Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 15.11.2017 11:12:34
|
|
|
|
Rosita
|
Ja sam bila danas. Osmice mi ne valjaju , dve gornje, jedna je kaze i za vadjenje, ima i jedan mali karijes na valjda cetvorci. Zakazali mi da porpravim u decembru, oticicu svakako. A tu osmicu za vadjenje/ kaze mi ovde samo popravke radimo, videcmo to, kasnije... Pretpostavljala sam, njih ne mogu nikad tako dobro oprati.
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 15.11.2017 12:40:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma da, probaj i sa koncem, uvek ima neke hrane koja se tu negde izmedju ,,zaglavi"... meni su zubi skrooooooz spojeni, ja bez konca nema sanse da ih lepo operem
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 15.11.2017 13:00:21
|
|
|
|
Rosita
|
Koristim i ja konac, ali tsko daleko ne mogu da ga zavucem. Mislim da me sd pomalo boli osmica, nkon sto ju je cackala . Nadam se da nece.
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 15.11.2017 23:27:07
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
U apoteci ima cetkica za pranje zuba tesko dostupnih mesta. Odlicna je. Tacnije oko 500din je set od 12 cetkica,dvostranih inace.
|
|
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 1.12.2017 0:33:32
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ovavezno i to sto cesce.
|
|
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 26.10.2018 13:43:44
|
|
|
|
Filadendronka
|
Pozdrav trudnice! Vidim da nije bas aktivna tema, ali da probam da je podignem. Da li neko od Vas koristi mogucnost besplatnog stomatologa u DZ tokom trudnoce?
|
|
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 26.10.2018 16:40:57
|
|
|
|
dejana007
|
Bukvalno strahujem da diram zube sad ( osim ako on ne iznenadi mene ) :-) Ali posle porodjaja planiram poset_u. Sto da ne :)
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 27.10.2018 9:40:46
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Pozdrav trudnice! Vidim da nije bas aktivna tema, ali da probam da je podignem. Da li neko od Vas koristi mogucnost besplatnog stomatologa u DZ tokom trudnoce? Ja sam u prvoj koristila u prvoj trudnoci, ali nisam imala nekih kvarova, samo mi je skinula kamenac i radila poliranje.
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 27.10.2018 12:13:55
|
|
|
|
Rosita
|
Ja sam koristila.
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 28.10.2018 10:25:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja za ovo nisam znala, mogla bih da iskoristim. Znači smemo da poliramo zube u trudnoći? Ja sam neposredno pre VTO, pre par meseci bila na kotroli kod privatnika u mojoj ulici, i rekla mi dr da nema kvarova, kamenca, sve je ok i nije htela da naplati pregled. Ali mogla bi u DZ da proverim sada kamenac i da ispoliram zube?
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.10.2018 10:39:01 >
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 28.10.2018 17:55:14
|
|
|
|
Filadendronka
|
Uhh obrisala mi se kilometarska poruka. 😥Ukratko.. U Zakonu o zdr osig stoji da su obuhvaceni "pregledi i lečenje bolesti usta i zuba, izuzev protetskog zbrinjavanja, kod žena u vezi sa trudnoćom i 12 meseci posle porođaja."Ima li neko preporuku za ok stomatologa u DZ u Goce Delceva?
|
|
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.