|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lepe vesti
23.12.2011 19:08:06   
Anoniman
Nina cestitam user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1426
23.12.2011 19:15:01   
meyo
nince cestitam i ja od srca :)
da sam znala da zelis kadrovske poslove odmah bi ti usputpila ovaj moj hehehe :)
neka je sa srecom

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1427
23.12.2011 19:30:56   
Maya21
n i n a cestitam i ja user posted image od user posted image nek je sa srecom! user posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1428
24.12.2011 20:59:12   
Anoniman
Hvala vam svima od srca!!! user posted image

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 1429
24.12.2011 23:18:41   
vonavoj
nina, divne vesti! drago mi je kad neko dobije da radi posao koji voli!! puno srece!user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1430
25.12.2011 13:42:30   
bebać

IZVORNA PORUKA: n i n a

Dobila sam posao u Norma Group user posted image user posted image user posted image Počinjem u ponedeljak i radiću konačno toliko željene ljudske resurse!!! user posted image user posted image user posted image Ne mogu da verujem, sad sam primila telefonski poziv, dok sam muža nazvala rasplakala sam se od sreće, a ne prestajem da se tresem...

Ženo pa zar norma group nisu bili onda na onom 'virtuelni dan karijera' ili griješimuser posted image

Kako si se prijavila,koliko si imala razgovora,šta su te pitali,sve mi kaži?user posted image
I naravno prije svega,čestitam od srca Nina, nemaš pojma koliki je to uspjeh dobiti da radiš nešto što želiš tolikouser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1431
25.12.2011 15:17:55   
IVA 11
Polozila pretposlednji ispit, ostao jos jedan do diplome. Presrecna sam. user posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1432
25.12.2011 15:28:20   
NadaR
Ivo , Nina .. cestitkeee user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1433
25.12.2011 18:52:37   
bebać
Iva drugarice čestitamuser posted image to su divne vijestiuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1434
25.12.2011 21:51:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebać
Ženo pa zar norma group nisu bili onda na onom 'virtuelni dan karijera' ili griješimuser posted image

Kako si se prijavila,koliko si imala razgovora,šta su te pitali,sve mi kaži?user posted image

Jesu user posted image Ja taj dan aplicirala (to je bio početak oktobra) i tek dva meseca kasnije me pozvali na razgovor... Došla, rekli: predivna biografija, ali nedovoljno iskustva u toj HR branši... Ipak, intervju je potrajao čak 45 minuta, iako mi je u startu rečeno da ne ispunjavam uslove, pričala sam i na engleskom, žena mi čak savetovala da konkurišem na još neka aktuelna mesta kod njih i tako...

U petak (2 nedelje nakon razgovora) zvoni telefon, ja se javim, kaže: došlo je do reorganizacije radnog mesta, sad traže nekog kao koordinatora.... I ja sad očekujem da me zove na još jedan razgovor, a ona kaže: da li možete u ponedeljak u 8 doći da radite? Skoro sam pala sa stolice!!! Čak sam je pitala je l' ozbiljna user posted image I tako-idem sutra da vidim sve detalje, možda kucnem utiske user posted image

Iva čestitam ti!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 1435
25.12.2011 22:42:58   
IVA 11
Hvala drugarice user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1436
25.12.2011 22:55:29   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: n i n a

Dobila sam posao u Norma Group user posted image user posted image user posted image Počinjem u ponedeljak i radiću konačno toliko željene ljudske resurse!!! user posted image user posted image user posted image Ne mogu da verujem, sad sam primila telefonski poziv, dok sam muža nazvala rasplakala sam se od sreće, a ne prestajem da se tresem...

Heeeej, ja tek sada vidim!!!!!! Bravo, čestitam user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1437
4.1.2012 16:58:42   
lesica
Moja draga kuma je trudna,posle solidnog pokusavanjauser posted image user posted image user posted image Lepse vesti nisam mogla cuti danas!!!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1438
5.1.2012 13:11:14   
bebać
Jutros mi brat od tetke(onaj što se bio zagubiouser posted image user posted image ) kaže da mi je tetka poslala 100 evra...čule smo se neki dan na moj rodjendan i ona zna da ne radim i da nam je ove zime frka sa novcem, i poslala mi po njemuuser posted image

ja sam se toliko iznenadila i obradovala, ne toliko novcu nego osjećaju da te neko poznaje i prepozna trenutak kad ti je pomoć potrebnauser posted image

draga moja tetka, nisam te vidjela 8god. da mi je samo da nam skuham džezvu kafe i čini mi se imala bih šta da ti pričam čitav dan bez prestanka, a onda da te zagrlim.

Neke ljude ne moramo vidjeti godinama, ali su nam uvijek blizu srcauser posted image user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1439
5.1.2012 13:21:44   
minavb
Lepo bašuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1440
5.1.2012 13:26:04   
bebać
user posted image user posted image od sreće.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1441
5.1.2012 14:39:58   
Brana
ninauser posted image user posted image user posted image user posted image
bebac user posted image
IVO user posted image user posted image user posted image
lesica divno! user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 5.1.2012 14:43:03 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1442
5.1.2012 15:50:07   
vukosava
Bravo devojke (zene) user posted image

Ja dobila vizu (juce mi je isticala prethodna, tako da knap)... Dobra sam sad 3 naredne godine...

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 1443
5.1.2012 15:58:46   
Tea2
Divno,cestitam Nina,Iva,Vuko...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1444
12.1.2012 0:53:44   
Medeno
Bas lepa i pozitivna  tema!
Cestitke svima na uspesima!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 1445
12.1.2012 11:56:38   
lanajelena
Cestitke svima bas puno lepih vesti ...meni su dve drugarice saopstile da su trudne user posted image

(odgovor članu Medeno)
Direktna veza do poruke: 1446
12.1.2012 12:39:38   
PoisonEve
user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1447
15.1.2012 20:47:18   
dejana007
tek sad videla ovu temu!!! Nina, bebać bas mi je drago user posted image sve cestitke user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1448
25.1.2012 8:07:15   
minavb
Nadam se da me nećete pogrešno shvatiti, ali za mene je lepa vest što je direktor ZV Studenica smenjen. Zorane Stojkoviću, svaka ti čast.user posted image
I još jedna-počelo istraživanje zločina nad srpskim civilima u Dvoru na Uni počinjenim u avgustu 1995. Evo suze mi krenuše.

< Poruku je uredio minavb -- 25.1.2012 8:10:50 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 1449
25.1.2012 14:40:46   
bebać
Sad mi javili da dodjem podići certifikat, dok sam volontirala za 'British Council'user posted image stigao

jako lijepo, sve što je pozitivno je dobrodošlauser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Žena koja je jutros pored kontejnera prona...
Neverovatna vest stigla je jutros kada se saznalo da je kod kontejnera u ulici Dunavska 15 u Zemunu ženska beba bačena z...

Anketa

Nikola kao žensko ime
guppy RR

Šta mislite o tom imenu, Nikola (kao Nicola) kao žensko ime??

Sviđa mi se (27%)

Svašta ljudi izmisle (20%)

Nikako ne bi tako nazvala svoje dete (53%)

Ukupan broj glasova: 75

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here