Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.10.2011 21:54:48
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Divno Nado, bake su stvarno posebna bića Uvek drže porodicu na okupu, i uvek su nekako mekane i tople i mirišu na krofne Ovo si tako divno rekla,kao da si opisala moju pokojnu baku...One su duse nase,nasi andjeli cuvari...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.10.2011 21:57:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Viking, bezveze situacija. Koliko god da čovek možda ne voli neka porodična okupljanja opet zaboli kad te preskoče. Ne znam šta bih ti rekla, u takvoj situaciji znam da mm ne bi išao bez mene, možda da i tm tako uradi? Ja mislim da ovo nije dobar predlog, samo bi produbilo gnev ako postoji, ili stvorilo isti (ukoliko ga nema, a mislim da nema, što minavb reče verujem da prosto ne rade i ne razumeju da neko ima neodložive obaveze). Pre bih se složila sa marijom32, dođeš poslednja, vesela, budeš zvezda, kao da ti tako BAŠ odgovara;)
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.10.2011 22:01:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: Nedja RR Divno Nado, bake su stvarno posebna bića Uvek drže porodicu na okupu, i uvek su nekako mekane i tople i mirišu na krofne Ovo si tako divno rekla,kao da si opisala moju pokojnu baku...One su duse nase,nasi andjeli cuvari... Takva je bila i moja I sad me neka toplina obuzme kad je se setim
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.10.2011 22:03:45
|
|
|
|
Brana
|
Nedjo necu da budem off,ali samo na kratko da te pitam kako je prosao ispit?
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.10.2011 22:05:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala što pitaš Evo post od pre par sati, položila sam IZVORNA PORUKA: Nedja RR Celu noć sam učila, našla na netu neke diplomske radove iz sličnih predmeta,ali na engleskom Znala sam svih 6 pitanja, pofesor se šokirao kad sam mu rekla da nisam imala materijal. A jutros sam sa N u krilu radila prezentaciju i seminarski, njemu je bilo baš zanimljivo
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.10.2011 22:08:49
|
|
|
|
Brana
|
Bravo ...cestitam...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.10.2011 22:24:40
|
|
|
|
viking
|
Hvala vam žene na podršci. Nema veze, neću da se inatim i uslovljavam (nije to moj stil), neka se lepo provedu, ja sad slušam moju finsku muziku i gledam neke Markove slike i baš mi je lepo. Ako njima nije glupo, nije ni meni.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.10.2011 22:26:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Viking
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.10.2011 22:30:09
|
|
|
|
minavb
|
Sto bi rekao Steven Hyde, budi ZEN.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.10.2011 11:42:35
|
|
|
|
World
|
osjecam se pregazeno i nikako...prazno... bezveze...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.10.2011 11:57:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Haotično!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.10.2011 12:01:00
|
|
|
|
minavb
|
Kao tupan. Prekjuče sam vukla kišobran na posao, danas ga nisam ponela. Pravi tupan!
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.10.2011 12:06:53
|
|
|
|
Alexis79
|
Naspavano ...konacno sam spavala celu noc i sad pijuckam kafu
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.10.2011 14:32:58
|
|
|
|
New Mom
|
Umorno, nenaspavano, razdražljivo...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.10.2011 14:36:00
|
|
|
|
anuksunamun
|
ja se osecam super,jer mi se cini ,da su mucnine prosle mada sam opet doruckovala palentu :):)sa kefirom
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.10.2011 15:08:19
|
|
|
|
Lilla
|
Osjecam se nekako... hm, svjeze. Nisam se odavno sminkala i sredjivala, a kasnije idem na kafu sa prijateljicama pa sam malo nabacila fasadu. Cudno, kako je malo potrebno da se covjek osjeca bolje.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.10.2011 15:59:46
|
|
|
|
vonavoj
|
lilla,za sminku si u pravu...i ja sam se danas sredila i osecala super.. a sada sam se smorila htela sam da odemo negde veceras mm i ja,dok jos mozemo,ali njemu nije dobro,i sada se ocecam bljaks!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.10.2011 16:01:55
|
|
|
|
bebać
|
m mi je javio dobre vijesti, pa se osjećam puno bolje, superiška!
< Poruku je uredio bebać -- 13.10.2011 16:08:20 >
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.10.2011 21:23:36
|
|
|
|
nina26
|
ja sam se konacno zaposlila posle 3 god jeste da sam danas radila, 10 sati, ali mi nije palo tesko, jer je super atmosfera na poslu, a i ja se osecam nikad bolje odoh sad da spavam
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 14.10.2011 21:26:46
|
|
|
|
marija32
|
Bravo Nina
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 14.10.2011 21:50:28
|
|
|
|
NadaR
|
Raspolozeno Divno Nina
< Poruku je uredio Nada RR -- 14.10.2011 21:51:25 >
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 14.10.2011 21:54:08
|
|
|
|
JMPM
|
Odlicno ninaaaa A ja se osecam umornooooo...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 14.10.2011 21:56:42
|
|
|
|
GRGA
|
Danas sam cuvala bebu koja niti hoda ,,a zelid a hoda pa sam se samo vukla po kuci--UMORNO!!!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 15.10.2011 7:51:52
|
|
|
|
Lu
|
Odmorno, naspavano, spremna za početak jednog divnog dana
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 15.10.2011 8:25:58
|
|
|
|
minavb
|
Naspavano.
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?