Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 3.8.2012 14:58:39
|
|
|
|
moja ciklama
|
danas, u brusu i gaćicama, ceo dan!
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 3.8.2012 15:01:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minna Uh bas je sitno, vidi se malo vece kad se klikne na nju... Kako sad dodajete slike a da se lepo vidi kao vase ove odozgo, nisam ni jednom od kad ne radi slikomat, jel ima negde objasnjeno mozda? Tasha snimi u album na RR, koliko sam videla, a ja, opet, koristim neke potpuno drugačije smicalice.
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 3.8.2012 15:05:45
|
|
|
|
minna
|
Hvala, sad vidim i u temi kako se ubaci slika da je objasnjavano vise puta, mogla sam to i pre nego sto sam pitala, izvinjavam se
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 9:33:43
|
|
|
|
*Alexx*
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 9:35:22
|
|
|
|
red3lilu
|
Alexx opušteno... Obučena sam u plahtu i gaće...
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 9:36:28
|
|
|
|
minavb
|
Kako bre ovo skockaš na sliku, nisam u toku?
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 9:41:33
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Kako bre ovo skockaš na sliku, nisam u toku? Odeš na Polyvore.com, izabereš template, i biraš od gomile odeće šta ćeš da staviš na template.
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 9:42:04
|
|
|
|
red3lilu
|
Ima u ormaru displej sa garderobom ko u reklami za Always uloške
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 9:42:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: red3lilu Obučena sam u plahtu i gaće... Kad bih ja tako došla na posao, mislim da bi me strpali u auto i odveli u najbližu ludnicu
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 9:58:32
|
|
|
|
Anoniman
|
U trenerci i majici na bretele igram fudbal sa svojim sinom Katicom. Ako drgo bude muško verovatno ćemo se igrati barbikama.
< Poruku je uredio gae_gr -- 10.8.2012 10:02:28 >
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 10:10:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Roze gaćke na čipku i majca sa flekom od doručka
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 10:32:32
|
|
|
|
minavb
|
valjda nešto vidite, totalno sam otupela danas haljina mi je ovakva, samo ima krem tufnice
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 10:37:00
|
|
|
|
tanjica85
|
konacno sam uspela da udjem u farmerke. zimma
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 10:47:45
|
|
|
|
minavb
|
a ovo je od juče
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 11:03:00
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja u plavoj haljinici.Pre neki dan sam se ispalila i izasla napolje u njoj,i usput provalila da mi se sve vidi ispod nje,to ne bi bilo strasno da nisam imala neke decije gace na tufne
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 11:05:25
|
|
|
|
minavb
|
Meni se ova od juče providi. Na poslu sam nosila mantil da ne dobijem opomenu za povredu radne disipline, a na ulici me baš boli uvo.
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 11:22:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Pakujem se za more te su mi mogućnosti bile sužene. Pantalone imaju tanke bele linije po sebi, a na majci ne piše sve to već samo Philip Russel sitnim belim slovima. Baletanke su otvorene na prsima i nisu skroz crne.
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 12:38:24
|
|
|
|
red3lilu
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: red3lilu Obučena sam u plahtu i gaće... Kad bih ja tako došla na posao, mislim da bi me strpali u auto i odveli u najbližu ludnicu Ovo je kućna varijanta, ali sam na poslu nekoliko puta bila opomenuta...ali ne zbog garderobe, nego zbog frizure ... Moj direktor ne može da razume da jedna poslovna žena može da ima kratku kosu, a još crvene boje... Ma ajte molim vas gde to ima...
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 14:20:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dole adidas tri cetvrt trenerka gore bela trik majca...danas u sportskom fazonu!
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 10.8.2012 14:25:45
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Mini texas suknja i beloroze majica bila adidas ali se od pranja vidi samo a--da-
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 9:31:25
|
|
|
|
lesica
|
Farmerke i pamučna bluza.
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 9:33:06
|
|
|
|
sarti
|
U pizami sam jer mi je noga u gipsu.
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 9:34:24
|
|
|
|
nata11
|
Krace bez cizmice, crni unihopr, krem haljina od trtikotaze i crno-bez kaput.
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 9:34:45
|
|
|
|
Pretty78
|
farmerke, crvena pamucna majica
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 9:37:23
|
|
|
|
Janncica
|
U izbljuvanoj crnoj trenerci sam. Nisam ni oci otvorila,a vec me je 3 puta ubljuvao.
|
|
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?