|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 6/14 [chat]
5.6.2014 11:44:09   
emicaa
Mamice nešto ste se ušutile,ajte na popodnevnu kaficu i rakijicu user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 76
5.6.2014 11:55:22   
vikiveki
Ma udarila nam ova vrucina u glavu ;deca u grupi su mi bas nervozna.Ovde je jako vruce

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 77
5.6.2014 12:04:06   
dijana1*
Dobar dan mamiceuser posted image
Ja sam vec popila kaficu i mnogo mi je bolje. Juce smo stigli u BG ali nam je klima bila ukljucena i od nje me je bolela glava. Sinoc sam se komirila, zaspala sam kao top. Sada se igram sa Kostom a Vuk napolju ludi po dvoristu.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 78
5.6.2014 12:58:08   
vikiveki

Mene danas opet ocekuje naporan dan. ..posle posla treba da produzim i idem kod cerke na roditeljski pa onda nesto do grada, a napolju je pakao

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 79
5.6.2014 13:48:58   
Torbica
Ja sam obavljala svasta nesto, sad cu po neki rodjendanski poklon, pa po decake u vrtic... Dovedem njih a onda i po ceru u pola cetiri, ima engleski i sportic..

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 80
5.6.2014 13:54:56   
Klarita
O, mame, zdravo... mi bili u savetovaliste, sad cu u temi o napredovanju. Cekam K iz vrtica da dovede mm, pa ce sa mnom kod frizera da se ofarbamuser posted image
I opet se troumim ( ubacila mi pedijatrica u glavu jos jedno resenje) oko vakcina, a priblizava se polako user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 81
5.6.2014 13:58:08   
Sosa Mena
Sta je Kalro sa vakcinama>
Ja ne znam da li sam za ovu temu jer sam trenutno majka u odsustvu user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 82
5.6.2014 21:39:26   
vikiveki
Sosa mena, kako to misliš da si majka u odsustvu?

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 83
5.6.2014 21:58:50   
Torbica
Dete joj kod bake user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 84
6.6.2014 12:50:12   
Jole84
Dobar dan mamice,a vi kako te user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 85
6.6.2014 13:58:53   
anci kv
drage mamice,mi da vas pozdravimo i pošaljemo maalo miris morauser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 86
6.6.2014 14:03:01   
pocahontas
jooooj anci blago tebi!!! uzivaj i brcni se i za nas!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 87
6.6.2014 14:06:52   
anci kv
nego šta!!!samo još da dotučem kaficu i pravac u voduuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 88
6.6.2014 14:17:35   
dijana1*
Anci blago tebi, samo uzivajuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 89
6.6.2014 19:42:07   
Torbica
Joooooj, jos malo, i mi odbrojavamo! jedva cekam da pustim ovu moju bandu na plazu!
Uzivajte!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 90
6.6.2014 20:51:52   
anci kv
vala uživamo za sve pare a ponajviše dunda!user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 91
6.6.2014 23:19:38   
Torbica
Laka vam noc!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 92
7.6.2014 0:20:41   
vikiveki
Dobro veče mame,vidim da imate i pozdrave sa morauser posted image Ja tek sad našla malo vremena da pišem.Danas sam na poslu doživela stres i ceo dan samo o tome razmišljamuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 93
7.6.2014 0:24:07   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Sosa mena, kako to misliš da si majka u odsustvu?

Dete je kod moje mame i nema nameru da se vrati kuci user posted image
Kaze mi danas ne mogu da dodjem siglam se. user posted image Volim sto je tako slobodna.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 94
7.6.2014 0:28:03   
vikiveki
Tako i treba...i ja moje dvoje starije dece šaljem za letnji raspust kod babe i dede na 10 dana,a oni su daleko i na selu su, pa to za moje predstavlja veliki doživljaj

Direktna veza do poruke: 95
7.6.2014 0:30:34   
Sosa Mena
Bez tate je vec dve nedelje, a bez mene skoro nedelju dana. Cujemo se telefonom i to je sve nesto na brzaka jer ima uvek nesto da radi pa nema vremena da prica. Meni bas fali jako ali vidim njoj je lepo pa necu da joj kvarim. I moji su jako daleko ali mi se cini da kod njih ima vise zanimacje nego ovde na selu.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 96
7.6.2014 0:38:20   
vikiveki
SM i moji su isto takvi kada oduuser posted image ja se njih zaželim i zvala bih ih non stop a oni nemaju vremena sa mnom da pričaju,uvek imaju neka preča posla.Volim što hoće da budu sami kod bake i deke pogotovo srednji sin pošto je on jako vezan za mene

Direktna veza do poruke: 97
7.6.2014 0:39:18   
Sosa Mena
Sta li ce biti kad dodje pubertet user posted image Gotove smo user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 98
7.6.2014 0:44:40   
vikiveki
Ma ja sam još sad nadrljala...moja najstarija ćerka ima skoro 10 god. i već je sad hvata pubertet,to je strašno jedva uspem da normalno razgovaram sa njom

Direktna veza do poruke: 99
7.6.2014 0:48:24   
Sosa Mena
Bas sad vidim na tikeru. Kod tebe sirok asortiman. Od novo pocenog pubertetlije do trogodisnjaka. Kako izlazis sa njima na kraj?

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here