Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 2.12.2013 13:51:10
|
|
|
|
pandina
|
Ja bas i nisam ljubitelj Sare, ali mislim da su je juce ostetili, pa mogu reci i ponizili. Bila je fenomenalna. Mene retko sta moze da iznervira na TV-u, bas mi nesto tesko palo to Ivanovo propovedanje. Fuj! Nisam ga nikada volela, a sada sam videla da je los covek. Iydeklamovao je ono sto je pripremio kod kuce da kaze, verovatno kao i izjavu da ce dati 100 000 din maloj Uni. Bilo mi je bez veze to pominjanje cifre, ne volim humanost zarad drugih ciljeva. Sve u svemu za Ivana
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 3.12.2013 10:21:17
|
|
|
|
big mum
|
Emisiju sam gledala po prvi put i to na nagovor moje sestre. Mene Sarin nastup uopšte nije dojmio.Niti glasom ni scenskim nastupom.Sve mi nekako u silu odrađeno.Ne znam kakva je bila u predhodnim epizodama ali ovo zadnje mi je baš bezveze. Najbolji scenski nastup imali su Aleksa i Tamara (mada je Tamara malo lošija)svaka im čast trebalo je ono odigrati.Pjevanje dosta lošije. Goca nije loša ali i nije za pobjede. Knez je dobro otpjevao,a Boris me je nasmijao do suza.Pravi je showman
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 21:02:03
|
|
|
|
dijana1*
|
Cini mi se da je veceras gost Natasa Bekvalac? Gleda li jos neko
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 21:05:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja spremna, čekam
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 21:29:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Hahhahahhahhahhahahhahhahahahha, Boris, hahhahhahahhaha!
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 21:31:34
|
|
|
|
dijana1*
|
Boris je car
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 21:39:32
|
|
|
|
Milica cica
|
A ova Sneki meni nikako ne peva, šta znam......
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 21:42:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Prosto joj ne leži pop i rok, uvek vuče na narodnjake, šta god da peva
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 21:45:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Ali zaista Sneki izgleda sjajno, imajmo u vidu da žena ima 46 godina, prema tome, svaka čast. Naravno ovaj šou ne ocenjuje izgled ali eto, samo konstatujem činjenice.
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 21:47:03
|
|
|
|
Milica cica
|
A što se izgleda tiče, svaka pohvala, to stoji.
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 21:54:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Aaaaaa kilibardaaaaaa
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 21:55:20
|
|
|
|
dijana1*
|
Ana kao i uvek odlicna
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 22:00:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Da, Ana . Ja uopšte nisam znala da ona zna da peva, pravo mi je otkrovenje..
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 22:12:15
|
|
|
|
dijana1*
|
Ani pod hitno treba dobra pesma! E Sara ako veceras ne pobedi onda nikada ni nece. Ivan je bas zbrzio pohvale na brzaka
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 22:13:59
|
|
|
|
dunja RR
|
Sara mi je večeras dobra, prvi put.
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 22:30:27
|
|
|
|
dijana1*
|
Hahahahaha vidi Kneza molim te
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 22:36:07
|
|
|
|
dunja RR
|
gde je Knez, jel sam ja prespavala taj deo? stvarno, jel bi o Knez?
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 22:42:54
|
|
|
|
Milica cica
|
A dobro su ih maskirali
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 22:44:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Ahahahahaha Zwljko je vrh imamo i Sojica Veceras je ubedljivo najbolja emisija
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 22:46:09
|
|
|
|
Dani.kv
|
Knez je otkinuo
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 22:47:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Dijanče, kod nas je tek sada Knez bio, Željko još nije, izgleda da kod vas u BIH ide emisija 10 minuta ranije u odnosu na Srbiju (zbog reklama logično, kod nas ih ima više), sada sam skapirala IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Ahahahahaha Zwljko je vrh imamo i Sojica Veceras je ubedljivo najbolja emisija
< Poruku je uredio dunja RR -- 7.12.2013 22:48:11 >
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 22:51:28
|
|
|
|
dunja RR
|
I jeste, najbolja je emisija ubedljivo
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 22:52:55
|
|
|
|
dijana1*
|
Moguce Dunjci ovde ima malo reklama. Ja cu da vas izvestavam Veceras je emisija ubedljivo najbolja, kostimi su extra i mnogo su smesni
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 22:58:49
|
|
|
|
vikiveki
|
Sneki večeras predivno izgleda...Nisam stigla da odgledam sve nastupe od početka,videla sam samo Aleksu J. i duo Tamare i Sare,naravno i sada Kneza i Gocu,večeras još nemam favorita...videću do kraja
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 7.12.2013 23:24:33
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Da, Ana . Ja uopšte nisam znala da ona zna da peva, pravo mi je otkrovenje.. Ana je nekada pevala u jednoj pop grupi Energija (poznavala sam frontmena) i posle raspada je prešla u narodnjake (a valjda tu leže pare jbg) KLIK
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.