|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 5/14 [chat]
25.5.2014 16:30:51   
anci kv
nema logike,očigledno kod svekija miruje a kod tebe proverava granicu izdržljivostiuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 476
25.5.2014 16:33:30   
emicaa
Eee to je i meni prošlo kroz glavu,sreća njena pa nemam srca pustit je da plače nego je odma uzmem i opet bude po njenom ali mi je malo krivo,nije ona više toliko lagana ali šta mogu....

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 477
25.5.2014 16:36:33   
anci kv
nemoj da te iznenadi,sve kapiraju i snimaju,lopovi mali

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 478
25.5.2014 17:50:44   
vikiveki
Dobar dan mame,mi smo se malo kuvali napolju i sada smo ušli u kuću,ručali i malo se razonodimo...još uvek ne znam da li deca idu u školu sutra ....vrtić neće ni sutra raditi ali za škole nisam sigurna da li radeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 479
25.5.2014 23:30:51   
Klarita

IZVORNA PORUKA: ivaMark

IZVORNA PORUKA: Torbica

Nedeljom na UZ? user posted image
Moji jos dzonjaju!

Nedeljom user posted image

Dr je iz Bg-a, ortoped sa Banjice. Dolazi jednom do dva puta mesecno, pa kako se druzi s mojim tatom, zvao nas da pita da li se slazemo za jutro nedeljno...teska srca, ali ne htedosmo da cekamo naredni dolazak. Vazno da je malenom sve u redu user posted image
Nisam htela da ga vodim u Deciji dispanzer, jer se ceeeeeeeekaaaaaa, plus je sve spojeno sa bolesnom decicom, plus se beba svlaci na hodniku user posted image plus je dr gleda 20sec, tako da je pored svih ostalih privatnih varijanti ova bila najbolja.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 480
25.5.2014 23:33:23   
anci kv
bitno da je sve ok,a koji dan,nevažnouser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 481
25.5.2014 23:35:42   
Torbica
Neka ste i to obavili!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 482
26.5.2014 1:34:00   
vikiveki
Evo ja tek sad ugrabila malo vremena da sednem na net,ovih dana sam baš nešto prebukirana sa obavezama...zbog vanredne situacije ovde se ni sutra ne ide u školu i vrtić,što znači da ni ja neću ići na posao.
Deca odavno spavaju,a ja sam malopre završila sa šišanjem mm ,jednostavno nisam imala vremena ranije,posao samo izvire sa svih strana,taman kad jedan posao završim pojavi se nešto drugo i tako u nedogled.Ovih dana nisam radila na poslu ali sam zato kući pala sa noguuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 483
26.5.2014 5:39:05   
dijana1*
Dobro jutro mamiceuser posted image
Kako ste mi, kako decica? Mi po ceo dan skitamo i uvece se svi komiramo. Sinoc sam podojila Kostu u pola 11 i probudio se ujutru u 5:15 jeeeee, eh da sam znala da ce biti tako pa da sam i ja legla ranije nego indijanac peglala i sredjivala. Samo da ostane ovako. Veliki je on da bi se stalno budio.
Ljubim vas sve i pozdravljamuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 484
26.5.2014 7:51:14   
anci kv
dobro jutro
Dijana,nastaviće on tako,videćeš,veliki je on dečkouser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 485
26.5.2014 8:04:00   
Klarita
Jutroooooo user posted image
Znate sta, moj sin alergican na moje sedenje uz RR ili FB...kako zasednem, tako se probudi user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 486
26.5.2014 9:18:10   
emicaa
dobro jutro,mi smo jutros ustale u pola pet,kasnila je pola sata.....cini mi se kad bi jednom prespavala cijelu noc bez budjenja da bih je odma odvela doktoru,bila bih ubjedjena da nesto nije dobro.lijep dancic vam zelim user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 487
26.5.2014 9:23:13   
vikiveki
Dobro jutro,mi tek sad ustali.Sino' sam kasno legla pa jutros nisam mogla da se probudim.Mm me probudio kad je krenuo na posao i skuvao mi kafu a ja se opet uspavala i sada pijem hladnu kafu....Najmla]i sai se probudio pa do[ao do seke i nju probudio da yajedno gledaju crtani

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 488
26.5.2014 11:00:24   
dijana1*
Decu sam utrpala mami i izasla da sama popijem kafu. Dobar osecajuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 489
26.5.2014 11:07:05   
Torbica
Jutro i od nas! Moj svrca je imao temp i jutros u 5, videcemo kako ce biti dalje, nema nikakvih simptoma.. Mora da su petice, neka od njih!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 490
26.5.2014 11:19:26   
Sanjica26 RR
Dobar dan! Toliko dugo nisam pisala da ne znam sta bi pre. Samo znam da su oni dani kad su moji bili u opasnosti bili najtezi dani za mene. Ne racunam proterivanje sa Kosova. Ja sam bila beba. Oset_ila sam kasnije kad sam bila veca. Necu vise da pisem ovde. Mozda bi trebalo u drugoj temi. I sad se razmisljam kako da im pomognem kad nemaju krov nad glavom. Vecito neke muke.
Nego, sad mi.je svratio tata sa svojim prijateljem. Idu na sahranu, pa sam rekla tati da dodju malo kod mene.
Moje smizla mala napreduje. Bubica je, ali imamo problem sa uspavljivanjem. Toliko se izmori, ali ne moze da zaspi nikako. Samo se prevrce. Vise ne znam sta da radim
Smizla velika je bila bolesna, ali sad je zdrava. U vrticu je.
Torbice mislila sam na vas celo jutro. Bice to dobro kad ima majku koja zna da proceni i zna da odreguje kad treba.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 26.5.2014 11:21:03 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 491
26.5.2014 11:40:19   
vikiveki
Torbi,verovatno si upravu,ako ima samo T mora da su tubići u pitanju.Mi se spremamo danas da idemo na šišanje...moram da šišam sinove, a ako uspem da nagovorim i ćerku ću samo malo šišati tj. skratiću joj samo vrhove
taja nam danas prima platu, pa idemo u grad da je potrošimouser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 492
26.5.2014 12:43:20   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Torbica

Jutro i od nas! Moj svrca je imao temp i jutros u 5, videcemo kako ce biti dalje, nema nikakvih simptoma.. Mora da su petice, neka od njih!

Znam da nije tema, ali ne znam gde bih pisala, pa cu ovdeuser posted image Torbi, ja ne verujem u temperaturu od zubica, narocito ne visoku. Ako nema nikakvih simptoma, uvek odradim urin i biohemiju i KKS.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 493
26.5.2014 13:49:13   
Torbica
Lepo je legao u 13h, za sad se ne vraca, pa ako ustane bez iste, na konju smo, ili bar da bude ispod 38, bicu zadovoljna user posted image
Ja ne jurim nikad prvi dan, ni sa krvnom slikom ili bilo kakvom analizom. Ustvari, kad bolje razmislim, oba decaka jos nijednom nisu vadila krv zbog infekcije... Nije bilo potrebe...E sad, da, treba biti jako oprezan, ali dobra dijagnostika, dobar pregled i dobar stetoskop, za sada su uvek zavrsili posao, bez greske. Imam i divnu dr, tako da nas dve to zajednickim snagama.. Hvala ti Klarita user posted image
Ma da ima nesto za sta da se uhvatim, ali nema nista zasad.
Oprala sam kosu i divota - doslo vreme da se fen ne koristi, milina...
Sanjice user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 26.5.2014 13:50:43 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 494
26.5.2014 14:08:06   
Misha i Ljisha
Torbice ajd se javi u savetima za domacice user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 495
26.5.2014 14:30:17   
Torbica
Oma user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 496
26.5.2014 15:15:36   
Torbica
Moj deran spava od 13h, ne mogu da docekam da ustane, da ga pipnem user posted image
Rucak spreman, sivenje u jeku...

< Poruku je uredio Torbica -- 26.5.2014 15:18:56 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 497
26.5.2014 16:21:59   
Torbica
Covek spava... user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 498
26.5.2014 16:39:40   
superm
Hej, hej, mame, kako ste? Nije me bilo 10-ak dana. Pozz za sve

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 499
26.5.2014 17:06:59   
doktorkakristal
pozdrav drustvance ,citam sta pisete nego me nesto mrzi da kuckam,u sustini je sve po starom kod nas

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mama koja doji u bazenu podržava dojenje u...
Mama četvoro dece deli prelepe fotografije kojima želi da podrži lepotu i normalnost dojenja.
Beba od par meseci na moru: Maltretiranje ...
Mnogi roditelji se pitaju da li da kreću na more sa bebom ili je, ipak, bolje da ostanu kod kuće. Dug put, vrućina, udal...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here