Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 29.8.2014 8:20:20
|
|
|
|
mali_mis
|
Hvala Klarita Cim saznam vest, javljam.
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 29.8.2014 14:12:21
|
|
|
|
pipi_coco
|
Molim gđu vidovitu Klaritu da uzme i moj predmet u rad Ja 24.04.1984. , mm 15.08.1977. godine missed/kiretaža 2013. godine Curici ili djecaku da se nadamo ovih godina
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 29.8.2014 14:54:03
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: pipi_coco Molim gđu vidovitu Klaritu da uzme i moj predmet u rad Ja 24.04.1984. , mm 15.08.1977. godine missed/kiretaža 2013. godine Curici ili djecaku da se nadamo ovih godina pipi_coco, nadam se da si procitala vazne uslove koriscenja mojih vidovitih sposobnosti pre nego sto si zatrazila da ti racunam Elem, ukoliko bi zabebila ovih dana, rodila bi devojcicu, i devojcica je do 2017., onda od avgysta 2017.do aprila 2020. je decak...
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 29.8.2014 15:01:11
|
|
|
|
pipi_coco
|
Hvala Klarita. Nisam procitala upssss, mislila sam se izvuc sa malo mita i korupcije Castim te u avgustovskoj biRRtiji
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 1.9.2014 12:27:13
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Klari srce, Chipsy mi već računala, ali ajd sad i ti pliz, pliz lepo pliiiiz ja 22.10.1983. mm 02.02.1983. Bebitu smo napravili sad u julu Po mome, ce ispunis muzu zelju! Ali da ne trazim, idem caskom da proverim za zace, molim te samo napisi da li se poklapa racunica sa Chipsinom?
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 1.9.2014 12:29:31
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ja sutra oko 18h imam UZ pa mozda saznamo pol, javljam ako je Klarita pogodila da je decak
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 1.9.2014 12:29:49
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: zece Ja 22 11 1984 mm 28 02 1977 sta ce biti nase prvo dete Vase prvo dete bice vasa najveca sreca i bogatstvo...a, sada cu da probam da pogodim da li je decak ili devojcica.... Ukoliko je zaceto ove godine, pa sve do 2020. devojcica Klari, ja slucajno pogledala za zece, pa mi se ne uklapa. Valjda ako se zacne beba posle 22.11 bice devojcica jer mama tada puni 30, a posto ce zece sad u septembru na vto po mome bi trebalo decak Juuuuu, u pravu si, permutovala sam rodjendane...Javite zeni, novac vracam, moja greska
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 1.9.2014 12:30:20
|
|
|
|
lesica
|
Znači, obema vam se poklapa računica Kikikikiki, Lenka će zasad da ostane uskraćena za batu, ali će tata da se raduje Tenks drage
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 2.9.2014 21:29:59
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Klarita, vec sma rekla na drugoj temi ali da ti odam priznanje zvanicno i ovde, pogodila si sto se mene tice...!! decak je!
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 2.9.2014 22:58:26
|
|
|
|
serpica
|
Klarita ja kako sam racunala ova moja deca nisu tako trebala da ispadnu aj molim te ako ti nije tesko izracunaj ti,mozda sam ja negde pogresila,i usput mi kazi kakve su mi prognoze do kraja godine. Ja 03.01.1980 mm 11.09.1978. prvo dete zaceto u maju 2004 drugo u februaru 2008 trece u decembru 2012 Hvala unapred
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 2.9.2014 23:03:26
|
|
|
|
Dada81
|
Ipo,bravo za deckica,a i Klaritu KLarita imas ''zahvalnicu''od mene na prosloj strani.Mislim ,znam da od toga nemas kinte ali ako bude devojana kada navalimo ,medju prvima ces znati
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 2.9.2014 23:57:53
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: serpica Klarita ja kako sam racunala ova moja deca nisu tako trebala da ispadnu aj molim te ako ti nije tesko izracunaj ti,mozda sam ja negde pogresila,i usput mi kazi kakve su mi prognoze do kraja godine. Ja 03.01.1980 mm 11.09.1978. prvo dete zaceto u maju 2004 drugo u februaru 2008 trece u decembru 2012 Hvala unapred O serpice, kod tebe ima dosta da se racuna, a ja samo sto sam pojela plazmu i mleko...idem na pus pauzu pa se vracam, inace ce "padne sistem"
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 2.9.2014 23:59:38
|
|
|
|
Anoniman
|
meni si bese prorekla devojcicu, ja 1.6.1990, mm 8.9.1980.? proveri to tamo pre pada sistema una 6.11.2011.
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 3.9.2014 0:15:40
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: serpica Klarita ja kako sam racunala ova moja deca nisu tako trebala da ispadnu aj molim te ako ti nije tesko izracunaj ti,mozda sam ja negde pogresila,i usput mi kazi kakve su mi prognoze do kraja godine. Ja 03.01.1980 mm 11.09.1978. prvo dete zaceto u maju 2004 drugo u februaru 2008 trece u decembru 2012 Hvala unapred O serpice, kod tebe ima dosta da se racuna, a ja samo sto sam pojela plazmu i mleko...idem na pus pauzu pa se vracam, inace ce "padne sistem" ,Za Tomu se ne poklapa, a za devojcice lepotice nase se poklapa Ako ces da verujes za cetvrto, ukoliko ne stigne vesticara (bese (ne) ocekujes je ovih dana) onda je devojcica, a vec od sledeceg meseca decak sve do 2017.
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 3.9.2014 0:31:31
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama meni si bese prorekla devojcicu, ja 1.6.1990, mm 8.9.1980.? proveri to tamo pre pada sistema una 6.11.2011. UM, ja mislila da si ti '85. i uvek se pitala kako dobro i mlado izgledas, a isto smo godiste...kad ono ti mladja 5 godina...uffffff, sad mi je lakse Po mojoj racunici Una je trebala da bude decak a drugo dete ce biti devojcica ukoliko ga bude do 2016.godine kasnije je decak
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 3.9.2014 9:04:21
|
|
|
|
Anoniman
|
ahhahahhahah hvala na kompliment, sta hoces , ni ti nisi za bacanje ja sam mislila da si 88 .... Cccc kako je moglo da bude pogresno za moju cerku ahhahha videcemo, videcemo sta ce biti ako bude, hvala ti velika prorocice Klarita
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 3.9.2014 9:14:41
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: serpica Klarita ja kako sam racunala ova moja deca nisu tako trebala da ispadnu aj molim te ako ti nije tesko izracunaj ti,mozda sam ja negde pogresila,i usput mi kazi kakve su mi prognoze do kraja godine. Ja 03.01.1980 mm 11.09.1978. prvo dete zaceto u maju 2004 drugo u februaru 2008 trece u decembru 2012 Hvala unapred O serpice, kod tebe ima dosta da se racuna, a ja samo sto sam pojela plazmu i mleko...idem na pus pauzu pa se vracam, inace ce "padne sistem" ,Za Tomu se ne poklapa, a za devojcice lepotice nase se poklapa Ako ces da verujes za cetvrto, ukoliko ne stigne vesticara (bese (ne) ocekujes je ovih dana) onda je devojcica, a vec od sledeceg meseca decak sve do 2017. Jedino objasnjenje za Tomu je da su ga zamenili u bolnici mada je od d****a odsecen mm Mnogooo ti hvala,iskreno ja bih jos jednu devojcicu ali ako je sudjeno da Toma dobije drugara nemam nista protiv.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 10.9.2014 12:25:17
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: adulence Vase godine podelis sa 7 i kome ostane manji ostatak njegova je krv mladja...znaci ti 21:7=3 a tm 27:7 stara mu je krv 6 godina Ček, ček... Ja 28/7=4 mm 31/7= 4,4 Jbg, jednako smo matori Izračuna li mi ko ovo? Ovo je jako važno, jer od sledećeg mjeseca planiram da pravim bebu. A ako bude dječak, ja sa 4 muškarca u kući mogu samo da se obesim o prfo krifo drfo
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 10.9.2014 12:27:55
|
|
|
|
vonavoj
|
jabudic,pa to su divne vesti!
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 10.9.2014 12:29:35
|
|
|
|
jabudic
|
Hvala Von, samo još da mi neko da recept za djevojčicu
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 10.9.2014 12:31:54
|
|
|
|
vonavoj
|
mogu mm da ti posaljem! ili da dodjete kod mene u kucu,jer kod mene se prave samo devojcice..nas tri sestre,evo i ja vec drugu cerku..a sestre imaju sinove (ne zive kod nas)
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 10.9.2014 12:32:48
|
|
|
|
vonavoj
|
inace,klarita je rekla da nosim decaka,bice vrhunac da se porodim i bude decko,a sve spremila za devojcicu...da su dr pogresili!
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 10.9.2014 12:36:49
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj mogu mm da ti posaljem! ili da dodjete kod mene u kucu,jer kod mene se prave samo devojcice..nas tri sestre,evo i ja vec drugu cerku..a sestre imaju sinove (ne zive kod nas) Ja bih ako može da ne mjenjam muža, nešto sam se navikla, godine su to
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 10.9.2014 12:37:59
|
|
|
|
bubulence
|
jabudice pa svejedno ces ici na cetvrto
|
|
|
|
RE: Računanje pola po starosti krvi 10.9.2014 12:38:48
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: bubulence jabudice pa svejedno ces ici na cetvrto How yes no
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciTumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.