|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 6/14 [chat]
16.6.2014 15:10:32   
emicaa
Doco smiriće se i spavanje,moja sad spava do pola 6 što je veliki napredak naspram onog do 4 tako da se opet nadam da će vremenom početi još duže.A rekla sam mm od sad kad je kući cjelo ćemo se vrijeme dovikivat po stanu dok se ne navikne na galamu user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 351
16.6.2014 16:36:02   
doktorkakristal
ma ja sam ubedjena da je nesto muci,jer vidim da joj se spava ,a ne moze da nastavi,tako da sam u nedoumici da li su zubi ili zeludac ili je nesto trece user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 352
16.6.2014 16:49:59   
emicaa
i kod nas je tako,ona ne moze gleda ali ne moze opet zaspi i kad stanemo posle pola sata ili sad opet zaspi ali ne place kad se probudi,samo se vrti i pokusam je ignorisati i tek vidi da ne reagujem pocne plakati.

Direktna veza do poruke: 353
16.6.2014 17:01:26   
Torbica
Sve bebe imaju taj problem zaspivanja, prosto se bore da ostanu budne, to je normalno. Dok god ne nauce da zaspu same. Pisale smo u temi puno o tome.
Vodim ceru za 17 i 30 da joj zubarka zalije 6-ice, pa cu posle do Merkatora. Pozdrav

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 354
16.6.2014 21:51:46   
jole82
Ola mamitas
Malo da vam mahnem...al verujte da nemam kad da sednem za komp..na poslu nema šanse poruku da pošaljem, a kamo li da udjem na forum..sad sam asistent za praktičnu nastavu fizikalne med. i rehabilitacije vojnog med. faxa, pa ne mogu da mrdnem..a kući kad dodjem (oko 16:15) odma ajmo ručak, malo napolje, pa kućne čarolije i eventualno nešto da spremim za sutra i ja sam onda u komi koliko sam umorma...sreća pa mm i ja radimo zajedno inače se nebi ni vidjali, jer on i popodne radi tj do uveče...i takooo..
T je dobro sad..imala je i konjuktivitis u medjuvremenu..
Inače danas smo konačno bili na prvom pregledu kod homeopate i počeli sa Th, pa se nadam da će od sad krenuti na bolje..
I samo da znate da mi nedostajete user posted image nadam se da su sva dečica dobro

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 355
16.6.2014 22:19:50   
Torbica
Jole, asistentu, cestitam! user posted image
Sta da se radi, sve nas ceka tempo kad se vratimo na posao, neminovno! Drago mi je da ste krenuli sa th, kooonacno!!
Ja sam se navecerala pa da prolandram malko i jos da razbistrim misli oko pakovanja. Ali da se pohvalim - sve decije stvarcice i moje stale su u jednu povecu torbu. U jednoj manjoj je kompletna apoteka i kozmetika. A u jednoj osrednjoj decije igracke i kojesta za kuhinju, sta cu, bez blendera ne idem, ludak. user posted image
Pozdrav svima

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 356
16.6.2014 23:44:41   
vikiveki
Dobbro veče mame,ja pozavršavala ove kućne poslove i sada malo bacam pogled ovde....Inače,preživela sam danas i taj roditeljski na kome sam ja trebala da dam poklon vaspitačicama za rođendan

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 357
17.6.2014 7:13:25   
Misha i Ljisha
Jole bas sam se pitala gde ste i sta ste. Mislila sam da ste kidnuli na odmoruser posted image . svaka cas_t za poziciju asistenta.

Dobro jutro mame. Torbice ja sve ne verujem svojim ocima da citam da si uspela troje dece i sebe da spakujes u jednu torbuuser posted image

Mi konacno spavali ko svet. Eno je jos uvek spava a ja cu iskreno sad da odgledam deset_u epizodu game of thronesuser posted image . Odoh da ne zabusavam haahah zarko iscekujem svaku epizodu ove serije

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 17.6.2014 7:17:38 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 358
17.6.2014 7:54:06   
emicaa
dobrol jutro majke,mi smo opet jutros u 4 ustale pa je u 5 opet zaspala.
Torbice mi kad putujemo samo za moje stvari ide veliki kofer plus manja torba za kozmetiku,iza Dorino posebno kofer,stvarno ne znam pakovati,nikad pola od toga ne obucem ali bitno je da je tu user posted image
Jole user posted image ...ljubim vas sve

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 359
17.6.2014 8:06:20   
vikiveki
Dobro jutro mame....Torbice user posted image za pakovanje
Ja pijem polako kafu i spremam se za posa....dečaci su mi u vrtiću i biće sa mnom do kraja radnog vremena, a devojčica ostaje sama kući dok se mi ne vratimo sa posla tj. iz vrtića. Od septembra mi ostaje samo jedno dete u vrtiću a dvoje ću imati u školi

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 360
17.6.2014 12:08:31   
Klarita
Mame, dobar dens user posted image Sad sam u engleskom Klarinom fazonu. Kad nesto razgovaram sa mm sto ona ne bi trebalo da cuje govorimo na engleskom i to nju strasno ljuti pa nas propituje. Elem, sinoc tako pita a kako ovo, a kako ono, i pita me izmedju ostalih reci "zavesa"user posted image ja ne znam kad ona smisli i rece "pulk" do kraja veceri sve sto ne znamo sve joj je bilo "plik" i "pulk"user posted image Reci zvrce, smejemo se samo od nje...pa je tako od mum (-mama) tata =tat user posted image
i svasta jos...pa i dens od dan!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 361
17.6.2014 12:33:39   
Štetica
Treba mi savet od iskusnijih mama. Treba ovih dana da idem da vidim bratanca(brat od tetke),i imam veliku dilemu sta da kupim. Razmisljala sam o auto sedistu 9-36kg jer jaje imaju,prenosni krevetac,sterilizator za flasice i grejac flasica,hranilica... To znam da nemaju(pitala sam tetku),e sad je dilema sta je najprakticnije od toga.
Da me neshvatite pogresnao,zvala sam snaju i brata i pitala sta im treba od toga,ali oni su u fazonu "netreba nista,dodji onako",sto meni ide na zivce,ja volim da pitam sta kome treba,da nekupujem gluposti ili duple stvari,a isto tako i kazem kad me neko pita. Iz principa necu da nosim u parama,jer znam brata i te pare ce potrositi za neku glupost,tj. dacu simbolicno u parama(20-30e) koliko se valja i taj neki poklon.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 362
17.6.2014 12:40:27   
milicicak
Stetice, od svih stvari koje si nabrojala, hranilica ce im 100% trebati, sterilizator za flasice i prenosni krevetac su nesto sto ne koristi svaka mama (ali ako mene pitas olaksavaju zivot) a sto se sedista za auto tice ja znam par ljudi kojima je to bila opsesija pa ne znam koliko je pametno tako nesto kupovati bez pitanja. Moj savet je hranilica.

< Poruku je uredio milicicak -- 17.6.2014 12:41:54 >

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 363
17.6.2014 12:44:57   
Misha i Ljisha
ili hranilica ili to sediste. To je moj savet. Prenosni krevetac im mozda nikad ne bude zatrebao a sterilizator je po mom misljenju bacanje novca. Nista nije sterilno i iskuvavanje je sasvim dovoljno.

eh da preporucujem onu drvenu hranilicu gde se moze skinuti gornji deo a donji se onda polozi i sluzi kao stolic. Moja D je uzivala u tome, stavim je pored sebe u kuhinju i na njen taj mali stolic svasta i bude tako sa mnom. Takodje je tu stolicu taj gornji deo gurala po laminatu kad je pocela da hoda. U svakom slucaju ta hranilica nam se debelo isplatila a iskreno nije ni skupa.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 17.6.2014 12:49:13 >

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 364
17.6.2014 12:49:29   
Klarita
Ja glasam za hranilicu.

Direktna veza do poruke: 365
17.6.2014 12:54:27   
viktori
Cao mamike!
pridruzujem se cestitkama Jole streberu nas! user posted image Svaka cas_t. Nekako si mi ti bas za taj posao, znam kako si i meni i zenicama ovde plasticno fino natetenane objasnjavala kad imamo neki problem, studenti ce biti u plusu svakako.
Stetice ja glasam za hranilicu, a prenosni krevetac je odlicna stvar takodje i zao mi je sto ga mi nismo uzeli jer gde god smo isli N je spavao sa nama il je neko morao da ga nadgleda da ne padne sa kreveta, jer je jako rano krenuo da se prevrce...

< Poruku je uredio viktori -- 17.6.2014 13:04:41 >

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

Direktna veza do poruke: 366
17.6.2014 12:59:45   
Štetica
Hvala na savitima,videcu izmedju hranilice i sedista. Sediste mi je palo na pamet zato sto je snajka vozac i cesto ide sama kolima jer brat radi od 7-19h,pa mi je iz tog razloga to bilo prakticno,ona i sad namontira jaje napred i kad ide sama kod njenih ili kod njegovih.Jer kad bi cekala brata verovatno bi negde otisla jednom u 6 meseci kad je on raspolozen.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 367
17.6.2014 13:18:54   
Misha i Ljisha
Jao evo odgledala sam epizoduuser posted image idem brzo da kuvam pre nego sto se D probudi. Jao kasnicu sa ruckomuser posted image , al ne mnogo nadam se hihihi...

Nego po meni je i sediste ok, i ja sam jaje stavljala napred kad idem negde sa Dunjom upravo iz istog razloga, stalno same svuda nas dve. Sediste je ok ako ima i onaj kao polulezeci polozaj slicno jajetu.Ne znam kolki je bebac ali ako moze u to sediste to je super. Hranilica naravno sjajna opcija a sve ostalo ne mora da se ima i moze bez toga.

Odoh mame brzom brzinom hehehe(pitam se da il je ikada na prijemnom bio primer brzom brzinom???)user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 368
17.6.2014 15:11:21   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Dobro jutro mame. Torbice ja sve ne verujem svojim ocima da citam da si uspela troje dece i sebe da spakujes u jednu torbuuser posted image

Hehe, pa da, te decije stvarcice su lagane skroz. I ne nosim preko neke mere. Jos ovo je za tri nedelje. samo dve deblje preobuke, ostalo sortcevi, majice (kratki rukav/bretele), donji ves, a za smizlu haljinice, suknjica i dvoje helanki. I za sebe ne nosim puno i nikad mi nije falilo. user posted image
Mi spakovani. Uvece kad budem pekla kiflice za veceru, stavicu spremno testo u frizideru pa ujutro samo ispeci, da nam bude sveze.
Vreme je sumorno, pih!
Pozdrav

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 369
17.6.2014 21:11:40   
viktori
Torbice bez obzira na to sto su lagane, meni je to misaona imenica. Pa ja sebe pakujem u dve torbe (sad bi mm demantovao jer ona kze da mi je gepek mali). Ja ne podnosim pakovanje, uvek pisem spiskove, proveravam i vrtim se u krug oko tih silnih torbi. Kako cemo sad sa N vec sam nervozna. Ima d aostavim mm da sam popakuje sve.

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 370
17.6.2014 21:17:47   
doktorkakristal
Uh kad vec pricate o pakovanju ja nemam pojma kako cemo se potrpati u kola sa sve mojom mamom koju vodimo,vec me muka hvata,no sto bi bila fora da dobijem taj nesrecni posao pa da od odmora ne bude nista user posted image no nisam ja te lude srece
D spava ja se istusirala,malo da blejim po netu pa cu u krevet,moj muz sutra ide na rafting na Tari,ja ostajem sa svekijevcima,pa i oni idu u petak ujutru,konacno ostajemo same u miru i tisini user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 371
17.6.2014 23:13:50   
Torbica
Priznajem da nisam uspevala ispocetka dobro da procenim. Samo kad uzmem obucu, kao stonoge smo, - po jedne patikice, sandalice i papucice za plazu - puna kesa. user posted image Ali dobro...
Nego, mm rece, ispeci to veceras, olaksaj situaciju, i tako ja sad duvam i grickam vreleeee puzice, njaaaam! Pa da Vam mahnem! Ujutro krecemo, nadam se da ce tamo biti sve ok sa netom posto nosimo lap top.
Veliki pozdrav svima!

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 372
18.6.2014 4:05:51   
emicaa
Mene će ovo djete u ludnicu otjerati,jutros smo u pola 3 ustale i još nema namjeru spavati,pokušavanje samouspavljivanja svaki put propadne jer toliko plače i počne povraćati .user posted image .
Torbice srećan put,lijep provod.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 373
18.6.2014 6:34:10   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.

Jao Emice pa nije fora sa samouspavljivanjem da se bas toliko uznemiri. Uzmi je pa je smiri. pa kad je sanjiva spusti je. Zahteva puno bolova u ledjima kod neke dece koja se ne smiruju ni ako su roditelji pored

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 374
18.6.2014 6:50:20   
branki*
torbice,srecan vam put i lep provod..3 nedelje na moru,ljubomorna samuser posted image
emice,dobro kaze MLJ.
eto,ja pijem kafu,boza jos spava...nema obdanista danas,logopeda,defektologa,ja na raspustu,prakticno ni nemam obaveza danasuser posted image ,sve drugo mi je lako.
dobro jutro,mameuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Samo jedna devojčica u Srbiji nosi ovo ime
Ime ove devojčice je posebno, a njene sestre i braća takođe mogu da se pohvale originalnim imenima. Ponekad joj ne veruj...
Na jagode telo brzo i burno reaguje
Alergije na hranu najčešće se ispoljavaju osipom na koži, otokom i stomačnim problemima. Jagodičasto voće najčešće izazi...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here