|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
2.2.2015 12:29:22   
PalcicaBg
Mozda i ovaj mesec,ovih dana imam uz pa cemo videti ima li nade za ovulaciju.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1801
3.2.2015 18:26:29   
Lilika*
Margom dala sam im malo fore, pa sutra "stiskavac" ali imam problem sa ph nalazom posle histeroskopije. Ne znam o cemu je rec, predlazu eksplorativnu kiretazuuser posted image pa ne znam sta cu sada i gde. Devojke ako iko zna ista vise o ovome neka javi. Predpostavljam da nije bas sve ok sa rezultatom ali sestra me ubedjuje da je sve ok, pa zasto onda kiretaza user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1802
3.2.2015 22:18:38   
alex88
Lilka jesi li razgovarala sa dr koji ti je radio histero?Mozda je bilo polipa pa nisu sve ocistili i predlazu kiretazu,nije to nista opasno,al glupo je da sad nagadjamo najbolje da se posavetujes sa ginekologom,sta ti pise u odpusnoj listi i na ph nalazu?

(odgovor članu Lilika*)
Direktna veza do poruke: 1803
4.2.2015 10:11:17   
Lilika*
Alex veceras idem da se vidim sa dr i iskreno se nadam da nije nista strasno ali sam se ipak jako uspanicila.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1804
4.2.2015 12:30:20   
alex88
Ne plasi se,da je nesto ozbiljno zvali bi te odmah,pricam ti iz iskustva.Srecno veceras

(odgovor članu Lilika*)
Direktna veza do poruke: 1805
4.2.2015 22:43:39   
alex88
Lilka sta kaze doktor?

(odgovor članu Lilika*)
Direktna veza do poruke: 1806
5.2.2015 12:39:10   
Lilika*
Alex nisu dobre vesti user posted image Dr kaze da ph nalaz pokazuje predkancerogeno stanje ali posto nije on radio histeroskopiju i ne zna da li se to odnosi samo na polip ili i na deo septuma koji je otklonjen sada cekam da mi se javi dr koja je radila histero. Ako se i ona slozi pocecu sa terapijom koja bi na 6 meseci delovala atroficno na endometrijum, pa posle toga ponovo histeroskopija pa ce mo videti.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1807
5.2.2015 18:31:37   
alex88
Zao mi je,u potpunosti te razumem,mesecima sam se borila,prednost je sto imas kao mogucnost lecenje terapijom.Ja sam imala karcinom materice i jedino lecenje je bilo odstranjivanje,nisam pristala,verovala sam da cu dobiti sansu da budem majka.Na moju srecu lutajuci od dr do dr sam naisla na divnu doktorku iz Visegradske,jedina je pristala da mi pomogne na drugaciji nacin,predlozila je ponovo histero pa ako bude ista dijagnoza da probamo lecenje progesteronom.Dijagnoza je na srecu bila dobra,karcinoma nije bilo,i dobila sam zeleno svetlo za trudnocu.Kontrola je u Maju ,nadam se da se nece vratiti bolest.Budi mi hrabra,bori se,veruj i uspeces.user posted image

(odgovor članu Lilika*)
Direktna veza do poruke: 1808
5.2.2015 19:57:34   
Lilika*
Ooooo draga Alex rasplaka me. Hvala Bogu da se sve dobro zavrsilo, drzim palceve da u maju budu samo lepe vesti user posted image Trazicu i ja jos neko misljenje pa cemo videti. Ne predajem se ja tek tako.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1809
5.2.2015 20:07:09   
Lilika*
Naravno dr mi se danas nije javila a kada sam pozvala receno mi je da se slaze sa predlogom za terapiju koji je dao kolega. Naravno nisam dobila odgovor na to da li je ph nalaz za polip ili i deo septuma koji je otklonjen. Sestra mi, kada sam zvala, rece da misli da se samo polip salje na ph pregled ali meni nije logicno da sestra to zna a dr ne. Usput histeroskopija je radjena i debelo placena na privatnoj klinici i mislim da bi trebalo malo vise da se potrude kada su objasnjenja u pitanju. Strasno sta mi sve prezivljavamo.

(odgovor članu Lilika*)
Direktna veza do poruke: 1810
5.2.2015 20:09:02   
Lilika*
Alex nisam pronasla i ne znam da li si pisala opsirnije negde o svom problemu, mozes li mi molim te napisati koju si ti terapiju koristila, ili moram na drugu temu user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1811
5.2.2015 21:45:36   
alex88
poslala sam ti pp da ne ometamo temu

< Poruku je uredio alex88 -- 5.2.2015 21:46:02 >

(odgovor članu Lilika*)
Direktna veza do poruke: 1812
9.2.2015 21:01:45   
margom
Auuuu, nema me par dana i svasta se izdeasavalo....pa vidim ja nema Lilike da mi se javi na mob. sta je bilo sa fondom. E 'bem u misa, pa gde sad ulete taj problem, i sta im znaci to predkancerogeno stanje ? Jel postoji mogucnost da se proveri ta dijagnoza, eventualno u Narodnom frontu ili u Visegradskoj ? Ne mogu da verujem......A u stvari i mogu.....pa nije ni cudo kada nas u postupku za vantelesnu filuju konjskim dozama hormona.....a koliko se secam Lilika je prosla vec dva postupka, i ko zna kako je njen organizam podneo tolike doze hormona, svi smo razliciti.....Iskreno se nadam da ce sve proci lako i brzo, trudi se da se ne sekiras koliko god mozes, udri po tabletama selena i kupi pravu Aloju (moj tata je to koristio kada mu je nalaz ph polipa sa debelog creva bio predkancerogeno stanje, a za tri meseca koriscenja udarne doze aloje nalaz mu je bio kao kod bebe).... Javljaj nam sta si uradila...Veeeliki poljubac.......

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1813
12.2.2015 18:13:31   
margom
E pa drage moje, sutra je nas dan, idemo u VA na prve konsultacije. Nadamo se lepom prijemu jer smo se toliko naslusali lepih reci o celoj ekipi tamo. Citala sam da prvi razgovor sa doktorom traje oko sat vremena, i to je bas pohvalno, jer u beogradskim klinikama doktor vam se posveti citavih minut i trideset sest sekundi, i to onako leteci, bez da vas gleda u oci dok vam diktira sta da radite.....Drzite nam pesnice da sve prodje ok. user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1814
12.2.2015 22:45:30   
alex88
Srecno Margon,drzimo fige

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1815
12.2.2015 23:35:44   
Štetica
Srecno magrom,i da nam se sutra javis sa lepim vestima

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1816
13.2.2015 7:20:55   
Bebana17
Margom, čekamo te sa vestima, da ubrzo uđeš u postupak user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1817
13.2.2015 7:32:27   
Maraj
Margom dragauser posted image javljaj kako je proslo! Zelim ti da sto pre udjes u podtupak!

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1818
13.2.2015 8:10:50   
margom
Hvala drage, divne ste, ne znam sta bih bez vas...user posted image user posted image user posted image .....javljam cim se vratim, evo krecemo kolima za deset minuta.....ljubimmmm....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1819
13.2.2015 8:16:15   
wivern
Margom drzimo fige, pa da te uskoro gledamo i u trudnickim temama user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1820
13.2.2015 9:28:33   
PalcicaBg
Srecno Margom,da sto pre krenete u postupak! user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1821
13.2.2015 18:27:36   
margom
E pa zene moje drage ovako nesto se jos negde u Srbiji ne moze naci, apsolutno smo razdusevljeeeeni ekipom u Valjevu. Malopre stigosmo, pa da ukratko prenesem utiske. Bukvalno svi, od cistacice do doktora su predivni, nasmejani, predusretlji, zeljni da pomognu i izadju u susret...Najpre su nas docekale divne sestre Bilje, i pored ogromne guzve i puno posla, non stop nasmejane i spremne na zezanciju. A onda se pojavio dr Bane, ljubazan, prilicno duhovit, a o izgledu da ne pricam....prosto mi bese neprijatno da se kasnije skinem za UZ, bas je riba user posted image ....Prica je sledeca, najpre je ispitao mm, a onda presao na moju malenkost...Kao sto vec ranije pomenuh, ja imam 39 godinica, aliiiii.....moji rezultati, kako HSG, tako i UZ, a posebno hormoni, odgovaraju mnogo mladjoj osobi (skoro djevojci user posted image ), pa je doca bio u malom problemu kakav koktel da mi smucka hehhehhee......Nakon sto nas je pitao kada mi zelimo da krenemo sa postupkom (!?), sto je u Beogradu necuveno i nedozivljeno, odlucio je sledece...Nece mi dati ni najslabiju, ali ni najjacu stimulaciju, vec zlatnu sredinu, jer po godinama bi islo jako, ali po rezultatima slabo....Dobila dam od drugog dana sledeceg ciklusa Mikroginon, te da se javim cim dobijem user posted image , a onda u onom tamo ciklusu ce ici, citiram, CTX/Gonal II , Menopur I. Takodje rekao je da pripremin sveze briseve i sve neophodne krve pretrage, imam nabrojano sve. E sad, sto se tice histeroskopije....krenemo mi u razgovor o onom postojecem/nepostojecem polipu sa drugostepene, te mi predlozi on da odradimo odmah UZ...ja se grdna zagrcnuh, jer se naravno nisam pripremila za pregled u smislu depilacije itd.ali se oni samo nasmejase na to onako grohotom i ja sta cu, skocih na onaj sto....Kaze on, znate sta, nema ovde polipa, ima nesto kao oziljak ili nabor, ali nista sto bi ometalo VTO....e sad mozda bi i mogli vi da uradite histero, al gde sad da jurite to da organizujete, ma jok, nista.....Ja predlozih da platim privatno, al on kategoricki odbi tu ideju i rece mi, ajte vi kuci i uzivajte...Ja uskocih u gace i carape, umalo zaboravih da navucem suknju jer sam se zablejala u njega ko u spomenik, sestra se nakaslja da mi da do znanja da cu skoro gologuza u cekaonicu, tu ulete i embriolog Milica, opsta zurka na UZ, poce da narice nad svojom sudbinom jer ima bliznakinje koje joj jedu dusu, pa k''''o veli da mi bolje objasni zasto je bolje da mi smuckaju dva puta po jednu, a ne odjednom dve user posted image , ludilo, nas deset__ u ordinaciji, napakovali se ko sardine, samo jedina ja gologuza...I sta cu, spakujemo se i ajd nazad za BG....Eto, to je to ukratko....ali zaistaaaaaa su vanzemaljci......[sm=bravo.gif

< Poruku je uredio margom -- 13.2.2015 18:30:20 >

Direktna veza do poruke: 1822
13.2.2015 18:45:44   
Maraj
Bravo margom. Drago mi je da si zadovoljna i da imas poverenja u dr. To je vazan preduslov uspesnosti vtouser posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1823
13.2.2015 22:00:30   
PalcicaBg
Hehehe Margom,bas si me nasmejala.
Drago mi je da je sve proteklo u najboljem redu i da cete odmah u postupak.Srecno draga!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1824
13.2.2015 22:09:31   
Bebana17
Margom user posted image samo napred, da bude sve superiška user posted image

Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Začeće - 2. deo
video
Oplodnja jajne ćelije, nastavak videa.
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here