Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.1.2013 18:01:29
|
|
|
|
jovana13
|
Na dan njenog vencanja Velimir Rajic I srusise se lepi snovi moji jer glavu tvoju venac sad pokriva. Kraj tebe drugi pred oltarom stoji prosta ti bila moja ljubav ziva! Cestito sam ti.I ti rece Hvala! a da li znades da se u tom casu Granitna zgrada mojih ideala srusi i smrvi i u pepo rasu? Al ne! Ne vidim od toga ni sena potvome licu radost se razliva.. i svrseno je! Ti si sada zena prosta ti bila moja ljubav ziva! Ja necu kleti ni njega ni tebe ni gorku sudbu sto sam tebe sreo ja necu kleti cak ni samog sebe, jer ja bih time svoju ljubav kleo! I nasto kletve! Nasto ruzne reci? o sreci svojoj covek vazda sniva bol,jad i patnju smrt jedino leci Prosta ti bila moja ljubav ziva! Pa podji s Bogom! Jos ti mogu reci Da Bog da sunce srece da ti sja sve sto god pocnes svrsila u sreci sa tvoje srece bicu srecan i ja! p.s.sad ce nastavak kucam sa telefona pa nece odjednom.
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.1.2013 18:08:20
|
|
|
|
jovana13
|
I svakog dana ja cu da se molim kad zvono verne u crkvu poziva... ja nisam znao da te tako volim. Prosta ti bila moja ljubav ziva! CUJ BOZE MOLBU MOJE DUSE JADNE SVA PATNJA STO SI PIS'O NJOJ KO ZENI NEK MIMOIDJE NJU I NEK PADNE NA ONAJ DEO STO JE PISAN MENI! Uslisi ovu molitvu o Boze! i dusa ce mi mirno da pociva i saputace vecno dok god moze Prosta ti bila moja ljubav ziva! I onda kad dodje ono doba u kom ce zemlja telo da mi skriva cuces i opet sa dna moga groba Prosta ti bila moja ljubav ziva!
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.1.2013 19:14:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Divna je i tužna! Zasuzile mi oči ..
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 17.6.2015 15:46:02
|
|
|
|
mama krava
|
Sedim na poslu i slušam radio...pojam nema koja stanice, ali skoro svakog dana puštaju moju najomiljeniju pesmu....i pade mi na pamet da li postoji ova tema.... U2 -ONE Is it getting better, or do you feel the same? Will it make it easier on you, now you got someone to blame? You say one love, one life, when it's one need in the night. One love, we get to share it Leaves you baby if you don't care for it. Did I disappoint you or leave a bad taste in your mouth? You act like you never had love and you want me to go without. Well, it's too late tonight to drag the past out into the light. We're one, but we're not the same. We get to carry each other, carry each other... one Have you come here for forgiveness, Have you come to raise the dead Have you come here to play Jesus to the lepers in your head Did I ask too much, more than a lot You gave me nothing, now it's all I got. We're one, but we're not the same. Well, we hurt each other, then we do it again. You say love is a temple, love a higher law Love is a temple, love the higher law. You ask me to enter, but then you make me crawl And I can't be holding on to what you got, when all you got is hurt. One love, one blood, one life, you got to do what you should. One life with each other: sisters, brothers. One life, but we're not the same. We get to carry each other, carry each other. One, one.
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 17.6.2015 15:47:23
|
|
|
|
dunja RR
|
MK, i ja je volem, od njih omiljena
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 17.6.2015 15:49:32
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Sedim na poslu i slušam radio...pojam nema koja stanice, ali skoro svakog dana puštaju moju najomiljeniju pesmu....i pade mi na pamet da li postoji ova tema.... U2 -ONE Is it getting better, or do you feel the same? Will it make it easier on you, now you got someone to blame? You say one love, one life, when it's one need in the night. One love, we get to share it Leaves you baby if you don't care for it. Did I disappoint you or leave a bad taste in your mouth? You act like you never had love and you want me to go without. Well, it's too late tonight to drag the past out into the light. We're one, but we're not the same. We get to carry each other, carry each other... one Have you come here for forgiveness, Have you come to raise the dead Have you come here to play Jesus to the lepers in your head Did I ask too much, more than a lot You gave me nothing, now it's all I got. We're one, but we're not the same. Well, we hurt each other, then we do it again. You say love is a temple, love a higher law Love is a temple, love the higher law. You ask me to enter, but then you make me crawl And I can't be holding on to what you got, when all you got is hurt. One love, one blood, one life, you got to do what you should. One life with each other: sisters, brothers. One life, but we're not the same. We get to carry each other, carry each other. One, one. Ovo mi je najjači deo!
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 17.6.2015 19:40:38
|
|
|
|
superm
|
Oliver Dragojević- Cesarica
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 18.6.2015 11:19:47
|
|
|
|
superm
|
Da dodam i ovu...preterano dobra i romantična...S.A.R.S. Lutko... Lutko, ja sam rešen da večno s tobom plešem... Ovu pesmu mi moj muž peva pa onda tako plešemo po kući...
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.1.2016 21:30:50
|
|
|
|
branki*
|
Tu noc kad si se udavala- prljavo kazaliste, Bajka o ljubavi-dado topic, Ima jos puuno,seticu se jos
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.1.2016 22:13:06
|
|
|
|
jess021
|
Aerosmith, I don't wanna miss a thing. Uvek se rasplacem kad je cujem, bas me potrese
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.1.2016 22:26:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Ako znaš bilo što Samo zatvorim oči i odlutam...
< Poruku je uredio Ana RR -- 13.1.2016 22:27:41 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 14.1.2016 11:21:13
|
|
|
|
eca89
|
Latino- Divno je biti nekome nesto!
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 14.1.2016 17:44:21
|
|
|
|
emicaa
|
Jao ja mnogo volim onu Da te volim malo je reći od Aleksandre Kovač,Željko Samardzic Andjele moj i od One direction (da volim taj teen bend) You and I
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 14.1.2016 17:53:16
|
|
|
|
mila83
|
Damien Rice - Amie Definitivno najljubavnija ima ih jos puno naravno
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 15.1.2016 8:54:53
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Damien Rice - Amie Definitivno najljubavnija ima ih jos puno naravno Jao Milaaaa.... Ja OBOŽAVAM Demiena! Neko bi rekao da je melanholičan, ali meni je preplavljujući, ja se sva naježim dok slućam njegove pesme, ali ja najjjjviše volim njegovu Volcano... ima onaj diiivan ženski vokla u pesmi i gudala...ma da se naježiš! Evo kako ide.... "Volcano" Don't hold yourself like that You'll hurt your knees I kissed your mouth and back But that's all I need Don't build your world around volcanoes melt you down What I am to you is not real What I am to you you do not need What I am to you is not what you mean to me You give me miles and miles of mountains And I'll ask for the sea Don't throw yourself like that In front of me I kissed your mouth your back Is that all you need? Don't drag my love around volcanoes melt me down What I am to you is not real What I am to you you do not need What I am to you is not what you mean to me You give me miles and miles of mountains And I'll ask what I give to you Is just what I'm going through This is nothing new No no just another phase of finding what I really need Is what makes me bleed And like a new disease she's still too young to treat Like a distant tree Volcanoes melt me down She's still too young I kissed your mouth
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 15.1.2016 10:52:36
|
|
|
|
mila83
|
MK,konacno neko ko razume zasto ga volim !!! A sa pesmom Volcano sam se na studijama "drogirala " . ja sam ti od onih tipova,kad mi se svidja neka pesma i odgovara mi,po ceo dan je slusam
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 15.1.2016 12:04:44
|
|
|
|
mila83
|
Moram jos ovu staviti od Damiena i necu vise Damien Rice - The Blower's Daughter Poslusajte do kraja,divna je ....
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 31.7.2016 23:28:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Miladin Sobic Bez tebe Kad bez tebe prodje dan osjecam se bolestan boli dusa, drhti dlan kad bez tebe prodje dan Kad bez tebe prodje noc ne treba mi tad pomoc boli dusa, drhti dlan lutam tesko bolestan Kako da ti kazem to nasa veza ima cudnu cud ako neko ode odnijece dobro, ostavice zlo kako da ti kazem to A kad s tobom prodje dan niko ko ja radostan topla dusa, topal dlan kad sa tobom prodje dan
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 1.8.2016 0:07:29
|
|
|
|
gagana83
|
Mene Gibonni gadja pravo u srce Mirakul Divno je kad zena ima petlju da te uzme k sebi onda kad si slab divno je kad cutim snagu njenu koja vadi me iz moga blata van divno je Divno je kad izlazim na svjetlo dok priviknu se oci ja znam da nisam sam divno je i ne dogadja se cesto taman toliko da sam o njoj ovisan divno je Je te donne ma liberte a to ne slici na mene jer sve je moje njeno kao zapleteno prokleto i sveto za mene sve je moje njeno Something in my bones something under skin something in her words it's miracle to me it's a miracle Boze, divno je je te donne ma liberte a to ne slici na mene jer sve je moje njeno kao zapleteno prokleto i sveto za mene sve je moje njeno Odakle joj pravo znati me ovako i uci mi pod kozu zauvijek odakle joj pravo Something in my bones Something under skin Something in her words It's miracle to me It's a miracle She makes me a better man
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 1.8.2016 0:13:46
|
|
|
|
gagana83
|
I jos jedna Gibonni - Svi Moji Punti Kad Se Zbroje Nije najbolje vrime da nosim prid tebe posljednju ric sve ono sto jesam od sutra ti vise necu bit Znam te u dusu i znam da ti neces progucati bis bija san covik za tebe sad san k***** sin I ne mozes me vidit ne zelis me cut kad se zapetljan u pricu kad se ne znam izvuc I sta mi sad vridi biti svoj da li primistam zlatno sunce po nebu sad vidim da to i nije to Kad nemas sa kime podilit smij i nevoju i svi moji punti kad se zbroje sve dode na tvoje To platit ce netko ni kriv ni duzan kad ruku ti da samo zbog toga sto te na me podsjeca Pred zidine duse ti stavit ces strazu od sumnje i straja da se nikad vise vaka ljubav ne ponavlja Nikad vise
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 10.10.2016 21:25:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
There you'l be - Frpm Perl Harbor My imortal- Evanescence Love me like you do-Elie Goulding ..obozava ove pesme
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 10.10.2016 21:36:59
|
|
|
|
suzi kju
|
Moja I muževljeva :Da te volim malo je reci...
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 4.11.2016 21:32:57
|
|
|
|
emicaa
|
sjetih se sad ove uzivajte
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 4.11.2016 21:37:10
|
|
|
|
Animsaj9
|
Nina -Carobno jutro
|
|
|
Anketa
TORCHKada je najpametnije uraditi ovaj test? (TORCH)Pre trudnoće (
79%)

N apočetku trudnoće (prva tri meseca) (
21%)
Ukupan broj glasova: 43Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!