Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 23:02:43
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Mi idemo 19-tog juna.... Ne razmisljam kao Sanchy, nego toliko naroda u bedi, a mi idemo... Al kad je vec placeno... ja idem u sredu i razmišljam u ovom trenutku,u jednom smeru,da sam zrela za odmor i da ga debelo zaslužujem!
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 23:05:13
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR Nismo bili kod logo-čike A dooope je prošlo hvala Bogu...ne ponovilo se i ne desilo se nikome Jole za malo dupence
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 23:05:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Anci gde ides?
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 23:06:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem,pa se vracam
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 23:09:04
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Anci gde ides? Sutomore i jedva čekam,samo da mi noge vide put
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 23:12:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Mi bi u utorak trebali za BG i ja jedva cekam da mi dupe vidi puta
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 29.5.2014 23:15:46
|
|
|
|
anci kv
|
ma samo da promenim sredinu,vidim nove ljude..ovako,svaki dan isti. A i treba da napunim akumulator,od septembra počinjem da radim
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 0:52:19
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja da zvirnem šta ima na ovoj temi,ima li nešto novo? Deca i muž spavaju pa ja sada malo koristim da dođem do kompa
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 0:54:25
|
|
|
|
Žapkić
|
Evo, Viki, da te obavestim o novostima kod mene: Tina je od juče prehlađena, sinoć je imala T, doduše malu, ali nismo spavale celu noć jer je mnogo kašlajala od slinica koje su joj se slivale, noćas je malo bolje, ali opet se budi, a ja nešto ne smem da zaspim , sve me nešto strah kad joj je tako, pa zato sad i visim na RR
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 1:52:32
|
|
|
|
Klarita
|
Da nam Tina bude sto pre zdrava laku noc,
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 2:22:14
|
|
|
|
Žapkić
|
Hvala, draga!!! Lku noć!
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 2:50:42
|
|
|
|
adulence
|
Sanchi i mi idemo u Kumbor 12.juna...heheh IZVORNA PORUKA: Sanchy IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja se sad vratila sa Saveta roditelja u osnovnoj školi.Ipak smo odlučili, i pored saveta ministra da se ide na ekskurzije, naša deca ne idu na ekskurzije koje smo plaćali dok se stanje malo ne popravi.Niko u agencijama nije hteo da garantuje da su putevi prohodni i da garantuju za bezbednost dece...što je negde i logično...složili smo se da se sve ekskurzije na nivou cele škole odlože do septembra.stvarno bi bilo van svake pameti da sada deca idu na ekskurzije u mesta koja su okružene klizištima a po ministru sve je moguće Da znas,evo i ja se nesto samo nerviram,idemo u Kumbor polovinom juna,Ibarska je prohodna ali opet samo razmisljam o tim klizistima ,,onda se aktivirao jedini zivi vulkan na Balkanu i to u Makedoniji,onda procitam pijavica u CG doduse na moru al u Makarskoj sa mora usla na kopno i napravila manju stetu ,inace za celo leto prognoziraju promenljivo vreme ,ceste kratkotrajne kise pracene olujnim vetrom ,,,tacno mi se nigde ne ide,,ne znam sta cu..
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 6:27:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro Jesam li ja to dobro shvatila, ministar savdtuje da se ide???? O Boze kuda ide ovaj svet
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 7:55:59
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro žene nešto gledam ove teme pa se sjetih da pitam znate li kako je poison eve jel se čuje neko sa njom?!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 8:22:47
|
|
|
|
Klarita
|
emicee, i ja ovih dana nesto mislim na nju Dobro jutro! Ajmo, Vikiveki, odlicno ste "presudili", ma kakva ekskurzuja, kakvi bakraci...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 8:39:59
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro Vuk jos spava zato sto je sinoc kasno zaspao a Kosta mi je toliko smesan. Imam jedan mali jastuk koji dete obozava. Ima veliku etiketu pa se sa njom zanima i cim nju ugleda kao hipnotisan
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 8:41:42
|
|
|
|
Klarita
|
Dijana Kako sada spava? Puj, puj, puj, ja mog N da ne ureknem, ali sve je bolji i bolji.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 8:50:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame.Ja na poslu ,cekam neki sastanak pa iskoristih da virnem I vidim sta ima novo.Grlo je pocelo da me boli a glasa jos uvek nemam
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 8:52:19
|
|
|
|
Klarita
|
Bez' u kafanu na ljutu da brzo prodje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 8:54:51
|
|
|
|
vikiveki
|
Znaci resenje lezi u kafani :)
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 8:57:11
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Dijana Kako sada spava? Puj, puj, puj, ja mog N da ne ureknem, ali sve je bolji i bolji. Dok sam god nocu na RR znaj da slabo spava Sve se nadam da ce uskoro spojiti noc.
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 10:03:42
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro,ja raspremam po kucici,pa se bacam na pravljenje rucka ...moze kafica neka...
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 10:27:56
|
|
|
|
Torbica
|
Ja cekam maserku da me malo osvezi!
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 11:37:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Torbi nisi fer Slanina, maserka, pa sta mi to radis zeno
|
|
RE: Razgovori mama 5/14 [chat] 30.5.2014 11:52:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O maserki mogu da sanjam. O slanini ne moram. Kod nas standardno. T u vrticu. S upravo zaspala. Sad mogu da se bacim na ribanje podova. Juce sam se videla sa mojima. Bas sam zbog toga smorena.
|
Anketa
zensko imejelenadunjanajlepse zensko imedunja (
31%)

nina (
22%)

jovana (
13%)

tijana (
8%)

mia (
18%)

teja (
7%)
Ukupan broj glasova: 392Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!