margom
|
E pa zene moje drage ovako nesto se jos negde u Srbiji ne moze naci, apsolutno smo razdusevljeeeeni ekipom u Valjevu. Malopre stigosmo, pa da ukratko prenesem utiske. Bukvalno svi, od cistacice do doktora su predivni, nasmejani, predusretlji, zeljni da pomognu i izadju u susret...Najpre su nas docekale divne sestre Bilje, i pored ogromne guzve i puno posla, non stop nasmejane i spremne na zezanciju. A onda se pojavio dr Bane, ljubazan, prilicno duhovit, a o izgledu da ne pricam....prosto mi bese neprijatno da se kasnije skinem za UZ, bas je riba ....Prica je sledeca, najpre je ispitao mm, a onda presao na moju malenkost...Kao sto vec ranije pomenuh, ja imam 39 godinica, aliiiii.....moji rezultati, kako HSG, tako i UZ, a posebno hormoni, odgovaraju mnogo mladjoj osobi (skoro djevojci ), pa je doca bio u malom problemu kakav koktel da mi smucka hehhehhee......Nakon sto nas je pitao kada mi zelimo da krenemo sa postupkom (!?), sto je u Beogradu necuveno i nedozivljeno, odlucio je sledece...Nece mi dati ni najslabiju, ali ni najjacu stimulaciju, vec zlatnu sredinu, jer po godinama bi islo jako, ali po rezultatima slabo....Dobila dam od drugog dana sledeceg ciklusa Mikroginon, te da se javim cim dobijem , a onda u onom tamo ciklusu ce ici, citiram, CTX/Gonal II , Menopur I. Takodje rekao je da pripremin sveze briseve i sve neophodne krve pretrage, imam nabrojano sve. E sad, sto se tice histeroskopije....krenemo mi u razgovor o onom postojecem/nepostojecem polipu sa drugostepene, te mi predlozi on da odradimo odmah UZ...ja se grdna zagrcnuh, jer se naravno nisam pripremila za pregled u smislu depilacije itd.ali se oni samo nasmejase na to onako grohotom i ja sta cu, skocih na onaj sto....Kaze on, znate sta, nema ovde polipa, ima nesto kao oziljak ili nabor, ali nista sto bi ometalo VTO....e sad mozda bi i mogli vi da uradite histero, al gde sad da jurite to da organizujete, ma jok, nista.....Ja predlozih da platim privatno, al on kategoricki odbi tu ideju i rece mi, ajte vi kuci i uzivajte...Ja uskocih u gace i carape, umalo zaboravih da navucem suknju jer sam se zablejala u njega ko u spomenik, sestra se nakaslja da mi da do znanja da cu skoro gologuza u cekaonicu, tu ulete i embriolog Milica, opsta zurka na UZ, poce da narice nad svojom sudbinom jer ima bliznakinje koje joj jedu dusu, pa k''''o veli da mi bolje objasni zasto je bolje da mi smuckaju dva puta po jednu, a ne odjednom dve , ludilo, nas deset__ u ordinaciji, napakovali se ko sardine, samo jedina ja gologuza...I sta cu, spakujemo se i ajd nazad za BG....Eto, to je to ukratko....ali zaistaaaaaa su vanzemaljci......[sm=bravo.gif
< Poruku je uredio margom -- 13.2.2015 18:30:20 >
|