|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)
10.10.2011 13:12:53   
GRGA
user posted image user posted image ........UUf koliko puta se i ja smorim pokleknem,,i klonem samo kada se setim koliko se mucimo da dobijemo bebu,,i koliko ce nam jos borbe trebati:((

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 276
10.10.2011 13:19:49   
Anoniman
ti si grgo jakauser posted image

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 277
10.10.2011 13:20:35   
soni
umorno-zadovoljna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 278
10.10.2011 14:18:45   
crazymama
lenjo se osecam, prvi dan na bolovanju i ne radi mi se nista!

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 279
10.10.2011 19:03:46   
Anoniman
Osećam se užasno, pucam po šavovima, ne mogu više pod ovakvim pritiskom da funkcionišemuser posted image
Nebojša je bolestan, jubilarni četvrti put od 1. septembra.
meni je 1. septembra počela ludnica oko faksa, takva da ne bih možda sve postigla ni da on ide u vrtić.
Imam dva posla (jedan prevod, i deo keteringa za jedan diplomski) da završim do kraja nedelje, a Neša se ne odvaja od mene, duša moja, kao i sva deca kad su bolesna - samo im mama treba.
Na sve to, u petak na faksu mi kaže asistentkinja da joj se javim u ponedeljak (danas) da mi kaže kako da dođem do skripti za ispit, pa da mi onda profesor zakaže ispit, pošto taj predmet više ne postoji i samo ja treba da ga položim.
Ona me zove danas i kaže da mi je zakazala ispit za sutra u podne, i da moram do sutra da uradim seminarski za koji nemam materijal, i da nučim knjižurinu koju nemam gde da nabavim. I to na faksu na kom godinu plaćam preko 100 hiljada.
Imam znači ispit sutra, ispit u četvrtak i ispit sledeće nedlje, plus bolesno dete, plus dva posla. Idem da popijem rakiju.

(odgovor članu crazymama)
  Direktna veza do poruke: 280
10.10.2011 19:04:56   
Sanjica26 RR
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 281
10.10.2011 19:07:16   
Ana RR
Joj Nedjo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 282
10.10.2011 19:13:40   
Brana
Nedjo,verujem da si u haosu,ali ti uradi onoliko koliko mozes,nemoj da se sekiras i da ides preko svojih mogucnosti,mislim ta prof.je malo user posted image ,kada je mogla da zakaze ispit od danas do sutra,i jos da ti nakarika seminar i toliku knjigu..mislim da nije objektivna i predusretljiva..ti daj sve od sebe,a ostalo prepusti sreciuser posted image

< Poruku je uredio Brana -- 10.10.2011 19:14:57 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 283
10.10.2011 20:33:03   
malenac76
gori mi glava user posted image  nalijevam se vodom

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 284
10.10.2011 20:35:29   
tijana86
Besno !user posted image Jedva cekam sutra da otkinem glavu vaspitacici . Da je pitam cije ce ona dete da udara ? Mamu joj njenu joj kad ce 07 sati necu moci da spavam ! user posted image user posted image

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 285
11.10.2011 10:43:00   
Anoniman
JUUU, štucam!!! user posted image Ne pamtim kad sam poslednji put štucala.... To od one "silne" rakije user posted image

(odgovor članu tijana86)
  Direktna veza do poruke: 286
11.10.2011 10:45:03   
JMPM
Mene stucanje cesto hvata, verovatno ne znam da gutam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 287
11.10.2011 10:45:38   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: tijana86

Besno !user posted image Jedva cekam sutra da otkinem glavu vaspitacici . Da je pitam cije ce ona dete da udara ? Mamu joj njenu joj kad ce 07 sati necu moci da spavam ! user posted image user posted image

user posted image  Tijana nije moguce user posted image

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 288
11.10.2011 10:58:56   
tijana86
IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: tijana86

user posted image  Tijana nije moguce user posted image

moguce
Sta je tyo strasno sto sam ga 2 -3 puta lupila knjigom po glavi ?????? user posted image ubicu je majke mi moje , a vule mi danas prvi put ostaje na spavanju . Nego ce peca posle posle da ide kod nje posto je ona njegova bivsa pa nek vidi sta ce fino da joj ja ne iskopam oci ovako nenormalno-histericno-luda !!!!!user posted image

< Poruku je uredio tijana86 -- 11.10.2011 11:01:13 >

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 289
11.10.2011 11:04:42   
lanajelena
Bivsa user posted image user posted image  ...ja bi je prijavila ne zato sto je bivsa user posted image ,nego kako bre moze tako nesto da kaze user posted image

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 290
11.10.2011 11:07:36   
Jeca*
ja sa njom ne bih uopste ulazila u dijalog. ako je uradila to sto je uradila i rekla to sto je rekla zamolila bih je da podje sa mnom do uprave pa nek ponovi to

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

Direktna veza do poruke: 291
11.10.2011 11:08:26   
Anoniman
Knjigom?! user posted image Po glavi?! user posted image user posted image user posted image Ma zviznem ja nju tvrdim povezom po toj glupoj glavi!!!

Direktna veza do poruke: 292
11.10.2011 11:09:53   
Sanjica26 RR
Znaci i priznala je?! Odlicno sad ne moras ni da razgovaras sa njom nego pravo u upravu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 293
11.10.2011 11:19:16   
tijana86
Ljudi toliko mi je krivo da non stop placem ja moje dete ni lupnula nisam a ona po glavi . I to mi kaze vule rvo napisacu tacno kako mi je rekao . Mama bija me vapitastita , ja sam ustao i posao da piskim pveko dece a ona me ovako (pokazuje mi kako) povukja za uku i ovako (pokazuje 3 puta udarac na temunu) knjigom u gjavu , a ja sam samo hteo da piskim . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 294
11.10.2011 11:23:19   
lanajelena
Najbolje da ga prebacis u drugu grupu,ko zna sta ce joj jos pasti na pamet user posted image ,ne mozes da svaki dan da razmisljas da li ce ga tamo udariti,maltretirati user posted image

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 295
11.10.2011 11:30:16   
Snelle
Jao Tijana, strašno! Bolj da ne pišem šta bih joj ja uradila! user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 296
11.10.2011 12:05:35   
Lilla
Uzas, Tijana zar se to tamo nema kome prijaviti? user posted image Ovdje bi zbog toga letila sa posla. 

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 297
11.10.2011 14:02:29   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jeca*

ja sa njom ne bih uopste ulazila u dijalog. ako je uradila to sto je uradila i rekla to sto je rekla zamolila bih je da podje sa mnom do uprave pa nek ponovi to

Potpisujem. Plus, ne bih ostavila dete ni po koju cenu, insistirala bih da se to reši odmah, na licu mesta.

Ja se osećam dobro, položila ispit, iako je delovalo nemoguće. nisam spavala, ali se isplatilouser posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 298
11.10.2011 14:05:23   
Jeca*
user posted image user posted image user posted image  čestitam user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 299
11.10.2011 14:14:22   
Sanjica26 RR
Nedjo, bas sam pomislila danas da li si uspela da se izvuces. Odlicno si se izvuklauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here