Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 25.5.2014 16:30:51
|
|
|
|
anci kv
|
nema logike,očigledno kod svekija miruje a kod tebe proverava granicu izdržljivosti
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 25.5.2014 16:33:30
|
|
|
|
emicaa
|
Eee to je i meni prošlo kroz glavu,sreća njena pa nemam srca pustit je da plače nego je odma uzmem i opet bude po njenom ali mi je malo krivo,nije ona više toliko lagana ali šta mogu....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 25.5.2014 16:36:33
|
|
|
|
anci kv
|
nemoj da te iznenadi,sve kapiraju i snimaju,lopovi mali
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 25.5.2014 17:50:44
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan mame,mi smo se malo kuvali napolju i sada smo ušli u kuću,ručali i malo se razonodimo...još uvek ne znam da li deca idu u školu sutra ....vrtić neće ni sutra raditi ali za škole nisam sigurna da li rade
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 25.5.2014 23:30:51
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark IZVORNA PORUKA: Torbica Nedeljom na UZ? Moji jos dzonjaju! Nedeljom Dr je iz Bg-a, ortoped sa Banjice. Dolazi jednom do dva puta mesecno, pa kako se druzi s mojim tatom, zvao nas da pita da li se slazemo za jutro nedeljno...teska srca, ali ne htedosmo da cekamo naredni dolazak. Vazno da je malenom sve u redu Nisam htela da ga vodim u Deciji dispanzer, jer se ceeeeeeeekaaaaaa, plus je sve spojeno sa bolesnom decicom, plus se beba svlaci na hodniku plus je dr gleda 20sec, tako da je pored svih ostalih privatnih varijanti ova bila najbolja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 25.5.2014 23:33:23
|
|
|
|
anci kv
|
bitno da je sve ok,a koji dan,nevažno
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 25.5.2014 23:35:42
|
|
|
|
Torbica
|
Neka ste i to obavili!
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 1:34:00
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo ja tek sad ugrabila malo vremena da sednem na net,ovih dana sam baš nešto prebukirana sa obavezama...zbog vanredne situacije ovde se ni sutra ne ide u školu i vrtić,što znači da ni ja neću ići na posao. Deca odavno spavaju,a ja sam malopre završila sa šišanjem mm ,jednostavno nisam imala vremena ranije,posao samo izvire sa svih strana,taman kad jedan posao završim pojavi se nešto drugo i tako u nedogled.Ovih dana nisam radila na poslu ali sam zato kući pala sa nogu
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 5:39:05
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro mamice Kako ste mi, kako decica? Mi po ceo dan skitamo i uvece se svi komiramo. Sinoc sam podojila Kostu u pola 11 i probudio se ujutru u 5:15 jeeeee, eh da sam znala da ce biti tako pa da sam i ja legla ranije nego indijanac peglala i sredjivala. Samo da ostane ovako. Veliki je on da bi se stalno budio. Ljubim vas sve i pozdravljam
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 7:51:14
|
|
|
|
anci kv
|
dobro jutro Dijana,nastaviće on tako,videćeš,veliki je on dečko
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 8:04:00
|
|
|
|
Klarita
|
Jutroooooo Znate sta, moj sin alergican na moje sedenje uz RR ili FB...kako zasednem, tako se probudi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 9:18:10
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro,mi smo jutros ustale u pola pet,kasnila je pola sata.....cini mi se kad bi jednom prespavala cijelu noc bez budjenja da bih je odma odvela doktoru,bila bih ubjedjena da nesto nije dobro.lijep dancic vam zelim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 9:23:13
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro,mi tek sad ustali.Sino' sam kasno legla pa jutros nisam mogla da se probudim.Mm me probudio kad je krenuo na posao i skuvao mi kafu a ja se opet uspavala i sada pijem hladnu kafu....Najmla]i sai se probudio pa do[ao do seke i nju probudio da yajedno gledaju crtani
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 11:00:24
|
|
|
|
dijana1*
|
Decu sam utrpala mami i izasla da sama popijem kafu. Dobar osecaj
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 11:07:05
|
|
|
|
Torbica
|
Jutro i od nas! Moj svrca je imao temp i jutros u 5, videcemo kako ce biti dalje, nema nikakvih simptoma.. Mora da su petice, neka od njih!
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 11:19:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan! Toliko dugo nisam pisala da ne znam sta bi pre. Samo znam da su oni dani kad su moji bili u opasnosti bili najtezi dani za mene. Ne racunam proterivanje sa Kosova. Ja sam bila beba. Oset_ila sam kasnije kad sam bila veca. Necu vise da pisem ovde. Mozda bi trebalo u drugoj temi. I sad se razmisljam kako da im pomognem kad nemaju krov nad glavom. Vecito neke muke. Nego, sad mi.je svratio tata sa svojim prijateljem. Idu na sahranu, pa sam rekla tati da dodju malo kod mene. Moje smizla mala napreduje. Bubica je, ali imamo problem sa uspavljivanjem. Toliko se izmori, ali ne moze da zaspi nikako. Samo se prevrce. Vise ne znam sta da radim Smizla velika je bila bolesna, ali sad je zdrava. U vrticu je. Torbice mislila sam na vas celo jutro. Bice to dobro kad ima majku koja zna da proceni i zna da odreguje kad treba.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 26.5.2014 11:21:03 >
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 11:40:19
|
|
|
|
vikiveki
|
Torbi,verovatno si upravu,ako ima samo T mora da su tubići u pitanju.Mi se spremamo danas da idemo na šišanje...moram da šišam sinove, a ako uspem da nagovorim i ćerku ću samo malo šišati tj. skratiću joj samo vrhove taja nam danas prima platu, pa idemo u grad da je potrošimo
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 12:43:20
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Jutro i od nas! Moj svrca je imao temp i jutros u 5, videcemo kako ce biti dalje, nema nikakvih simptoma.. Mora da su petice, neka od njih! Znam da nije tema, ali ne znam gde bih pisala, pa cu ovde Torbi, ja ne verujem u temperaturu od zubica, narocito ne visoku. Ako nema nikakvih simptoma, uvek odradim urin i biohemiju i KKS.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 13:49:13
|
|
|
|
Torbica
|
Lepo je legao u 13h, za sad se ne vraca, pa ako ustane bez iste, na konju smo, ili bar da bude ispod 38, bicu zadovoljna Ja ne jurim nikad prvi dan, ni sa krvnom slikom ili bilo kakvom analizom. Ustvari, kad bolje razmislim, oba decaka jos nijednom nisu vadila krv zbog infekcije... Nije bilo potrebe...E sad, da, treba biti jako oprezan, ali dobra dijagnostika, dobar pregled i dobar stetoskop, za sada su uvek zavrsili posao, bez greske. Imam i divnu dr, tako da nas dve to zajednickim snagama.. Hvala ti Klarita Ma da ima nesto za sta da se uhvatim, ali nema nista zasad. Oprala sam kosu i divota - doslo vreme da se fen ne koristi, milina... Sanjice
< Poruku je uredio Torbica -- 26.5.2014 13:50:43 >
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 14:08:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Torbice ajd se javi u savetima za domacice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 14:30:17
|
|
|
|
Torbica
|
Oma
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 15:15:36
|
|
|
|
Torbica
|
Moj deran spava od 13h, ne mogu da docekam da ustane, da ga pipnem Rucak spreman, sivenje u jeku...
< Poruku je uredio Torbica -- 26.5.2014 15:18:56 >
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 16:21:59
|
|
|
|
Torbica
|
Covek spava...
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 16:39:40
|
|
|
|
superm
|
Hej, hej, mame, kako ste? Nije me bilo 10-ak dana. Pozz za sve
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 26.5.2014 17:06:59
|
|
|
|
doktorkakristal
|
pozdrav drustvance ,citam sta pisete nego me nesto mrzi da kuckam,u sustini je sve po starom kod nas
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?