|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nedostatak sexa u braku
26.12.2010 13:59:40   
Anoniman
tijana je vec pisala da finansijski potpuno zavisi od njegauser posted image , zato sam je i pitala da li moze da ocekuje neku pomoc od roditelja...

(odgovor članu Brana)
  Direktna veza do poruke: 176
26.12.2010 14:29:44   
tijana86
Drage moje finansijsku pomoc nemam od koga da trazim.Meni je strasno to sto ja cutim nisma kao zene koje zvocaju nego je kako on kaze.Drage moje hvala vam na podrsci, ali ja stvarno ne znam sta da radim, da idem u savetovaliste ili sta vec. Cak nece vise ni cigarete da mi kupuje , a kad pojedem nesto sto je navodno kupio za dete izadje mi na nos!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 177
26.12.2010 14:35:28   
indy_25
Ma smrsaj mu u inat i sredi se posveti vrijeme sebi. A onda ga ostavi i nadji posao i sama zivi. Sve sto se hoce moze se. Mislim da je krajnje okrutan i bezobrazan prema tebi.

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 178
26.12.2010 14:45:05   
Brana
IZVORNA PORUKA: indy_25

Ma smrsaj mu u inat i sredi se posveti vrijeme sebi. A onda ga ostavi i nadji posao i sama zivi. Sve sto se hoce moze se. Mislim da je krajnje okrutan i bezobrazan prema tebi.

slazem se!user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 179
26.12.2010 14:45:18   
Verus
tijana! ne znam sta da kazem...bezobrazan je, to stvarno nije u redu...evo otisla je sa sajta...bas su konji ti  muskarci nekada!!!!! Grrrrrrrrr ja bih njega sad tukla-a bas nisam neki agresivan tip!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 180
26.12.2010 15:03:54   
Anoniman
ja se slazem sa indy i branom.
nego, je l on oduvek bio takav ili?

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 181
26.12.2010 15:18:00   
Iwana87
kseno ako je on oduvek takv onda je ona nije pametna da se udala za nekog takvog.Svima nama odgovaraju druge stvari,ali njoj ocigledno ovo smeta,pa se nadam da nije bio takav,ili se pravio da nije takav do sada.
\Zeno to je zlostavljanje.Psihicko ali zlostavljanje,Probaj sa njim da razgovaras lepo o svemu da vidis da li ce da se promeni nesto.Ako se ne promeni nista onda neznam sta da ti kazem.
Na tvom mestu ja nebih ostala sa njim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 182
26.12.2010 15:39:19   
Maryna1
i meni izgleda da problem oubste ne u visku kg. Imam drugaricu koja posle porodjaja 6-7 mes nije mogla da se vrati u svoju normu, pa muz nju maltretirao, a kad je ot nervozi puno smirsala i to za neki 2 meseci, muz njoj je rekao da je mnogo mrsava i njemu to ne svidja! sad ona pokusava da ponovo ugoji!!! izgleda da to samo neki izgovor, samo da traze neke mane, i izzaziva kompleksi!!!

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 183
26.12.2010 17:35:44   
Olga75
Tijana , on tebe zlostavlja i najvaznije je sad da dobro razmislis kako ces. Sigurno i kod vas postoji neko savetovaliste ili neka NVO koja pomaze zenama u slicnim situacijama. Na zalost od psihickog do fizickog zlostavljanja je mali korak , mada ne znam koje je gore osecati se bezvredno ili dobiti batineuser posted image . Mozda da porazgovaras sa svojima da ti pruze neku podrsku , ne znam sta da ti kazem.
Sta god da odlucis vazno je da odluka bude tvoja i da ostanes dosledna sebi . U svakom slucaju imas moju podrsku user posted image
PS. na forumu mrsavljenje imas nekoliko dijeta i sigurno ce ti neka pomoci da izmrsavis i osecas se bolje

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 184
26.12.2010 18:12:25   
Anoniman
A zašto se ovo piše u temi o nedostatku sexa u braku? Ne pametujem, nego pitam: jel povezano?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 185
26.12.2010 19:55:15   
tijana86
Drage moje on je mene u zvezde dizao. Cak mi je priredio i iznenadjenje u emisiji?sve za ljubav. I sve je bilo divno, prelepo, imali smo normalan ma savrsen odnos kao na filmu, i od kada sam ostala trudna i ugojila se kraj. Spavao je sa mnom za ove dve godine od kad iamamo dete pa ne vise od 15-20 puta. Uzas

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 186
26.12.2010 20:04:40   
Maryna1
Tijana draga, mozda ne bi trebalo da pitam, pa ako vec pricamo o tome, mozda on vara tebe?

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 187
26.12.2010 20:06:02   
Verus
strasno, bas je povrsan.  Ne znam kako ne misli na to da si mu podarila dete....da li ga volis?
IZVORNA PORUKA: tijana86

Drage moje on je mene u zvezde dizao. Cak mi je priredio i iznenadjenje u emisiji?sve za ljubav. I sve je bilo divno, prelepo, imali smo normalan ma savrsen odnos kao na filmu, i od kada sam ostala trudna i ugojila se kraj. Spavao je sa mnom za ove dve godine od kad iamamo dete pa ne vise od 15-20 puta. Uzas

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 188
26.12.2010 20:11:42   
Brana

Strasnoo!user posted image
Ocigledno mu je samo izgled bitan i nista vise a to samo govori da takav covek nije za porodicu,vec samo za period kada je njemu lepo a za druge ga ne briga,samoziv je!user posted image

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 189
26.12.2010 20:16:13   
Brana
IZVORNA PORUKA: Maryna1

Tijana draga, mozda ne bi trebalo da pitam, pa ako vec pricamo o tome, mozda on vara tebe?

Iskreno to sam i ja pomislila!user posted image

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 190
26.12.2010 20:21:10   
indy_25
Mislim da to ne treba pitati to je ocigledno da je vara i sigurno te ne voli Tijana dodji sebi molim te. Tvoj je muz takav bezobraznik i stvarno svasta bi napisala al opet necu da ga vrijedzam. Vidi se da si ti neka mirna zenica ali moras postati jaka hoces da te pshicki ubije u pojam pa da razmisljas o suicidu. Ne  draga ne treba ti to nije te vrijedan shvati to. Samo prije svega smrsaj pokazi mu da mozes i sutni bezobraznika. Samo ti malo volje treba hajde molim te radi sebe uradi nesto.

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 191
26.12.2010 20:29:15   
indy_25
Vjeruj mi da sam se tako iznervirala sada. Toliko sam osjetljiva kada su zene zlostavljane bilo da je psihicki ili fizicki od sttrane partnera valjda zato sto sam to sve prozivila i prosto se jezim kad cujem tako nesto. Vjeruj mi da mogu uzela bih te kod sebe sa djetetom i pomogla ti . Cijelo vrijem edok si na pocetku pisala mislila sam da ti nesto u sali kaze ali danas sam vidjela da ti stvarno imas problem koji ako hoces mozes da rijesis i da budes sretna ili da trpis psihicko zlostavljanje.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 192
26.12.2010 20:30:49   
indy_25
I moram reci Olga bila si u pravu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 193
26.12.2010 20:31:11   
Anoniman
tijana, stvarno ne bih da ti pametujem, jer svako najbolje zna svoj zivot i ljude oko sebe.
ako je stvarno tezina toliki problem - smrsaj, ali nemoj ostati na tome. kad smrsas potrudi se da uradis i druge stvari za sebe - tipa trazenje posla kako bi imala i neku svoju sigurnost, a samim tim i vise samopouzdanja. nadji nacin da postanes, ako ne potpuno, onda barem nekim delom nezavisna. i nemoj da ocajavas, nista ne moze preko noci, trebace ti vremena, ali nemoj odustati, zbog sebe i svog deteta. a ako se tm dozove pameti - ok, a ako ne - imaces bar prostora da nesto poduzmes.

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 194
26.12.2010 20:33:23   
Anoniman
Tijana,meni nije jasno to sto si relativno skoro pisala da ti i tvoj muz bas zelite drugo dete,ali se ti plasis da se ne probudis iz anestezije,a sada citam ovo.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 195
26.12.2010 20:36:27   
indy_25

Drage moje finansijsku pomoc nemam od koga da trazim.Meni je strasno to sto ja cutim nisma kao zene koje zvocaju nego je kako on kaze.Drage moje hvala vam na podrsci, ali ja stvarno ne znam sta da radim, da idem u savetovaliste ili sta vec. Cak nece vise ni cigarete da mi kupuje , a kad pojedem nesto sto je navodno kupio za dete izadje mi na nos!

Ma kad sam ovo procitala sve mi je jasno nije tu u pitanju ni mrsanje ni nista drugo po mom misljenju ne voli je. I ovo je sto rece Olga stvarno zlostavljanje.

Kseno lijepo si joj napisala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 196
26.12.2010 20:37:10   
indy_25
IZVORNA PORUKA: Cindarella

Tijana,meni nije jasno to sto si relativno skoro pisala da ti i tvoj muz bas zelite drugo dete,ali se ti plasis da se ne probudis iz anestezije,a sada citam ovo.user posted image

Ja to nisam vidjela gdje je to pisano ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 197
26.12.2010 20:38:03   
Anoniman
http://www.ringeraja.rs/forum/Drugi_carski_rez/m_546347/tm.htm

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 198
26.12.2010 20:41:17   
indy_25
E pa sad ni meni nista nije jasno Cind.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 199
26.12.2010 20:43:43   
Maryna1

Kseno lijepo si joj napisala user posted image user posted image user posted image
[/quote]
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

Anketa

Мама дечака.
пеперутка16

Да ли сте ставили пенис/скротум/курку ваших дечака лицем нагоре пре него што сте их повили? И ако јесте, зашто?

Click Here