|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 9:40:38
|
|
|
|
adulence
|
trenutno sam u helancicama i majcici na bretele,ali posle sredjivanja kucice i ja cu malo da se picnem pa napolje sa bebencetom...
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 9:42:29
|
|
|
|
Shishica
|
Alex je stavila super kombinaciju. Danas ofucana trenerka crna i gore siroka, na cvetice i kratkih rukava i vecim izrezom okruglim majica.. Otoplilo je bas..
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 9:51:09
|
|
|
|
Figaro88
|
Trenutno u sivoj trenerci i zelenoj maici,u stanu sam uvek skoro ili u helankama i maici ili u trenerci i majici,leti u haljinicama....
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 9:59:34
|
|
|
|
caca81
|
U kući uvek u trenerci i majici kratkih rukava. Inače, moj stil oblačenja je klasika...pantalone, bluze, košulje, džemperi...za posao.
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 10:08:19
|
|
|
|
milenatea
|
isto, takodje u kuci u trenerici ili helankama, a napolju farmerke, kosulje, dzemperi bluzice
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 10:21:00
|
|
|
|
Figaro88
|
I ja kad izlazim uglavnom nosim farmerke,bluzice,majice,oputeno...
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 10:22:56
|
|
|
|
Sanja90
|
Trenutno sam kod kuce na sebi imam trudnicke pantalone i dzemper
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 10:25:07
|
|
|
|
caca81
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 Trenutno sam kod kuce na sebi imam trudnicke pantalone i dzemper
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 13:41:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Crna trenerka i crna trik majca
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 13:59:57
|
|
|
|
isidora88
|
trenerka i majica kratkih rukava, sivo bela kombinacija uvek sam opusteno obucena, patike su obavezne kad idem napolje, farke,pantalone i majice,ne nosim kosulje,dzempere... u prevodu oblacim se kao devojcica, to me tata uvek zeza, uvek kaze kada ces vec jednom poceti da se oblacis kao odrsla zena
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 14:06:34
|
|
|
|
minnica
|
Na poslu sam bila u farmerkama i zelenoj tunici/bluzi, a sad sam u trenerci i pamučnoj majici.
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 14:06:47
|
|
|
|
imperial
|
Ja sam na poslu,pa shodno tome,crna suknjica,crna majcica,roze bluzica i iste takve cizmice...
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 14:30:37
|
|
|
|
malenac76
|
dok je beban spavao napravila kaficu i pogledala omiljenu seriju :) naravno i koji redic cokolade je pao
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 12.3.2013 14:32:09
|
|
|
|
zoća
|
siva trenerka
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.3.2013 22:30:05
|
|
|
|
Figaro88
|
Svetlo sive helanke i bela majica na tufnice
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 19.3.2013 7:24:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jos uvek nisam obucena
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 19.3.2013 7:31:53
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Jos uvek nisam obucena ja sam već u flis trenerci i zima mi je
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 19.3.2013 7:35:36
|
|
|
|
Pretty78
|
stikle, sive farmerice i rozo siva majica kratkih rukava....pretoplo je
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 19.3.2013 7:43:47
|
|
|
|
Cindarella
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 stikle, sive farmerice i rozo siva majica kratkih rukava....pretoplo je Priti,a da kuvas ti kafu? Ovde je uzasno hladno,i pada kisa.
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 29.4.2013 11:53:33
|
|
|
|
nata11
|
Sive sandale sa plutom, farmerice i kosulja kratkih rukava crveno-siva.
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 29.4.2013 12:06:04
|
|
|
|
Modessty
|
eh... obukla ono u šta mogu da stanem ovih dana trudničke farmerice - crne, sive baletanke i siva majca kratkih rukava a da! i narukvica koju sam dobila od RR
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 17.9.2013 19:21:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Pidžama trenutno
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 17.9.2013 19:56:12
|
|
|
|
big mum
|
Donji dio trenerke,roza potkošulja ,duks.
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 17.9.2013 20:53:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nova pidzamica Pink na tufne
|
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 17.9.2013 23:28:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Na posao, crna top haljina i braon sako sa zlatnim lameom (malo sam bila sljokicava danas ), zlatne cipele sa cveticima i pundja na glavi (trebalo mi je 15min da je napravim kako treba ) Sada, siva trenerka i omiljeni tanki sivi duks pa u omiljenu rozle pizamicu pa u krpe
|
|
|
|
Anketa
Баби.пеперутка16За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?Не користим ништа. (
0%)

Само крема. (
0%)

Само пудер. (
0%)

И једно и друго у исто време. (
0%)

Понекад крема, а понекад пудер за промену. (
100%)
Ukupan broj glasova: 1Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!