|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)
11.10.2011 14:21:09   
Anoniman
Hvala ženeuser posted image Celu noć sam učila, našla na netu neke diplomske radove iz sličnih predmeta,ali na engleskomuser posted image Znala sam svih 6 pitanja, pofesor se šokirao kad sam mu rekla da nisam imala materijal. A jutros sam sa N u krilu radila prezentaciju i seminarski, njemu je bilo baš zanimljivouser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 301
11.10.2011 19:07:04   
maca821
Razocarano, tuzno, zbunjeno....user posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 302
11.10.2011 19:09:00   
GRGA
Zene danas sam kao luda COCA samo se smejem......Pocinjem da mesim foondan za tortu pa sam hepi...volim da pravim figurice za torte!

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 303
11.10.2011 19:11:01   
indy_25
Divno, cekam prijateljice da mi dodju i da se druzimo user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 304
11.10.2011 19:36:30   
Olga75
umorno

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 305
11.10.2011 20:51:09   
viking
Smoreno. Sutra je mm-u slava i ladno njegovi prave porodični ručak u 13h a ja nikako ne mogu da izađem s posla tako da ja naću doći. Drugim rečima, nisu me zvali. Na ručku će biti njegova i njena majka (penzionerke), snajka (koja je nezaposlena), njihova deca (u vrtiću) i mm i dever koji sutra imaju slobodan dan. Dakle, nije da imaju neke obaveze i da nisu mogli da pomere ručak dva-tri sata kasnije, a znaju da ja ne mogu da stignem, nego ih jednostavno boli uvce da li ću ja biti tu ili ne.
Iskreno, pogodilo me to, mada ja nisam vernik i ne volim slave, ali nisam očekivala takav odnos "porodice".

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 306
11.10.2011 20:54:35   
minavb
Nezaposleni ljudi i penzioneri cesto uopste nemaju osecaj da neki drugi ljudi imaju obaveze, posao. Dok sam bila na bolovanju, milion puta sam zvala ljude koji rade u prepodnevnu setnju. Totalno sam zaboravila da imaju posao, da su zauzeti. Mozda su zaboravili da ti ne mozes da izadjes sa posla.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 307
11.10.2011 20:58:21   
viking
Ma nisu, čula sam kad je mm pričao s njima telefonom (još prošle nedelje) i čula sam da je rekao da ja tad ne mogu. Očigledno ih boli uvo. Ma, nema veze, ni ne volim da idem, ali baš mi je nešto bljak. Moji to nikada, nikada ne bi uradili, a ja se nikad nisam svađala sa njegovima, ne znam odkud to.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 308
11.10.2011 21:01:30   
marija32
Viking, sledece godine uzmi slobodan dan kada mu je slava, a ovu zaboravi.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 309
11.10.2011 21:02:34   
minavb
Moji bi to namerno uradili. Za tvoje svekijevce ne znam, mozda je stvarno slucajno.user posted image
Mozda oni ocekuju da ti prijavis njihovu slavu kao svoju, pa da i ti imas slobodan dan.

< Poruku je uredio minavb -- 11.10.2011 21:03:50 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 310
11.10.2011 21:07:29   
viking
Ne mogu nikako, da sam mogla uzela bih i sutra, jer stvarno radim u opštenoj firmi, mogu da dođem ili ne dođem kad hoću, ali sutra imam baš važna posla i da sam mrtva morala bih dođem jer taj posao niko sem mene ne može da obavi (moram da budem na liniji sa Belgijom). Najviše što mogu je da izađem kad to završim, možda oko 15.30 - 16.00h.
Poenta priče je da nas u porodici nema 300, nego nas možeš izbrojati na prste jedne ruke, baš mi je to nekako tužno.

I najvažnije - to je i moja slava, imamo istu ali pošto meni otac živi u inostranstvu (a moji su razvedeni), mi ne slavimo.  

IZVORNA PORUKA: marija32

Viking, sledece godine uzmi slobodan dan kada mu je slava, a ovu zaboravi.

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 311
11.10.2011 21:10:51   
marija32
S' obzirom da im jeovo "prva"  greska, ljudski je oprastiti. Da su znali da je tako nesto vazno u pitanju, sigurno bi pomerili. Ti otidji posle posla i bice ti lepse nego da si tamo od 13h, bices glavna zvezda i neces morati da peres sudoveuser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 312
11.10.2011 21:17:00   
Lu
Došla sam da nešto napišem i ...Viking miša mu poljubim baš mi je žao, potpuno te razumijem, nije stvar u Slavi nego u porodičnom okupljanju, pih baš su nekiuser posted image
Nekako mislim da će ti dobro doći da razgovaraš o tome sa mm, čisto da razgovaraš da zna kako se osjećaš.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 313
11.10.2011 21:24:13   
Brana
Viking razumem te,to je jako ruzan gest prema osobi koja pripada toj porodici,tj.prema tebi,nevezano za veru ili priznavanje slave,nego vezano za postovanje...ali sto kaze marija,zaboravi,shvati to kao nesto sto se moglo i ocekivati i ignorisi,i obavezno popricaj sa tm...mislim da bi on trebao nesto reci i odreagovati u vezi toga...mm ne bi otisao na slavu da je tako nesto ispalo od strane njegovih,jer je u fazonu,ako ne postujete moju zenu-ne postujete ni mene...

< Poruku je uredio Brana -- 11.10.2011 21:25:15 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 314
11.10.2011 21:32:36   
dunja RR

Trenutno užasno, slušam mm kako se dere na TV jer nam je Slovenija dala gol u zadnjoj minuti prvog poluvremena user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 315
11.10.2011 21:36:25   
tijatija
E neka je kad ovi nasi pojma nemaju zao mi je samo sto ceo dan trubim da ce mo da IZGUBIMO a moj mm navijacki eto mu ga sad user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 316
11.10.2011 21:37:39   
dunja RR

Užas smo, Sloveniji ni za šta ne treba a dadoše nam ga sa 50m?!?

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 317
11.10.2011 21:38:16   
hanka
Da li je neko sumnjao u neuspeh "orlova"user posted image
Osecam da nisam patriota zbog ove izjave ali nemaju pojma kad igraju za reprezentaciju

< Poruku je uredio hanka -- 11.10.2011 21:41:34 >

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 318
11.10.2011 21:40:10   
Anoniman
A jesi pričala sa tm o tome? Ako ste se dobro slagali, ako je do sad sve bilo ok, možda je neki nesporazum? Možda oni misle da tebi ionako nije stalo da dođeš (nije opravdanje, nego mi je baš bezveze da se tako odjednom naprave blesaviuser posted image ). U svakom slučaju, akoim je to stvarno prva greška, oprostićeš im vremenomuser posted image

(odgovor članu Brana)
  Direktna veza do poruke: 319
11.10.2011 21:42:27   
Lu
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Užas smo, Sloveniji ni za šta ne treba a dadoše nam ga sa 50m?!?

Pa zato su ga i daliuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 320
11.10.2011 21:43:20   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: hanka

Osecam da nisam patriota zbog ove izjave ali nemaju pojma kad igraju za reprezentaciju

Uvek se nadam da će to užasno igranje za reprezentaciju jednom da zaobiđu, ali slaba vajda ...

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 321
11.10.2011 21:44:36   
tijatija

IZVORNA PORUKA: hanka

Svaka ti je rec na mestu user posted image user posted image pojma nemaju

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 322
11.10.2011 21:47:27   
NadaR
 Uzbudjeno .
Sutra je mojoj baki slava . To je uvijek bio poseban dan kada se svi okupimo .
Jedva cekam njene starinske  oblatne sa kuvanim jabukama. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 323
11.10.2011 21:47:31   
Ana RR
Viking, bezveze situacija. Koliko god da čovek možda ne voli neka porodična okupljanja opet zaboli kad te preskoče. Ne znam šta bih ti rekla, u takvoj situaciji znam da mm ne bi išao bez mene, možda da i tm tako uradi? 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 324
11.10.2011 21:49:06   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Uzbudjeno .
Sutra je mojoj baki slava . To je uvijek bio poseban dan kada se svi okupimo .
Jedva cekam njene starinske  oblatne sa kuvanim jabukama. user posted image

Divno Nado, bake su stvarno posebna bićauser posted image Uvek drže porodicu na okupu, i uvek su nekako mekane i tople i mirišu na krofneuser posted image

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here