Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 20.7.2011 23:15:25
|
|
|
|
Silvi TD
|
i ja sam antitalenat! popunila sam anketu i kada sam trebala da napisem komentar odustala sam al jedva cekam da vidim vase pricice...
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 21.7.2011 15:10:24
|
|
|
|
bajkica
|
trebalo mi je mnogo vremena ali smo smislili neku pricicu videcemo da li vam se svidja
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 21.7.2011 21:51:29
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
Popunili smo test tacno....i napisali pricicu ,nadam se da je stiglo sve uredno,jedva cekam da pogledam ostale pricice ....
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 22.7.2011 15:31:17
|
|
|
|
vonavoj
|
cekamo pricice!
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 22.7.2011 17:13:51
|
|
|
|
ducaaa
|
PRICICE.........
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 22.7.2011 21:28:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Zbog vikenda ću rezultate kada ih dobijem u ponedeljak objaviti pa možete glasati. Hvala na strpljenju, vaša jako prehlađena dunja p.s. ako dobijem rezultate za vikend objaviću...
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.7.2011 23:50:06 >
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 24.7.2011 10:04:53
|
|
|
|
galovic
|
Cekamo pricice, i opet teske muke, kojoj pricici dati glas..... Dunja brzo nam ozdravi !!!
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 24.7.2011 12:05:06
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
mi smo se ovog puta potrudili,videcemo dal ce se trud isplatiti
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:24:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Dragi naši, kreće glasanje pa izvolite izglasajte najboljeg koji će osvojiti Hauck Malibu kolica Slede komentari učesnika...
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:24:53
|
|
|
|
dunja RR
|
1. Uz kolica Hauck set_nja nije Bauk!!!Nasa beba voli da se vozi njima i kolica nam ne sluze kao modni detalj!!!Pozzz
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2011 9:25:47 >
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:25:26
|
|
|
|
dunja RR
|
2. trebaju mi owa kolica ;)
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:26:11
|
|
|
|
dunja RR
|
3. odlican dizajn i funkcionalnost kolica, kvalitet izrade i lakoca sklapanja. definitivno nesto sto treba da ima svaka mama za svoje zlato!
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:26:37
|
|
|
|
dunja RR
|
4. Cucla,kolica i laganica...
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:27:01
|
|
|
|
dunja RR
|
5. KOLICA DELUJU SAVRSENA I VOLELA BIH DA IMAM JEDNA ZA SVOG SESTOMESECNOG MALISANA KOJI USKORO POCINJE DA SEDI...DIVNI STE!
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:28:16
|
|
|
|
dunja RR
|
6. Kako bi ovo bio divan poklon za 1 rodjendan mojoj bebici !
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:28:54
|
|
|
|
dunja RR
|
7. Funkcionalnost + moderan dizajn + zadovoljna mama = HAUCK !!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:29:16
|
|
|
|
dunja RR
|
8. Ja sam sad velika devojcica,i volela bih da imam Hauck kolica.......bezbedna i lepa,za set_nju stvorena,crvena je moja boja omiljena ............ :-)
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:30:15
|
|
|
|
dunja RR
|
9. Mama, stavi me u Zero Plus, da spavam, setam se i ruckam...:))
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:30:58
|
|
|
|
dunja RR
|
10. Heheheh ;)
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:31:19
|
|
|
|
dunja RR
|
11. :-))pozzzz...
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:31:53
|
|
|
|
dunja RR
|
12. Stavila mene mama u krilo,a ja prstićem prema monitoru i kažem ''bući'' ! Samo to znam reći. Mama se smeje,ne zna ona da nisam rekao samo smešnu reč,nego sam time mnogo mislio. Svidela mi se ova Hauk Malibu kolica,a u njima ću biti kao u vodi ,u kojoj obožavam da budem.Zato sam rekao ''bući''. Sklonio sam prst sa ekrana,odvojio pogled od stasitih kolica,a mama mi nežno reče: ''Dušo,budi zadovoljan ovima koje imaš,a ovim lepim neka se drugo dete raduje,a i mi ćemo sa njima.'' Još jednom bacih pogled, pamtim ja dobro,znam okrenuću se za njima kada se sa mamom budem šetao u onim svojim starim kolicima.I dok me mama podiže u naručje,opet tiho rekoh ''bući''..
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:32:40
|
|
|
|
dunja RR
|
13. Nekada davno u dalekom kraljevstvu Igraraca živela jedna kolica. Napravio ih deda Hauck i dao im ime Malibu po svom omiljenom likeru. Voleo je deda svoja kolica, ali nije znao da napravi dete koje bi u tim kolicima uživalo. Pitao svog drugara Djepeta da mu pomogne, ali Djepeto je tugovao za Pinokiom i nije ni slusao sta ga deda Hauck pita. Dedica se rastuži.. Gledaju kolica dedu danima, gledaju ga mesecima, a kad se navrši godina, reše ona da nađu detence koje bi u njima uživalo i Haucka usrećilo. I krenu ti kolica preko sedam gora i preko sedam mora da Haucka usrece. Predjoše reke i planine i pod zlatnim drvetom naidju na debeljuškastu malu devojcicu koja plače. Upitaše je kolica: Zašto plačeš devojčice? A ona odgovori: Mama roda i tata labud me nisu želeli jer ne znam da letim. Sama sam i niko neće da bude sa mnom. I Malibu kolica su znala da je to devojčica koju traže. Razvukoše ručke u kez, zaverglaše točkovima i sve sa devojčicom krenuše put zemlje Igrarije. Devojčici dadoše ime Sreća i srećni njih troje zauvek živeše. Čiča miča i gotova priča:-)
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:33:24
|
|
|
|
dunja RR
|
14. Kolica su predivna i nadam se da cu ih mozda dobiti!U svakom slucaju pozdrav:D
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:34:15
|
|
|
|
dunja RR
|
15. Kolica Jednog dana decija kolica su isporucena u jednu malu,do tada sasvim neprimetnu prodavnicu decijih stvari. Kolica su bila jako lepa i svako bi pozeleo da ih kupi.Ali kolica nisu zelela da voze bilo koju bebu.Bila su napravljena za posebnu bebu.Dolazili su mame i tate zajedno sa svojim bebama ne bi li kupili ta predivna kolica.Ali kad god bi neku bebu stavili u kolica beba bi pocela da place i roditelji bi odustali od tih kolica. Dani su prolazili i prolazili,a kolica su i dalje stajala u izlogu....Uskoro su ostala jedina kolica u prodavnici.... Jednog dana u radnju je usao mlad par sa bebom u maminom narucju.Bili su jako mladi i prodavacica se zacudila da su njih dvoje roditelji toj maloj bebi. Mama je rekla: -Dobar dan,mi smo dosli da kupimo kolica za bebu.Voleli bi smo ova u izlogu. Prodavacica je rekla: -Naravno,isprobajte ih,ali samo su na ta ostala,nadam se da ce se bebi svideti. Mama je stavila bebu u kolica.Beba je pocela da se meskolji i mama joj je zapevala predivnu pesmicu.Cim je mama zapevala,beba se smirila i zaspala. -U redu uzecemo ova kolica.- Rekla je mama.Prodavacici je laknulo sto su se kolica napokon prodala,a mlad par je srecno posao kuci. Mozda ovo i ne bi bila tako bitna prica da ta ista beba nije postala najslavniji muzicar svog vremena.Od tada se ta mala prodavnica stvari procula i postala jedna od glavnih prodavnica stvari za bebu,a ko je slavni muzicar saznacete u nastavku ......
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2011 9:35:42 >
|
|
|
|
RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! 25.7.2011 9:36:06
|
|
|
|
dunja RR
|
16. Danima i nocima sama i tuzna. Ponekad me dodirnu, pogledaju i prodju pored mene. Kolica dolaze i odlaze a ja opet na na istom mestu. A onda ... zelene oci pogledase mene al' sa osmehom . Ruka je prelazila preko mene i divan zenski glas rece : " To je to! Hauck Malibu kolica su idealna za moje dete!"
|
|
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?