Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 30.6.2014 8:11:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene uzivancija. Obe spavaju. Imam srece sto obe vole dugo da spavaju. Sofiju sam podojila malo pre i produzila je da spava. Odradila sam neke sitnice po kuci. Sad mogu barem jos pola sata da citam knjigu. Doco super za Doru.
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 30.6.2014 8:24:00
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro jutro i od mene! Nema me par dana, non stop neki gosti, non stop. Glava me od jutros rastura pijem kafu da vidim da li ce proci, ako ne, drmnucu si jedan nimulid iscitala sam sve...pravi sam streber Dijana, garant nije dobro iskljuceno, pa bio preblizu kontakt i to je to, moje logicno objasnjenje za vrtuljak Doco, imas preokupaciju, uzivaj u sredjivanju, ne daj da te to optereti Emice, odlicna frizura. I ja sam zvala mog frizera da se sisam. Meni odgovara popodne, ali on jedino sutra radi popodne, a meni rodjendan tako da cekamo i dalje sa frizurama i K i ja. MiLj, uzivajte u setnji. Nadam se da vas nece omesti kisa i super za prst sto prolazi. Torbice, je l' treba svaki dan da pisem da ti zavidim Sanjice, Teodora je kao dete sa reklama, slatkica prava, pre neki dan sam je pokazivala drugarici Reve, sta uradiste sa vakcinom i dalje stand by?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 30.6.2014 8:29:05
|
|
|
|
emicaa
|
Mamice nadam se da ste i vi i dječica dobro.Nas dvije smo jutros u tri poranile,ali zaspala je opet u pola 5,svaki dan ima po malo proliv,samo po jednom dnevno pa kontam da i nije strašno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 30.6.2014 8:34:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hvala Klarita! Mnogi to kazu. Stvarno moram da je prijavim za neku reklamu. Samo da je vidis kad je na nekom rodjendanu. Uvek bude u centru paznje. Mene su nervirale takve devojcice u skoli. Sad je moje dete takvo. Volim sto je slobodna. Prvi put je videla nasu drugaricu ,odmah je skocila da je poljubi. Juce je bila izuzetno dobra. Ne znam sta joj bi. Ma, preterujem. Bude ona poslusna, ali desi se kad smo u gostima da me ne ferma.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 30.6.2014 8:43:36 >
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 30.6.2014 9:11:16
|
|
|
|
adulence
|
dobro jutro i od mene,moje dete jutros otislo u vrtic posle skoro tri nedelje odmora i zvrndanja,sama sam kod kuce,mislila sam da ce mi vise prijati,fale mi mm i Iva,ali dobro,hvala Bogu imam sta da radim ....pa polako u akciju....
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 30.6.2014 9:26:38
|
|
|
|
doktorkakristal
|
KLARITA kakva je situacija sa mlekom?
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 30.6.2014 12:11:07
|
|
|
|
Klarita
|
Doco, puj, puj, puj, sve bolja i bolja,strah me da ga ne ureknem, pa zato ne pisem. Da li je bila faza ili sta, ne znam. Pije tih 120ml, a, svaki drugi obrok recimo, place za jos pa mu dopravimo i obicno popije jos 30ml, mada sinoc eto popio 180ml pred spavanje Hvala puno sto mislis na nas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 30.6.2014 15:13:28
|
|
|
|
doktorkakristal
|
KLARITA
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 30.6.2014 15:15:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jutros kad sam vam pisala da cu da citam knjigu, zaspala sam. Probydila se deca kasno i ja sa njima. Brze bolje nahrani Sofiju, daj Teodori dorucak. Spakovala ih i izasle napolje. Uspesno smo otisle i jos uspesnije se vratile. Stigla da spremim rucak, jer sam njih spakovala u krevet. Jos uvek spavaju. Ovo je jedan od boljih dana.
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 30.6.2014 15:38:05
|
|
|
|
emicaa
|
I moja je Teodora zaspala,ručak gotov,posle skoro godinu dana čitam knjigu,kiša pada i cjele sedmice će izgleda padati...ucrvaću se u stanu....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 30.6.2014 16:44:25
|
|
|
|
ivaMark
|
Hej mame, ubi me ovo vreme...l Toliko sam slomljena da ne znam kako funkcionisem uopste. Odlucim ja tako danas kada je J imala prvu dremku da spavam sa njom...kad gle cuda: odlucila je da bas tada ne spava skoro dva sata nego pola sata, poludela saaam Eno je sada zaspala posle rucka a ja pijem kapucino, ceka me gomila sudova iz masine i druga gomila da se ubaci u masinu ali necu sada da je ne bih probudila
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 30.6.2014 22:45:11
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece Sanjice kada bi tako bio svaki dan, ali nesto nece Klarita bravo! Iva a sto mi je to poznato:-) Kod nas se situacija popravlja, Vuk je mnogo bolje. Danas prvi dan bez cepica ili brufena. Jeo je jaja i cevape :-) jede cevape a meni noge klecaju. Sinoc je povratio i od tada je drugo dete. Nema slina i bolje jede, veseliji je i ne kuka da ga boli. Tj veceras je trazio sunopen da mu namazem vrat, kaze da ga je ugrizao komarac i da ga svrbi. Verovatno mu rana zarasta pa ga svrbi a on misli da je komarac Sutra idemo na prvu kontrolu.
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 1.7.2014 7:46:42
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame ,ogrejalo sunce valjda ce biti lep dan,danas planiram do stana i da tamo budemo veci deo dana ,prenosim jos neke stvari pa da to poslozim,vec vidim koliko se muz raduje ,mrzi covek stanove iz dna duse,za njega su to bolje uredjeni zatvori
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 1.7.2014 7:51:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Dobro jutro mamike!! Sad šibajte u temu za jul :P KLIK
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.