Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:17:52
|
|
|
|
snješka
|
Dunja, vidim da si tu, imaš pp.
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:22:16
|
|
|
|
Inica
|
Ne volim da brisem prasinu
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:24:32
|
|
|
|
choopa choops
|
Ne znam jesam li pisala, ali ja zapravo mrzim sve Ali evo da izdvojim pranje sudja i spremanje rucka. (I slaganje robe iz masine)
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:28:39
|
|
|
|
jovicaa
|
da slazem stvari u ormane, to mrzim, jako me smara! prvo se psihicki pripremam par dana, pa tek onda izbacim sve iz ormana i slozim posto mi se svako malo desava da nam ormani izgledaju kao da je neko bacio bombu u njih
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:30:32
|
|
|
|
Capa
|
Ubedljivo najviše mrzim da brišem prašinu po kući
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:34:08
|
|
|
|
Inica
|
Hehe. . Sad vidim da sam zaboravila i slaganje ormara
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:43:16
|
|
|
|
Jele
|
Ribanje wc šolje prezirem zato što mi se kamenac nenormalno skuplja dole na dnu i ide mi na živce... Ova wc šolja ovde ima neki čudan pad, nervira me, nikada mi se ni u jednoj wc šolji nije tako pravio kamenac kao ovde, skroz je neka drugačija, bezveze, promeniću je na kraju... I naravno slaganje stvari u ormar jer sam kao hrčak i uvek mi je žao nešto da bacim iako realno znam da to više neću nositi...
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:51:44
|
|
|
|
bubulence
|
jele taj kamenac je izgleda normalan za NS, bas me je komsinica nedavno pitala kakva mi je wc solja , prvo sam htela da je opsujem a onda je razjasnila pitanje... tu se najvise primecuje... kod mene je top lista sledeca: 1. peglanje 2. peglanje 3. ribanje rerne 4.peglanje ne znam jesam li spomenula peglanje
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 23:20:39
|
|
|
|
jovicaa
|
PRANJE FRIZIDERA a rernu ne ribam
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 23:24:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ne znam jesam li pisala, ali ja zapravo mrzim sve pravi odgovor
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.6.2011 10:02:05
|
|
|
|
viking
|
Kad mi se ne radi i kad sam u lenjivac modu, i ja mrzim sve. Kad sam dobre volje i kad mi treba neka fizička aktivnost, volim sve... IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ne znam jesam li pisala, ali ja zapravo mrzim sve pravi odgovor
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.6.2011 10:12:05
|
|
|
|
jance
|
valjda mrzim sve, osim onog laganog mockanja i sredjivanja kupatila leti, to ume lepo da osvezi....
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.6.2011 10:19:27
|
|
|
|
sonyasha
|
Nemam dileme peglanje mi je najgore! Ne volim ni usisavanje, ali sva sreća mm to radi A volim da se petljam oko mašine, veša, ribanje kupatila, kuhinje....dosta od mene
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.6.2011 10:19:43
|
|
|
|
mala83
|
ribanje kuhinje i naravno peglanje
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.6.2011 12:22:54
|
|
|
|
blesavko
|
mrzim rucno pranje, pokvarila mi se masina a mm nikako da dovede majstora evo vec treci dan uzas!!!
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.6.2011 12:33:21
|
|
|
|
soni
|
ajoooj... sad ces da nadrljas!!!! kad ce je popraviti
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.6.2011 17:45:58
|
|
|
|
blesavko
|
Joj ovo njegovo...od sutra!(kao sutra sigurno) Ma razumem ga radi do 17h pa ga posle mrzi da se mlati sa majstorima, tako da mu dajem rok do subote(ako i tad ne popravi morace da opere sav svoj ves a i moj za kaznu )
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 27.6.2011 11:20:55
|
|
|
|
soni
|
Dosao je i taj kobni dan!!!! PRANJE PROZORA!!!!!!!!!!!!!!!! nadam se da cu se izboriti... a to ne volim
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 27.6.2011 11:43:56
|
|
|
|
GRGA
|
Drage zene ja sam godinama prala na ruke,i to od 11 te godine...........Sve sam navikla i sve mi je lako osim.pranja sudova grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 27.6.2011 15:59:52
|
|
|
|
bebać
|
Danas mrzim sve da radim!
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 27.6.2011 16:05:28
|
|
|
|
aleksandrova
|
peglanje mrzim mrzim peglanje
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 18.9.2011 0:25:26
|
|
|
|
World
|
mnoooogo mrzim usisavanje... sva sreca pa ne moram...
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 18.9.2011 0:26:34
|
|
|
|
degu
|
Ovo si već negde rekla ja mrzim da brišem prozore
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 18.9.2011 0:31:43
|
|
|
|
World
|
da, u rubrici sta ne volim... pa mozes misliti dokle ide moja odbojnost prema usisivacu kad spominjem vise puta.... a i ti si vec rekla da ne volis prozore...
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 18.9.2011 0:35:26
|
|
|
|
tina37
|
IZVORNA PORUKA: aleksandrova peglanje mrzim mrzim peglanje a i pranje suda bljak
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?