglo sve uredno,jedva cekam da pogledam ostale pricice ....

(odgovor članu bajkica)
Direktna veza do poruke: 28
22.7.2011 15:31:17   
vonavoj
cekamo pricice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 29
22.7.2011 17:13:51   
ducaaa
user posted image   PRICICE......... 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 30
22.7.2011 21:28:39   
dunja RR
Zbog vikenda ću rezultate kada ih dobijem u ponedeljak objaviti pa možete glasati.

Hvala na strpljenju,

vaša jako prehlađena dunjauser posted image

p.s. ako dobijem rezultate za vikend objaviću...

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.7.2011 23:50:06 >

(odgovor članu ducaaa)
Direktna veza do poruke: 31
24.7.2011 10:04:53   
galovic
Cekamo pricice, i opet teske muke,  kojoj pricici dati glas.....
Dunja brzo nam ozdravi   !!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 32
24.7.2011 12:05:06   
Crvenkapa85
mi smo se ovog puta potrudili,videcemo dal ce se trud isplatiti user posted image

(odgovor članu galovic)
Direktna veza do poruke: 33
25.7.2011 9:24:33   
dunja RR
Dragi naši, kreće glasanje pa izvolite izglasajte najboljeg koji će osvojiti Hauck Malibu kolica user posted image

Slede komentari učesnika...

Direktna veza do poruke: 34
25.7.2011 9:24:53   
dunja RR
1. Uz kolica Hauck set_nja nije Bauk!!!Nasa beba voli da se vozi njima i kolica nam ne sluze kao modni detalj!!!Pozzz

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2011 9:25:47 >

Direktna veza do poruke: 35
25.7.2011 9:25:26   
dunja RR
2. trebaju mi owa kolica ;)

Direktna veza do poruke: 36
25.7.2011 9:26:11   
dunja RR
3. odlican dizajn i funkcionalnost kolica, kvalitet izrade i lakoca sklapanja. definitivno nesto sto treba da ima svaka mama za svoje zlato!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 37
25.7.2011 9:26:37   
dunja RR
4. Cucla,kolica i laganica...    

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 38
25.7.2011 9:27:01   
dunja RR
5. KOLICA DELUJU SAVRSENA I VOLELA BIH DA IMAM JEDNA ZA SVOG SESTOMESECNOG MALISANA KOJI USKORO POCINJE DA SEDI...DIVNI STE!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 39
25.7.2011 9:28:16   
dunja RR
6. Kako bi ovo bio divan poklon za 1 rodjendan mojoj bebici !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 40
25.7.2011 9:28:54   
dunja RR
7. Funkcionalnost + moderan dizajn + zadovoljna mama = HAUCK !!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 41
25.7.2011 9:29:16   
dunja RR
8. Ja sam sad velika devojcica,i volela bih da imam Hauck kolica.......bezbedna i lepa,za set_nju stvorena,crvena je moja boja omiljena ............ :-)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 42
25.7.2011 9:30:15   
dunja RR
9. Mama, stavi me u Zero Plus, da spavam, setam se i ruckam...:))

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 43
25.7.2011 9:30:58   
dunja RR
10. Heheheh ;)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 44
25.7.2011 9:31:19   
dunja RR
11. :-))pozzzz...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 45
25.7.2011 9:31:53   
dunja RR
12. Stavila mene mama u krilo,a ja prstićem prema monitoru i kažem ''bući'' ! Samo to znam reći.  Mama se smeje,ne zna ona da nisam rekao samo smešnu reč,nego sam time mnogo mislio.   Svidela mi se ova Hauk Malibu kolica,a u njima ću biti kao u vodi ,u kojoj obožavam da budem.Zato sam  rekao ''bući''.  Sklonio sam prst sa ekrana,odvojio pogled od stasitih kolica,a mama mi nežno reče: ''Dušo,budi zadovoljan ovima koje imaš,a ovim lepim neka se drugo dete raduje,a i mi ćemo sa njima.''  Još jednom bacih pogled, pamtim ja dobro,znam okrenuću se za njima kada se sa mamom budem šetao u onim svojim starim kolicima.I dok me mama podiže u naručje,opet tiho rekoh ''bući''..

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 46
25.7.2011 9:32:40   
dunja RR
13. Nekada davno u dalekom kraljevstvu Igraraca živela jedna kolica. Napravio ih deda Hauck i dao im ime Malibu po svom omiljenom likeru. Voleo je deda svoja kolica, ali nije znao da napravi dete koje bi u tim kolicima uživalo. Pitao svog drugara Djepeta da mu pomogne, ali Djepeto je tugovao za Pinokiom i nije ni slusao sta ga deda Hauck pita. Dedica se rastuži.. Gledaju kolica dedu danima, gledaju ga mesecima, a kad se navrši godina, reše ona da nađu detence koje bi u njima uživalo i Haucka usrećilo. I krenu ti kolica preko sedam gora i preko sedam mora da Haucka usrece. Predjoše reke i planine i pod zlatnim drvetom naidju na debeljuškastu malu devojcicu koja plače. Upitaše je kolica: Zašto plačeš devojčice? A ona odgovori: Mama roda i tata labud me nisu želeli jer ne znam da letim. Sama sam i niko neće da bude sa mnom. I Malibu kolica su znala da je to devojčica koju traže. Razvukoše ručke u kez, zaverglaše točkovima i sve sa devojčicom krenuše put zemlje Igrarije. Devojčici dadoše ime Sreća i srećni njih troje zauvek živeše.  Čiča miča i gotova priča:-)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 47
25.7.2011 9:33:24   
dunja RR
14. Kolica su predivna i nadam se da cu ih mozda dobiti!U svakom slucaju pozdrav:D

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 48
25.7.2011 9:34:15   
dunja RR
15. Kolica      

Jednog dana decija kolica su isporucena u jednu malu,do tada sasvim neprimetnu prodavnicu decijih stvari.        

Kolica su bila jako lepa i svako bi pozeleo da ih kupi.Ali kolica nisu zelela da voze bilo koju bebu.Bila su napravljena za posebnu bebu.Dolazili su mame i tate zajedno sa svojim bebama ne bi li kupili ta predivna kolica.Ali kad god bi neku bebu stavili u kolica beba bi pocela da place i roditelji bi odustali od tih kolica. Dani su prolazili i prolazili,a kolica su i dalje stajala u izlogu....Uskoro su ostala jedina kolica u prodavnici....  Jednog dana u radnju je usao mlad par sa bebom u maminom narucju.Bili su jako mladi i prodavacica se zacudila da su njih dvoje roditelji toj maloj bebi.  Mama je rekla:  -Dobar dan,mi smo dosli da kupimo kolica za bebu.Voleli bi smo ova u izlogu.  Prodavacica je rekla:  -Naravno,isprobajte ih,ali samo su na ta ostala,nadam se da ce se bebi svideti.  Mama je stavila bebu u kolica.Beba je pocela da se meskolji i mama joj je zapevala predivnu pesmicu.Cim je mama zapevala,beba se smirila i zaspala.  -U redu uzecemo ova kolica.- Rekla je mama.Prodavacici je laknulo sto su se kolica napokon prodala,a mlad par je srecno posao kuci.           
Mozda ovo i ne bi bila tako bitna prica da ta ista beba nije postala najslavniji muzicar  svog vremena.Od tada se ta mala prodavnica stvari procula i postala jedna od glavnih prodavnica stvari za bebu,a ko je slavni muzicar saznacete u nastavku ......

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2011 9:35:42 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 49
25.7.2011 9:36:06   
dunja RR
16. Danima i nocima sama i tuzna. Ponekad me dodirnu, pogledaju i prodju pored mene. Kolica dolaze i odlaze a ja opet na na istom mestu. A onda ... zelene oci pogledase mene al' sa osmehom . Ruka je prelazila preko mene i divan zenski glas rece : " To je to! Hauck Malibu kolica su idealna za moje dete!"

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here