|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Koriščenje antibiotika u 3.tromesečju
16.9.2009 15:56:05   
BiBi81
Nadam se da ne otvaram duplu temu... nisam je primetila među postojećim. Elem, doktorica mi je prepisala terapiju antibioticima, tačnije Alfacet 500 mg i povidon jod vaginalete za borbu sa bakterijama koje su me spopale user posted image   a pronađene su u cervikalnom brisu. Ne znam da li je u meni problem što sam suviše skeptična, ali sam zbog ličnog utiska da mi je suviše olako prepisala ovakvu terpiju već par dana u brizi. Svuda po internetu, kao i u uputstvu za korišćenje ovih lekova piše da se trebaju izbegavati u trudnoći, odnosno da se mogu koristiti samo ako to lekar prepiše... A koliko zaista možemo da se oslonimo u stručnost svojih lekara? U krajnjoj liniji, zna li neko kakve posledice (ako ih ima) mogu biti korišćenjem pomenutih lekova u 8.mesecu trudnoće?  Hvala na odgovoru svim dragim trudnicama koje znaju nešto o ovome!  
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Koriščenje antibiotika u 3.tromesečju
16.9.2009 16:02:00   
Anoniman
Ne znam da odgovorim na tvoje pitanje, ali možda nađeš nešto ovde: Trudnoća i lekovi KLIK

Ono što ću ti reći jeste da bih ja sigurno pila prepisane lekove, jer smatram da je trudnoća stanje u kom treba da verujem svom lekaru, kod kog idem godinama.

(odgovor članu BiBi81)
  Direktna veza do poruke: 2
16.9.2009 16:29:32   
mihi
U uputstvu za upotrebu piše da cefalosporini mogu da se koriste u trudnoći samo po savetu lekara ili ako tako antibiogram zahteva.

< Poruku je uredio mihi -- 16.9.2009 16:32:03 >

(odgovor članu BiBi81)
Direktna veza do poruke: 3
17.9.2009 16:58:21   
Anoniman
Nikada nemoj da se opterecujes oko toga. Dr znaju sta rade. Tako sam se i ja plasila. I ja sam pila i primala inekcije. Beban hvala Bogu ziv i zdrav. Uzivaj, ne brrini se.

IZVORNA PORUKA: BiBi81

Nadam se da ne otvaram duplu temu... nisam je primetila među postojećim. Elem, doktorica mi je prepisala terapiju antibioticima, tačnije Alfacet 500 mg i povidon jod vaginalete za borbu sa bakterijama koje su me spopale user posted image   a pronađene su u cervikalnom brisu. Ne znam da li je u meni problem što sam suviše skeptična, ali sam zbog ličnog utiska da mi je suviše olako prepisala ovakvu terpiju već par dana u brizi. Svuda po internetu, kao i u uputstvu za korišćenje ovih lekova piše da se trebaju izbegavati u trudnoći, odnosno da se mogu koristiti samo ako to lekar prepiše... A koliko zaista možemo da se oslonimo u stručnost svojih lekara? U krajnjoj liniji, zna li neko kakve posledice (ako ih ima) mogu biti korišćenjem pomenutih lekova u 8.mesecu trudnoće?  Hvala na odgovoru svim dragim trudnicama koje znaju nešto o ovome!  

(odgovor članu BiBi81)
  Direktna veza do poruke: 4
18.9.2009 11:19:07   
BiBi81
Hvala Miljana user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here