|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lepe vesti
27.1.2012 13:59:36   
Shishica
user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 1476
27.1.2012 14:09:34   
branki*
SM,drago mi je zbog tebeuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1477
27.1.2012 14:12:52   
minavb

IZVORNA PORUKA: MaliMis

PE sad si ti na redu da meni spremis espreso user posted image

Kad cemo kod dugajice na kafu?user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1478
27.1.2012 14:37:16   
Anoniman
SM, čestitam!!!user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1479
29.1.2012 16:40:28   
Alexis79
Joj ljudi Novak pobedio ,vaterpolisti uzeli zlato ,jos samo rukometasi user posted image

Bravo momciiiiii

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1480
29.1.2012 16:48:08   
gagana83
user posted image
Neverovatno! Kakav dan!

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1481
29.1.2012 21:06:32   
IVA 11
Moje dijete se odviklo od cucle! user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1482
8.2.2012 17:10:40   
Anoniman
Radio 021 organizuje sakupljanje odeće, obuće i bilo kojih sredstava za pomoć ljudima koji žive u Malom Ritu, u strašnom siromaštvu, smrzavaju se i gladuju (to je periferija Novog Sada). Taksist će donirati svoje vreme da prevezu sve što stigne, preduzeća će obezbediti drva za ogrev. Prikuplja se u Miletićevoj 45, od 7 do 21 čini mi se, evo linka do vesti KLIK Svaka čast za akcijuuser posted image

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 1483
8.2.2012 17:15:11   
kalinam
Super akcija. Nista to nece resiti.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1484
8.2.2012 17:22:42   
Anoniman
Neće trajno, ali neka se i jedno dete malo zagreje, nešto je učinjeno, bar sa moje strane, jer ja više od toga ne mogu.

(odgovor članu kalinam)
  Direktna veza do poruke: 1485
8.2.2012 17:25:04   
minavb
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Radio 021 organizuje sakupljanje odeće, obuće i bilo kojih sredstava za pomoć ljudima koji žive u Malom Ritu, u strašnom siromaštvu, smrzavaju se i gladuju (to je periferija Novog Sada). Taksist će donirati svoje vreme da prevezu sve što stigne, preduzeća će obezbediti drva za ogrev. Prikuplja se u Miletićevoj 45, od 7 do 21 čini mi se, evo linka do vesti KLIK Svaka čast za akcijuuser posted image

Divno!user posted image Mi smo, tj. služba ishrane moje firme, poslali svratištu po 2000 kom pašteta i mesnog nareska.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1486
9.2.2012 18:30:00   
Lilla
Saznala sam da cu postati tetka user posted image user posted image Imam samo jednog brata i eto, sada ce moj mali bata da postane otac, Boze kako se radujem!

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1487
9.2.2012 18:50:11   
Anoniman
Lilauser posted image za buducu prinovu.

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 1488
9.2.2012 21:49:15   
vonavoj
Lilla divna vest!! deca ce zajedno da odrastaju,bice vrsnjaci!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1489
21.2.2012 11:10:31   
jance
eto konacno malo i ja u ovoj temu...
mm nasao novi posao, vec skoro mesec dana radi po ceo dan, dodje sa jednog pa ide na drugi da bi ovaj drugi razradio. sinoc je ko0nacno seo sa tim gazdom da vidi na cemu je, pa su se dogovorili... pocinje da radi od 1. marta. od 1. jula ce ga prijaviti (sto je super jer ovde vec godinu dana nije bio prijavljen uopste), a ako slucajno posao i propadne gazda ima osiguranje pa mu obecava jos 5 meseci plate kako firma prestane da radi.
nabitnije u svemu tome nije ni plata, niti prijava, nego sto nece unistavati svoje kosti, zglobove i misice noseci kauce i krevete svaki dan! user posted image

a i za mene ce kaze biti nekog posla najverovatnije, za pocetak na procenat pa kasnije i fiksno. i radicu od kuce!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1490
21.2.2012 11:13:11   
lesica
Jance,divno!!! Bas mi je drago user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1491
21.2.2012 12:01:08   
indy_25
Od juce sam nenormalno sretna. Moj muz je isao juce na roditeljski sastanak i uciteljica je rekla da moj sin nece vise ici u obicnu skolu nego ce ga prebaciti u specijalnu skolu za super pametnu djecu. Kaze da je njemu dosadno u skoli jer uradi zadatke veoma brzo i svi su mu zadaci previse laki. Matematiku rastura tako da i ona ne moze da vjeruje. Zna tablice mnozenja i djeljenja iz glave sa velikim brojkama sto je nju zadivilo. Napravice mu test u toj skoli za prijemni da mu izmjere IQ. Reko ja muzu juce ne znam na koga je ja nisam uopste pametna a ni otac mu niej bio. Kaze moj muz ma sigurno je na mene i smije se ( a nije njegov bioloski sin ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1492
21.2.2012 12:04:07   
Modessty
user posted image divno! Super je sto tamo bar paze na decu i pomazu im da zaista razviju svoje talente! svaka cast uciteljici!
A mama treba da casti user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1493
21.2.2012 12:04:23   
Olga75
bravo za Denijala user posted image
cestitam mamaa user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1494
21.2.2012 12:04:25   
bebać
Indy bravo, to su sjajne vijesti. I bravo za vas roditelje, tebe i tvog supruga što ga lijepo odgajateuser posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1495
21.2.2012 12:06:10   
lesica
Indy,sjajno!!! user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1496
21.2.2012 12:07:16   
Anoniman
Indy , bas mi je drago , to je za svaku pohvalu , sigurno ti je puno srce user posted image user posted image

Jance user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 1497
21.2.2012 12:17:17   
Anoniman
Jance, Indy user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1498
21.2.2012 12:19:32   
indy_25
Hvala vam drage moje zato sam i podijelila ovu lijepu vijest s vama zato sto se radujete sa mnom. Ma presretna sam. Kaze mu moj muz nemoj da nas zaboravis kad budes porastao i kad budes neki naucnik user posted image . Al on je sve to stvarno sam od sebe. Mi ga ne pritiscemo da uci sve sam radi. Sam ide u biblioteku uzme knjige da cita navece pred spavanje. Sve sam radi vjezba matematiku kuci vjezba pisanje svaki dan. Uciteljica kaze da nema rijeci za njega jedino zapricava drugu djecu jer on sve zavrsi prebrzo i to mu je mana. Ma puno mi je srce bas sam ponosna na njega. I dobice veliku nagradu za ovo putovanje u Disnyland. Mod ovdje su stvarno skole perfektne tako bi voljela da je i kod nas tako jer su nasa djeca bas inteligentna i pametna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1499
21.2.2012 13:51:34   
PoisonEve
Indy, to je super vest! user posted image Sigurno si vrlo ponosna, i treba da budes!
A ja sam drage moje osvojila preko ELLE magazina, paket NIVEA repair proizvoda za kosu!
Bravo ja!

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Žena koja je jutros pored kontejnera prona...
Neverovatna vest stigla je jutros kada se saznalo da je kod kontejnera u ulici Dunavska 15 u Zemunu ženska beba bačena z...

Anketa

Ime za malisana
Sasa.P

Aleksandar (50%)

Filip (50%)

Ukupan broj glasova: 134

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here