|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
13.2.2015 22:19:35   
margom
Hvala devojke puno, jos uvek sam pod utiskom.....Nego nesto danas prozborismo sa njima oko eventualnog boravka u VA pred kraj procesa, pa mi sada treba vasa pomoc, gde, kako , koliko.....naravno ako ste ostajale....Ljubac za sve.....

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1826
13.2.2015 23:04:21   
Lilika*
Margom imam ja neke devojke koje su bile tamo, pitacu sutra pa ti javljam user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1827
14.2.2015 8:13:05   
PalcicaBg
Margom mi smo putovali,vidim da si i ti iz Bg-a.Ako imate auto mislim da je nepotrebno boraviti tamo.Ja sam se lepse osecala kod svoje kuce.

(odgovor članu Lilika*)
Direktna veza do poruke: 1828
14.2.2015 10:43:46   
margom
Hvala Lili, ljubim te.....naravno da drzim fige da budemo zajedno u postupku..... user posted image
Palcice, i mi smo tako razmisljali, posebno sto smo juce isprobali i jedan (Ibarska magistrala, daleko joj lepa kuca) i drugi put (preko Uba i Obrenovca, poezija u odnosu na prvu opciju), i izracunali da nam treba nekih sat-sat i po do same bolnice, nista vise... A ako ti nije tesko i ako se secas, napisi mi kada ste krenuli sa odlascima zbog samog pocetka stimulacije i postupka, kako ste i koliko cesto isli, kada ste ujutru morali da budete tamo, da sracunam kada bi morali da krecemo sabajle....Nama je malo nezgodno sto samo ja vozim, suprug ne od kako je s''''''''ebao kolena, pa ne znam kako ce biti za aspiraciju, mada mi juce svi rekose da su bili sasvim ok posle nje i da nema problema da se vozi, posebno ako nije dug put. Mada posto vozim automatik, i to udobnog francuza, mogla bih skoro i da spavam i vozim hehehheee..... Mi od kuce (Zemun) imamo 98 km do tamo, pa mi je zaista glupo da ostajemo po hotelima itd. Ali moramo da imamo u rezervi za svaki slucaj neko mesto gde mozemo da banemo hehhehehhee....
I nesto malopre razmisljam, mi se juce sa docom i sestrama raspricali o svemu, od politike do vezenja goblena, al niko bre ne spomenu da li bi i koje sve vitamine trebala da pocnem da uzimam, znam za folnu kiselinu, ali citam da su zene krenule i sa onim prenatalnim mix-evima, pa neko ubacio i L-arginin, E vitamin u jacim dozama itd. Pominju cak i aspirin od pocetka stimulacije itd. i sad nisam pametna. Ja jedino sto jesam narucila jeste Aloja, ali to iz sasvim drugog razloga, posto sam mozda podlozna stvaranju polipa od hormonske terapije, zelim preventivno da je pijem, pa iz tog razloga pijem i konjske doze selena. Cula sam ovde i za neki recept od belog vina i rena, pa ako vam nije tesko podset_ite me kako to ide i za sta je tacno...to bi moglo i Liliki da koristi, ja je jurim ko gonic robova da uzima svasta nesto hehehe.....Leleeee, ja vas udavih, al sta cu kad me sad zanima svasta nesto, a vi ste mi naaaajveca podrska i pomoc.....Sve vas mLoooogooooo cmokimmm........

< Poruku je uredio margom -- 14.2.2015 10:50:20 >

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1829
14.2.2015 11:37:45   
PalcicaBg
Put preko Obrenovca i Uba je ekstra,mi samo njime idemo,nema guzve,milina.
Sto se tice odlazaka nesto sam zaboravila,ali evo koliko se secam napisacu.
Posle ispijenih mikroginona cekas ciklus i kad dobijes javis se 2dc,ako je sve ok pocinjes taj dan sa stimulacijom.5 dana od tada ides na prvi ultrazvuk.Onda posle toga ides na 2,3 dana,zavisi kako napredujes.Stimulacija moze da traje 7,a moze i 15 dana,zavisi kako ko reaguje.Onda ide stop i za 2 dana aspiracija.Posle aspiracije uglavnom drugi dan vracaju embrione.
Sto se vitamina tice davali su ogestan posle transfera,a od ostale terapije utrogestan,fraxiparin inekcije i pronizon ako procene da treba.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1830
14.2.2015 11:50:43   
margom
Ma put je stvarno extra, ona Ibarska je stvarno zasluzila naziv "magistrala smrti", budi bog s'nama, sve go' ludak vozi njome......
Bas ti hvala za retrospektivu, znaci puno, samo mi ne napisa kada ste ujutru morali da budete tamo za UZ i pretpostavljam vadjenje krvi? Ili ste imali neko klizno vreme od-do......

Direktna veza do poruke: 1831
14.2.2015 13:56:15   
PalcicaBg
Koliko se secam u 8,tako je bilo prosle godine,ne znam sada kako funkcionise,ja kad idem na uz za FET idem u 7 ujutru i ponekad i tada ima zenica za uz i vadjenje krvi.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1832
14.2.2015 14:50:39   
Maraj
Margom ja sam samo folnu od 5mg pila pre vto i sada. Neki dr ne savetuju te kombinacije vitamina pre 12 nedelje. Mislim da bi ti rekli da si trebala nešto da krenes da pijes. Moj ti je savet da im se prepustis u potpunosti. Kako ti kazu tako radi. Nemoj na svoju ruku nista menjati jer svi ti suplementi nisu naivni u kombinaciji sa nekim lekovima.

Direktna veza do poruke: 1833
14.2.2015 22:42:03   
Lilika*
Margom-moja big mamauser posted image . Hajde devojke ako iko zna taj recept sa renom neka javlja a ja cu da pijem sve sto predlozite-nema biranjauser posted image . A da, stigao mi je poziv za Valjevo, zakazano za 23.02..... Margom to je ono sto me je sinoc zbunilo, potpuno sam zaboravila da tu pise datum-valjda sam ocekivala poziv tel. ko ce ga znati. Inace jedva cekam da cujem sta ce taj nas dasa od dr da kaze o mom slucaju. Devojke drzite fige, Margom pogotovo, pa da vam i ja malo pricam o stimulaciji. Ljubiiiiim user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1834
14.2.2015 23:32:09   
margom
Jeeeeeeeeee Liliice user posted image user posted image user posted image ...bas mi je drago, to je taman kada prodje ovo drzavno lenstvovanje-praznovanje......cim prodje sledeci vikend, ti na put......i jedva cekam da cujem sta ce riba i po (user posted image ) da kaze na tvoj slucaj....odma' da ti kazem zeno da uradis domaci zadatak i pripremis se za pregled UZ, a ne ko ja, depilacija zakazana tek za ovu nedelju, sram me bilo....jbg nisam ocekivala pregled....user posted image .... A zene stvarno, dajte recopis za taj buckuris od vina-rena, da pijemo na vreme, ma ako treba i travu ima da pasemo, samo da bude user posted image , a bogami i zdravlja ! Ljubim Lilice, javljaj sta je bilo....user posted image user posted image user posted image .....
Maraj, poslusacu tvoj savet, samo folna kiselina i terapija za stitnu, plus selen i D3 takodje zbog stitne..... Ljubimmmmm......kako napredujes inace ?

(odgovor članu Lilika*)
Direktna veza do poruke: 1835
15.2.2015 18:45:26   
17 joka
devojke, svima u postupku zelim puno sreceuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1836
17.2.2015 17:25:36   
Štetica
magrom bas mi je drago da si odusevljena osobljem,stvarno su divni. A doca? Pa meni se osladilo da ga gledam pa sam i trudnocu vodila kod njega,a bogme me i porodio. I samo da vam kazem da je od retkih doktora koji postuje pacijenta,mm kad je otisao kod njega da ga casti uzeo je flasu pica a kovertu vratio,nije hteo ni da cuje za pare. Mada sam trudnocu vodila privatno kod njega.
Amuckalica ren-vino je najodvratnije nesto sto sam probala i koliko znam ona je za kandidu.
Ja sam posle postupka(martovski ciklus) pila kapi Farmaflora,kapi za miome i ciste,u aprilu dobila normalno i u tom ciklusu zatrudnela. E sad dal su kapi pomogle neznam. E da a nisam imala ni cista ni mioma,vec sam ih pila da izbacim silne hormone od stimulacije,one u sebi imaju konopljiku.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1837
17.2.2015 18:39:27   
margom
Auuuuu Stetice, sto si ti opasnaaaa......dobra ti je to ideja, mis'im sporad gledanja doce, da vodis i trudnocu kod njega, milina.....A da je najpre covek, oa tek onda doktor, to potpisujem, pa to se vidi na "Dobar dan" kada tek udjes u ordinaciju kod njega. Ustane, pruzi ruku i pozdravi se, idi begaj.......a sestre, ko da smo zajedno isle u skolicu, razbrbljale se odma' na raznorazne teme, samo sto recopise za razvlacenje pita nismo razmenjivali. Elem, dace bog da nam budu talija tako divni.... A sto se tice ove bljak mesavine, ja sam to ovde na forumu procitala da je za ciste-miome, a cenim i polipe, to mu dodje isto nepotrebna izraslina, ali nisam procitala da je i za kandidu....provericemo.....A te kapi se kupuju u apoteci ili u bio-spajzu ?
Inace kako si nam ti, kako napredujete? Poljubaccccc......

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1838
17.2.2015 18:42:57   
margom
Joko, hvala na lepim zeljama, uzvracam istom merom....poljubacccc......user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1839
18.2.2015 14:53:09   
Štetica
Magrom ja sam ih nasla u zdravoj hrani-Bio spajiz,a cena im je smesna,nesto oko 400din bocica koja traje 15dana.
Dobro sam,samo nestizem da visim na forumu kao pre,jbg imam bas zahtevno dete koje preko dana spava po sat ipo-dva iz 2-3puta.
A moja teorija je da ako vec moram da sirim noge ginekologu,nek bude lepo musko,a ne neka zena ili matora drtina.user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1840
18.2.2015 16:49:09   
margom
Stetice, citas mi misli, sto ne uzivati za sve pare hehehehe......user posted image
A da vas obavestim drage moje da je meni jutros stigla user posted image , doduse malo poranila nekih dva dana, i od sutra krecem sa Mikroginonom. Posto sam ovde na forumu citala da puno zenica uzima isti pred spavanje, da bi izbegle nezeljene propratne efekte, htedoh da as priupitam jel to ok? A pitam jer je teta u apoteci rekla da se uzima ujutru posle jela.......a ja tu vec zamisljam sebe kako na pola dana davim mm i uzu familiju, taman kad Mikroginon-ce pocne da deluje negde oko rucka.....Sta vi mislite, jel mogu da ga progutam oko 21-22h uvece? I da, koliko se to dugo uzima, ceo mesec ili 21 dan, trebam li ocekivati jace krvarenje sada kada pocnem sa njim? Uhhh, udavih vas, sorryyyyyy.....user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1841
18.2.2015 19:05:23   
alex88
Margom slobodno ti uvece popi,ja sam bar uvece pila a i dosta devojaka sa foruma,uglavnom se pije 21 dan,ali kad se javis u valjevo da si dobila reci ce ti do kad pijes,a ciklus posle kontracepcije je oskudniji.Srecan pocetak i da bude uspesan.user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1842
26.2.2015 12:47:16   
MakiB
Ja izdajem stan u Valjevu za VTO i ovde na forumu ima devojka koje su već bile tamo :) Ako nekom treba javite se.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1843
3.3.2015 11:21:51   
margom
Devojke, evo mene nakon 12 dana uzimanja Mikroginona....muz i zivina (dva psa) su i dalje na broju, nepovredjeni od strane moje malenkosti...Sto se tice propratnih "efekata", ne mogu reci da ista osecam, e sad, da li je to dobro ili ne, bog ce ga znati...Kao sto je i dogovoreno, Valjevu sam javila kada je poceo prosli ciklus, bas na drugi dan kada sam krenula sa Mikroginonom. Sestra mi je odmah rekla da cu ga sigurno piti vise od jedne kutije, tj. duze od 21 dan, ali mi ne rece zasto, i da se cujemo za nekih skoro mesec dana, te da posto sam planirana za neku srednje jaku stimulaciju, necu imati jos neku kontrolu pre pocetka cele price. E sad, pitam ja vas iskusnije i pametnije od mene, sta je sve to znacilo, da li pijem duze Mikroginon zato sto cekam na druge zenice tj. zato sto oni prave grupe ili iz nekog drugog razloga. Isto tako me zanima, kada ja u sustini krecem kod njih na UZ i po stimulaciju, pre sledece user posted image ili kada dobijem.... Cisto da bi znala da planiram....mada sada ne znma ni kada cu dobiti sledecu user posted image , da lu ce produzeno pijenje kontracepcije odloziti malo pocetak ciklusa ili ce biti kao i do sada na 25-26 dana...Nista bre ne znam, ko tele......user posted image Sve vas ljubim i pozdravljam.....

(odgovor članu MakiB)
Direktna veza do poruke: 1844
3.3.2015 16:25:15   
JACIKA77
margom sta su ti rekli kada si im javila da si dobila i da pocinjes microgynon...ja sam pocela 26.2 i rekli su mi da cu ga koristiti do 22.3,da ci morati da dokupim jos jednu kutiju za 3 tablete...rekli su mi i da cu odprilike 16.3 ici kod njih na kontrolu i da mi daju bocke diferelin

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1845
3.3.2015 16:56:07   
Skijasica
Margon,
ne sekiraj se sto duze pijes tabletice. Sigurno prave grupu, pa cekas druge zenice. (ja sam u prvom postupku pila mesec i duze dana, jer me uhvatila Nova godina, Bozic). Ne mozes dobiti ciklus sve dok ne prestanes da pijes mikroginon. Oni ce napraviti semu tvoje stimulacije i javice ti. Ako si na dugom protokolu poceces, verovatno sa diferelinom nekoliko dana pre nego sto prestanes da pijes mikroginon i dobijes. Onda kada dobijes, drugi dan ce ti ukljuciti ostale injekcije(stimulaciju). Ako si na kratkom protokolu onda ces kada prestanes piti mikroginon dobiti , otprilike za jedno 2-3 dana i od drugog dana ciklusa poceti stimulaciju. U kratkom postupku ne primas diferelin pre ciklusa. Zvace te oni za koji dan da ti jave semu tvoje stimulacije. Samo opusteno.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1846
3.3.2015 17:31:58   
margom
Hehehee, devojke moje drage, ja ih prizvala danas svojim pisanjem......nije proslo pola sata od kada napisah poruku ovde, zvoni mi telefon. Kazu da produzim sa jos dodatnih pet tableta Mikroginon i da pijem do 15.3. a da kod njih dodjem 20.3. u 8h ujutru na vadjenje krvi i ostalo. Nisu pominjali diferelin, pa cenim da sam na kratkom protokolu. Skapirala sam i ja da prave grupice, ali nema veze, ne smeta nista. I da, pitali su me za briseve, a ja rekoh da sam zakazana u Frontu sada za petak i da cu im javiti rezultate sledece nedelje. Rece mi sestra Bilja da planiram da nakon ovog dolaska 20.3. ponovo dodjem za 5-6 dana i onda sve cesce......Eto to je to za sada....Ja iskreno da kazem jos nemam neki osecaj frke ili mozda jos nisam ni svesna da se bas priblizilo hehheheeee.......Cenim da bi sve trebalo da bude gotovo tamo oko 2-3. aprila, ako dobro racunam.......Hvala vam punoooo na podrsci i odgovorima, zlatne ste, sve vas ljubim i grlim.....
Jacika77 pa mi smo u istoj grupi izgleda, samo sam ja na kratkom protokolu, pa zato idem tek 20.3. kod njih.....Jel tebi ovo prvi pokusaj, sta je problem kod vas?

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 1847
3.3.2015 17:39:36   
JACIKA77
Mislim da ces ti pre mene zavrsiti jer ja pijem microginon do 22.3 i odprilike stimulacija ce biti 27.3 s tim sto od 16-17.3 primam bocke diferelin,tada su mi rekli da cu trebati da dodjem do njih u Valjevo...radila sam jednu privatno o svom trosku u decembru 2013,nazalost nije uspela a sada sam prvi put o trosku drzave pa mi je sve ovo nepoznato...jedini problem koji imamo je to sto su mi odstranjena oba jajovoda ostalo je sve ok i kod mene i kod mm...meni niko nije pominjao nikakve briseve da treba da odradim user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1848
3.3.2015 18:02:16   
margom
Kako nisu pominjali, jedino ako su ti brisevi vazeci, mada sam shvatila da ipak traze da cervikalni i vaginalni budu svezi...pogledaj onaj izvestaj sa prvih konsultacija, doktor je sigurno napisao sta moras da spremis od rezultata....Meni je i napomenuto da briseve moram da imam sveze, a da pred postupak odradim i odredjene krvne pretrage, pa su mi i to napisali u izvestaju.Ti si iz BG ? Sta planirate za boravak tamo u vezi postupka?
A videcemo se valjda tamo na nekom UZ, mozda padne i neka kafica hehehheheee......

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 1849
3.3.2015 18:12:24   
JACIKA77
Ne pise mi nista u vezi toga,napisao mi samo da obavim konsultacije endokrinologa tsh mi bio 2.8 pa da ga spustim ispod 2 i da uradim histeroskopiju...to sam uradila i poslala im faksom i sestra me zvala da mi kaze da je dr Bane rekao da sa februarskim ciklusom krecem da pijem microginom...sada gledam po papirima cervikalni i vaginalni sam radila 27.10. a i radila sam sada u januaru zbog histeroskopije ali nemam kod sebe uzeli su mi u bolnici

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Začeće - 2. deo
video
Oplodnja jajne ćelije, nastavak videa.
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Zatrudnjivanje nakon HSG-a
bbubica

Da li je za vas HSG bio uspesan put u zatrudnjivanju?

Da (33%)

Ne (47%)

U istom ciklusu (13%)

Sledeci ciklus (7%)

Ukupan broj glasova: 15

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here