margom
|
Hvala Lili, ljubim te.....naravno da drzim fige da budemo zajedno u postupku..... Palcice, i mi smo tako razmisljali, posebno sto smo juce isprobali i jedan (Ibarska magistrala, daleko joj lepa kuca) i drugi put (preko Uba i Obrenovca, poezija u odnosu na prvu opciju), i izracunali da nam treba nekih sat-sat i po do same bolnice, nista vise... A ako ti nije tesko i ako se secas, napisi mi kada ste krenuli sa odlascima zbog samog pocetka stimulacije i postupka, kako ste i koliko cesto isli, kada ste ujutru morali da budete tamo, da sracunam kada bi morali da krecemo sabajle....Nama je malo nezgodno sto samo ja vozim, suprug ne od kako je s''''''''ebao kolena, pa ne znam kako ce biti za aspiraciju, mada mi juce svi rekose da su bili sasvim ok posle nje i da nema problema da se vozi, posebno ako nije dug put. Mada posto vozim automatik, i to udobnog francuza, mogla bih skoro i da spavam i vozim hehehheee..... Mi od kuce (Zemun) imamo 98 km do tamo, pa mi je zaista glupo da ostajemo po hotelima itd. Ali moramo da imamo u rezervi za svaki slucaj neko mesto gde mozemo da banemo hehhehehhee.... I nesto malopre razmisljam, mi se juce sa docom i sestrama raspricali o svemu, od politike do vezenja goblena, al niko bre ne spomenu da li bi i koje sve vitamine trebala da pocnem da uzimam, znam za folnu kiselinu, ali citam da su zene krenule i sa onim prenatalnim mix-evima, pa neko ubacio i L-arginin, E vitamin u jacim dozama itd. Pominju cak i aspirin od pocetka stimulacije itd. i sad nisam pametna. Ja jedino sto jesam narucila jeste Aloja, ali to iz sasvim drugog razloga, posto sam mozda podlozna stvaranju polipa od hormonske terapije, zelim preventivno da je pijem, pa iz tog razloga pijem i konjske doze selena. Cula sam ovde i za neki recept od belog vina i rena, pa ako vam nije tesko podset_ite me kako to ide i za sta je tacno...to bi moglo i Liliki da koristi, ja je jurim ko gonic robova da uzima svasta nesto hehehe.....Leleeee, ja vas udavih, al sta cu kad me sad zanima svasta nesto, a vi ste mi naaaajveca podrska i pomoc.....Sve vas mLoooogooooo cmokimmm........
< Poruku je uredio margom -- 14.2.2015 10:50:20 >
|