Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 5.11.2011 20:45:08
|
|
|
|
mihi
|
Mina ako iko to može to si ti a i vidiš kako brzo razmišljaš, teško bih ja to smislila .
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 5.11.2011 20:52:21
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: minavb Sad cu da napravim namaz od coko smokija za moju gospodjicu. Super, sad gledaj nikog više nema na ovoj temi
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 5.11.2011 20:54:11
|
|
|
|
bea83
|
Ja sam tu, nisam pobegla Samo se pitam koliko kalorija ima taj namaz
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 5.11.2011 20:55:21
|
|
|
|
minavb
|
Sta te briga, neces ti da ga jedes. Nikog nema, svi odose da se mazu. Odoh ja da uspavam Vanjoslava pa da miksujem smoki.
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 5.11.2011 20:56:53
|
|
|
|
bea83
|
Bogami mm se više ugojio u mojoj trudnoći nego ja, tako da moram da mislim na njegove kalorije
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 6.11.2011 0:15:28
|
|
|
|
mikica sa
|
vidi stvarno, svi otisli da mazu namaz i stavljaju smoki kod nas ga ima, ali u zadnje vrijeme nas sve nesto ganja. prvo ja imala pa se onda Luka razbolio a mm radio do jedan nocu, kad dodje ja vise vilenila od brige i umora a i on bogami od umora. onda ja ok, mm se razbolio. ej, jest nam se svezalo vala. danas smo kao oboje orni bili ali cijeli dan gosti i sad ga evo drijema na uglu a ja tipkam. bice da cu i ja morati da nadjem smoki. jos samo da ukus potrefim
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 6.11.2011 3:55:27
|
|
|
|
Verus
|
majku mu 'cem se sexnem bar par puta pre 12.12.12 IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Verus RR ja zagorela odavno al obicno tako ide u trudnoci...nadam se popravci proseka, pa tamo negde 2012 godine Tesko, posle ide smak sveta. Kad bi mm znao da je sutra smak sveta, opet se ne bi sexali. Mislim da bi se najeo coko smokija dok mu na usi ne izadje.
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 6.11.2011 3:57:38
|
|
|
|
Verus
|
steta sto mm ne voli nutellu kao ja....mogla bi to da mazem na lebac
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 6.11.2011 4:51:36
|
|
|
|
vukosava
|
Kakav je to chokolandi smoki? Ajme meni sta jos nece izmisliti...
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 6.11.2011 13:52:32
|
|
|
|
broken angel
|
IZVORNA PORUKA: minavb Paaaa, trgni se malo. Sex je vazan, narocito muskarcima (ne bas u svakoj vezi) i moras da se potrudis. Ja bi ali sta da radim kada mi nije do toga?!
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 6.11.2011 13:57:18
|
|
|
|
jabudic
|
Ni meni, ja se javljam u ovoj temi, ali mi uopste ne nedostaje... A i kome bi pored ova 2 mala unistitelja strasti
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 6.11.2011 14:35:13
|
|
|
|
Verus
|
Smoki evoluirao od kada smo se odselili IZVORNA PORUKA: vukosava Kakav je to chokolandi smoki? Ajme meni sta jos nece izmisliti...
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 7.11.2011 11:11:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Uh , ja obozavam coko smoki , kako cu ga sad jesti , minina gospodjica ce me ometati
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 3.12.2011 23:16:08
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ja udjoh da vidim kome jutros nedostaje Ja sam vam operisana od tih aktivnosti, kao da ih nikad nije ni bilo, nit' ga ima, nit' mi nedostaje Kako se sve promjenilo od ovog posta Sve smo nadoknadili, i ima ga, bogami, a kad nema nedostaje mi, prosao me reumatizam
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 4.12.2011 1:06:25
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Uh , ja obozavam coko smoki , kako cu ga sad jesti , minina gospodjica ce me ometati Ja ovo tek sad vidim, ogadih zenama coko smoki.
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 11.1.2012 20:56:42
|
|
|
|
deki.rs
|
mi imamo ovaj "problem" nakon porodjaja, mada mi to nimalo ne smeta jer i ranije je ona imala jaci libido od mene. Cesto nas prijatelji zezaju da smo zamenili uloge
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 11.1.2012 20:58:41
|
|
|
|
Alexis79
|
Ma zene inace imaju jaci libido u to sam sigurna.
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 11.1.2012 21:06:14
|
|
|
|
Zoka81
|
i ko nas sve mrtvo, pa i ne bilo kad sam ´samo trudna, dojim, u stresu, nervozna, umorna, nemam volje nekad ni da disem a kamoli da se sexam. Mm mi nabaci nekad tako al dok samo spmene sex ja se vec svadjam sa njim tako da ga u poslednje vreme ni ne spominje vise...
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 11.1.2012 21:15:49
|
|
|
|
deki.rs
|
resice se sve to, nada se muski rod ali je to sadvim normalno, svi parovi su u slicnom problemu
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 15.1.2012 21:22:35
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 15.1.2012 21:26:12
|
|
|
|
Anoniman
|
De si gagi, kućo stara!?
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 15.1.2012 21:28:24
|
|
|
|
Alexis79
|
Ja sam ove godine samo jednom kad smo vec kog nedostatka.... Te pregled ,pa rezultati pa trt mrt. Je*ote od kako pravimo sve je manje sexa
|
|
[Obrisana poruka] 15.1.2012 21:28:37
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 15.1.2012 21:32:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Pos'o - kuća, kuća - pos'o...
|
|
|
|
RE: Nedostatak sexa u braku 15.1.2012 23:51:46
|
|
|
|
deki.rs
|
cim sam ovde u ovo vreme sve je jasno :}
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Мама дечака.
пеперутка16
Да ли сте ставили пенис/скротум/курку ваших дечака лицем нагоре пре него што сте их повили? И ако јесте, зашто?