Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 6.1.2012 16:37:33
|
|
|
|
Meisje
|
Pa super fora samo sto imam te sa natpismo samo za vikend...moram da nabavim za radne dane... Pippi a i sta ce ti ko jos to nosi! IZVORNA PORUKA: pippi29 IZVORNA PORUKA: Meisje Hahaha,necu,redovno menjam,ne brkam dane!! u tebe je i dole uredno kao apoteka Bas tako!
< Poruku je uredio Meisje -- 6.1.2012 16:40:39 >
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 6.1.2012 16:39:56
|
|
|
|
MakiJ
|
Mei jos malo i ovo nece da nosi
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 6.1.2012 16:41:35
|
|
|
|
Meisje
|
Pa dok sam muckala bilo mi je visak,sad mi trebaju
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 6.1.2012 16:42:26
|
|
|
|
pippi29
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Pa super fora samo sto imam te sa natpismo samo za vikend...moram da nabavim za radne dane... Pippi a i sta ce ti ko jos to nosi! IZVORNA PORUKA: pippi29 IZVORNA PORUKA: Meisje Hahaha,necu,redovno menjam,ne brkam dane!! u tebe je i dole uredno kao apoteka Bas tako!
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 6.1.2012 17:18:07
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: pippi29 IZVORNA PORUKA: Meisje Uh,nisam znala da toliko detaljno treba da se opise... Ja nosim Friday-Suterday gacice hahaha a ja nemam grudnjaka hahaha, ja to skidam cim udjem u kucu... visite visite s tela bele zvezdeee
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 6.1.2012 17:40:06
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam grudnjak spalila jos tamo sezdeset i neke
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:05:04
|
|
|
|
*Alexx*
|
Evo ga moj outfit danas
< Poruku je uredio *Alexx* -- 2.8.2012 13:06:01 >
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:15:14
|
|
|
|
Shishica
|
Sorc na po dupeta i majicu koju je jos moja starija sestra nosila kao dete..
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:15:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Zezaš se, jel?
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:16:32
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ne, zašto? IZVORNA PORUKA: Tash Zezaš se, jel?
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:17:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Crna uska majca bez rukava, pantalone koralne boje, crne viiiiisoke štikle, ogrlica od korala.
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:18:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Ne, zašto? IZVORNA PORUKA: Tash Zezaš se, jel? Kako si namontirala sliku svega, to je ustvari adekvatnije pitanje. Inače LIKE za sve na slici.
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:19:22
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ma malo sam se zezala na Polyvore sajtu U pauzi sam između projekata, pa koristim priliku da se opustim. Inače, Polyvore uopšte nije loš za traženje kombinacija, naročito meni koja sam potpuni duduk za stil.
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:24:34
|
|
|
|
red3lilu
|
Moj današnji stajling "balkanski muškarac" osmišljen je pre koji mesec... sastoji se od pamučnih gaća i muževljevih potkošulja bez rukava (u raznim bojama bele, sive i crne)..... verujte mi osećam se kao da nosim OVO
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:34:23
|
|
|
|
Snelle
|
Alexx, svidja mi se bluza, i meni treba jedna takva, mislim ne bih se žalila da budu i dve Suknja je predugačka za moj ukus. Tasho, strašno me interesuje kako izgledaju te koralne pantalone! Red, ako ovako izgledaš u devetom mesecu, alal ti ćufte!
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:39:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako je doooooooobro! Kako sačuvam sliku?
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:40:12
|
|
|
|
red3lilu
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Tasho, strašno me interesuje kako izgledaju te koralne pantalone! i mene i mene!! Red, ako ovako izgledaš u devetom mesecu, alal ti ćufte! ja samo kažem da se oseeećaam kao da tako izgledam i to nosim
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:42:54
|
|
|
|
Anoniman
|
sad ćem se slikam pa ćeš vidiš.
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:48:29
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:50:11
|
|
|
|
lesica
|
Tash! Poce srce da mi preskace
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:51:03
|
|
|
|
red3lilu
|
Opac maco!!! Suuuper!! Baš su prave!! Jako mi se dopada takav kroj pantalona, ali meni nikako ne stoje jer nemam građu za njih...Boja je fantastična!!
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:52:16
|
|
|
|
MicinaMama
|
Ja iz pidzame ne izlazim...to je jedino sto me ne stisce i ne viri mnogo stomak dole iz gornjeg dela ...Stomak mi prekrivaju samo nekdadasnje rastezljive haljine?a duge tunike su mi dosle na knap,kao obicne majice
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:52:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Na slici su malo jače roze nego u prirodi, pa izgleda kao da je velika razlika između ogrlice i pantalona, a nije.
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:53:33
|
|
|
|
*Alexx*
|
Super je sve, Tash, samo bih ja gore crnu košulju umesto majice (eto, rekla sam ) Blago vama koji možete da nosite štikle, mene to sve žulja, ili mi je preširoko, ili preusko, ili ovo ili ono...
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 2.8.2012 13:54:19
|
|
|
|
red3lilu
|
Plolyvore me je oduševio!! Uhhh, jedva čekam da se vratim na svoje, moje krpice plaču u ormanu...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
da li vozite auto?sneza90da li imate vozacku dozvolu?da,skoro sam polozila (
15%)

da,odavno sam polozila (
71%)

nemam jos uvek (
15%)
Ukupan broj glasova: 232Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!